25 Mart 2024, Pazartesi 14:00:27

Emirates, "ice" ile bir ödül daha kazandı

Emirates, Airline Ratings 2024 Havayolu Mükemmellik Ödülleri'nde En İyi Uçak İçi Eğlence Ödülü’ne layık görüldü. Emirates'in dünya çapında en büyük eğlence kütüphanesiyle kazandığı bu ödül, 6.500'den fazla kanal ve zengin içeriğiyle dikkat çeken uçak içi eğlence sistemi ice'ın başarısını gösteriyor.
  • Bizimkilerde,dandik bir sistemle çok iyiyiz diye övünüyorlar,önce işinde kullandığın malzeme ve sistemlere para harcayacaksin,kabin çalışanına %35 vermeyeceksin,yazıyı yazdığınız firmada ilk ise giriş maaşları 7500 dolar,kim takar thy'yi ucak içinde bir karış suratlı hostesler görüyorum,adamlar mutlu değil,ayrıca fazla eleman vereceksin,kısa izmir ankara vs seferlere bakıyorum çocuklar hep bir koşuşturma peşinde böyle bir yere varamazsın thy...
  • Eyyy arap kaç para vetdin bu ödül için kime sponsor oldun yine
  • Şirketime çok büyük haksızlik yapılmış...bizim INDIA serisi, koltuklari DOUBLE yatak OLAN 24 Business kapasiteli, ayrıca koltukları King size yatak OLAN, 7-8 saatlik Afrika uçuşlarına sürekli planlanan yolcularımızın uçmaya doyamadıgi O serisi 40 kapasiteli Airbus A330 uçaklarimizin Business classlarina bu ödüllerin verilmesi gerekirken Emiratest'e verilmesi çok büyük haksızlık...

Emirates, Airline Ratings 2024 Havayolu Mükemmellik Ödülleri'nde En İyi Uçak İçi Eğlence Ödülü’ne layık görüldü. Emirates'in dünya çapında en büyük eğlence kütüphanesiyle kazandığı bu ödül, 6.500'den fazla kanal ve zengin içeriğiyle dikkat çeken uçak içi eğlence sistemi ice'ın başarısını gösteriyor.

Emirates'in sunduğu uçak içi eğlence, 2024 yılında Akademi Ödülü kazanan filmlerden popüler TV dizilerine, belgesel filmlerden müzik albümlerine kadar geniş bir yelpazeye sahip. 6.500'den fazla kanal arasında, yolcular HBO Max, Discovery+, BBC, Bloomberg Originals ve Shahid gibi önde gelen yayın platformlarından en güncel içeriklere erişebiliyorlar.

Emirates, yolcularına gelişmiş bir ses deneyimi sunmak için Emirates'e özel tasarlanan Bowers & Wilkins E1 kulaklıklarını da sağlıyor. Ayrıca, Emirates'in uçak içi eğlence sistemi, işitme ve görme engelli yolcular için özel içeriklerle de dikkat çekiyor.

Emirates'in uçak içi eğlence sistemi ice, her ay güncellenen ve genişletilen bir içerik yelpazesine sahip. Yolcular, Emirates uygulaması aracılığıyla seyahatleri öncesinde izlemek istedikleri içerikleri seçebilir ve uçuş sırasında kesintisiz bir eğlence deneyimi yaşayabilirler.

AirlineRatings.com Genel Yayın Yönetmeni Geoffrey Thomas, ödülle ilgili olarak, Emirates'in uçak içi eğlence sisteminin endüstri standartlarını belirlediğini ve çıtayı her zaman daha da yükseğe taşıdığını belirtti.

Emirates'in En İyi Uçak İçi Eğlence Ödülü'ne layık görülmesi, havacılık sektöründeki yenilikçi ve kaliteli hizmetlerine verilen bir ödül niteliği taşıyor. Bu ödül, Emirates'in yolcularına sunduğu üstün seyahat deneyimi ve kaliteli hizmetlerinin bir göstergesi olarak değerlendiriliyor.

Emirates, "ice" ile bir ödül daha kazandı

Yorumlar Tüm Yorumlar (11)

Dr dotty. ~ 1 ay önce
Bizimkilerde,dandik bir sistemle çok iyiyiz diye övünüyorlar,önce işinde kullandığın malzeme ve sistemlere para harcayacaksin,kabin çalışanına %35 vermeyeceksin,yazıyı yazdığınız firmada ilk ise giriş maaşları 7500 dolar,kim takar thy'yi ucak içinde bir karış suratlı hostesler görüyorum,adamlar mutlu değil,ayrıca fazla eleman vereceksin,kısa izmir ankara vs seferlere bakıyorum çocuklar hep bir koşuşturma peşinde böyle bir yere varamazsın thy...

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Km ~ 1 ay önce
Atma ziyaaa 7500 maaşı kime veriyolar onu yaz önce
Adamsın ~ 1 ay önce
Adam
Arap ~ 1 ay önce
Eyyy arap kaç para vetdin bu ödül için kime sponsor oldun yine

Yanıtla

Kalan karakter 1000
TK kabin memuru ~ 1 ay önce
Şirketime çok büyük haksızlik yapılmış...bizim INDIA serisi, koltuklari DOUBLE yatak OLAN 24 Business kapasiteli, ayrıca koltukları King size yatak OLAN, 7-8 saatlik Afrika uçuşlarına sürekli planlanan yolcularımızın uçmaya doyamadıgi O serisi 40 kapasiteli Airbus A330 uçaklarimizin Business classlarina bu ödüllerin verilmesi gerekirken Emiratest'e verilmesi çok büyük haksızlık...

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Hadi geziçiler ~ 1 ay önce
Hadi bir şeyler yazın gezi kafalılar
330 Q ~ 1 ay önce
+1, icimdeki ses olmuş bu yorum...
Haksızlık yapma ! ~ 1 ay önce
Bunun böyle olmasının sebebi de birisinin koltuklara "pazar mesaisini unutun" demesidir. Yoksa o koltuklar en iyi havayolunun olması için elinden geleni yapardı.
Km6 ~ 1 ay önce
Bu konuyu da geziye falan getirmiş ya MAKARNA BAYİNLİ, hiç şaşırmadim açıkçası...
Km ~ 1 ay önce
Haksızlik yapma ne diyon abicim
Hadi geziciler yazan ~ 1 ay önce
Şu makarna beyinliler her yere salça olmasa şaşarım kandırılmış beyni alınıp içine makarna doldurulmuş troller

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000