21 Eylül 2022, Çarşamba 17:44:35

FlyDubai'nin yeni GSA'sı acentelerle buluştu

Flydubai havayollarının yeni genel satış acentesi Royal Dubai Turizm acenteleri ile buluştu.
  • Bir siz eksiktiniz arap olarak. Nedir bu ya. Nedir bu arap özentiliği. Yeter valla yeter
  • 37'cileri bekleriz. Kıps.

Flydubai havayollarının yeni genel satış acentesi Royal Dubai Turizm acenteleri ile buluştu.

1 Mayıs itibari ile flydubai yeni GSA (Genel Satış Acentesi) temsilciğini devir alan Royal Dubai Turizm, geçtiğimiz günlerde Ramada Plaza By Wyndham Otel’de İstanbul acenteleri ile bir araya gelerek flydubai tanıtımı ve Dubai Turizm Ofisi’nin katılımı ile birlikte Dubai destinasyon tanıtımı gerçekleştirdi.

Flydubai Avrupa bölge müdürü Andrea Catto’nun da katıldığı tanıtım sırasında çekiliş ile belirlenen şanslı 3 acenteye İstanbul, Sabiha Gökçen ve Ankara çıkışlı Dubai biletine ilave otel konaklaması ve Dubai’de yapılacak aktiviteler ile ödüllendirdi.

İstanbul ve Ankara Uçuşları Hakkında Bilgi Verildi

Dubai merkezli havayolu firması olan Flydubai Türkiye’ de birden çok destinasyona; Ankara (ESB) haftada iki sefer,İstanbul Sabiha Gökçen Havalimanı (SAW) haftada on sefer ve İstanbul Havalimanı (IST) haftada yedi sefer olarak uçuşlarını Dubai Uluslararası Havalimanı’ndaki (DXB) Terminal 2’den gerçekleştiriyor. flydubai, Emirates Havayolu interline uçuş hattını genişleterek yolcularına premium hizmeti vermeyi amaçlıyor. Aynı zamanda business class ve ekonomi sınıf uçuş alternatifleri de sunuyor.

Flydubai tanıtımı ve Dubai Turizm Ofisi’nin katılımı ile birlikte Dubai destinasyon tanıtımı gerçekleştirdi. Flydubai Avrupa Bölge Müdürü Andrea CATTO’nunda katıldığı tanıtım sırasında çekiliş ile belirlenen şanslı 3 acenteye İstanbul, Sabiha Gökçen ve Ankara çıkışlı Dubai biletine ilave otel konaklaması ve Dubai de yapılacak aktiviteler ile ödüllendirildi.



Dubai merkezli havayolu firması olan flydubai, Türkiye'de birden çok destinasyona sahip olan Ankara (ESB) haftada iki sefer, İstanbul Sabiha Gökçen Havalimanı (SAW) haftada on sefer ve İstanbul Havalimanı (IST) haftada 7 sefer olarak uçuşlarını Dubai Uluslararası Havalimanı'ndaki (DXB) Terminal 2'den gerçekleştiriyor. flydubai, Emirates Havayolu interline uçuşları ile birlikte ve Terminal 2 & 3 arasında kolay geçiş imkanı ile uçuş hattını genişletmekte olup yolcularına premium hizmeti sağlıyor. Aynı zamanda business class ve ekonomi sınıf uçuş alternatifleri de sunuyor.







FlyDubai'nin yeni GSA'sı acentelerle buluştu

Yorumlar

Dubai ~ 2 yıl önce
Bir siz eksiktiniz arap olarak. Nedir bu ya. Nedir bu arap özentiliği. Yeter valla yeter

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Fz ~ 2 yıl önce
37'cileri bekleriz. Kıps.

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000