03 Ağustos 2021, Salı 10:03:43

İspanya'dan bir uçak daha geliyor

Günlerdir devam eden orman yangınlarına destek amacıyla Avrupa Birliği aracılığıyla İspanya tarafından gönderilen ikinci uçak da Türkiye'ye geliyor.
  • Hava kuvvetlerinin C130 ları vardı bir ara yangın söndürmede kullanılan. Ne oldu beden bıraktı Hava kuvvetleri bu işi?
  • Bu yorum eleştiri sınırlarını aştığı için sansürlenmiştir.
  • Eski uçaklar ile itibarımız olmaz. Bakın İspanya eski uçak kullanıyor itibarları yok. Bizim VIP uçaklarımız var onlar herşeye yeter.
  • Hani bu ucaklar eski muzelikti ..demekki neymiş eski ucak yokmuş bakımsız ucak varmış.. sen yedek parça almazsan bakim yapmazsan ucak tabiki uçmaz..
  • İnsan merak ediyor, yardıma gelen uçaklar kaç yaşında diye
  • Cok basit birsey sormak istiyorum! Neden bizim yangin söndürme ucaklarimiz yok? Yani sicak ve orman yanginin yogun olabilecegi bir corafiyada yasiyoruz... Neden Ucaklarimiz yok? Neden TV de gördügümüz yangin söndürme araclari ikinci dünya savasindan kalma aletlet? THK.... tamam uc tane ucagi var ver geridekiler calismiyor. Neden 20 yil icinde toparlayamadiniz? Neden cullanip THK yi bitirp kendinizi bu kadar rezil ettiniz? Hesap günü yaklasiyor!
  • seneler önce yeni uçaklar thk ya alındı artık sorun kalmadı acıklaması yapılmıştı ama sonra thk ile olmadıysa uçaklar hava kuvvetlerien verilseydi en iyi onlar söndürüdü amanında yeterli uçakla mudahele edilmedi fazladan insanlar hayvanlar ormanlar yandı insanın içi sızlıyor
  • İnsanız, yetemeyebiliriz. Kurumlarımız elbette ki var ama işlevsiz, techizatimiz illa ki var lakin atıl ise durup bı düşünmek lazım yanlış nerde diye! Yardım edeni kovalamak neyin kibridir? İsteyeni hain ilan etmek neyin körlüğü?

Günlerdir devam eden orman yangınlarına destek amacıyla Avrupa Birliği aracılığıyla İspanya tarafından gönderilen ikinci uçak da Türkiye'ye geliyor.

Dün Malaga'dan hareket eden uçak, önce İtalya'nın Cagliari şehrine indi. Canadair CL-415 tipi anfibik yangın söndürme uçağı daha sonra Atina'ya geçti. Bu sabah saatlerinde de Türkiye'ye gelmek üzere tekrardan kalkış yaptı. 

Uçağın Türkiye'ye iniş sonrası kısa süre içerisinde yangınla mücadele operasyonlarına katılması bekleniyor.

©AirportHaber.com

İspanya'dan bir uçak daha geliyor

Yorumlar Tüm Yorumlar (11)

C130 ~ 3 yıl önce
Hava kuvvetlerinin C130 ları vardı bir ara yangın söndürmede kullanılan. Ne oldu beden bıraktı Hava kuvvetleri bu işi?

Yanıtla

Kalan karakter 1000
TAI ~ 3 yıl önce
Bu yorum eleştiri sınırlarını aştığı için sansürlenmiştir.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
İtibar ~ 3 yıl önce
Eski uçaklar ile itibarımız olmaz. Bakın İspanya eski uçak kullanıyor itibarları yok. Bizim VIP uçaklarımız var onlar herşeye yeter.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Cl215 pilotu ~ 3 yıl önce
Hani bu ucaklar eski muzelikti ..demekki neymiş eski ucak yokmuş bakımsız ucak varmış.. sen yedek parça almazsan bakim yapmazsan ucak tabiki uçmaz..

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Yedek ~ 3 yıl önce
Yedek parça almak için toplanan bağışlar osman yıldırımın oğluna altın olarak takıldı düğününde
THK ~ 3 yıl önce
Neden bakimlarini yapmadi? Neden modernize etmedi?
Yaş kaç? ~ 3 yıl önce
İnsan merak ediyor, yardıma gelen uçaklar kaç yaşında diye

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Cok basit ~ 3 yıl önce
Cok basit birsey sormak istiyorum! Neden bizim yangin söndürme ucaklarimiz yok? Yani sicak ve orman yanginin yogun olabilecegi bir corafiyada yasiyoruz... Neden Ucaklarimiz yok? Neden TV de gördügümüz yangin söndürme araclari ikinci dünya savasindan kalma aletlet? THK.... tamam uc tane ucagi var ver geridekiler calismiyor. Neden 20 yil icinde toparlayamadiniz? Neden cullanip THK yi bitirp kendinizi bu kadar rezil ettiniz? Hesap günü yaklasiyor!

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Artik lazim degil ~ 3 yıl önce
Ormanlarin hepsi yandi zaten
tk ~ 3 yıl önce
seneler önce yeni uçaklar thk ya alındı artık sorun kalmadı acıklaması yapılmıştı ama sonra thk ile olmadıysa uçaklar hava kuvvetlerien verilseydi en iyi onlar söndürüdü amanında yeterli uçakla mudahele edilmedi fazladan insanlar hayvanlar ormanlar yandı insanın içi sızlıyor

Yanıtla

Kalan karakter 1000
İnsan ~ 3 yıl önce
İnsanız, yetemeyebiliriz. Kurumlarımız elbette ki var ama işlevsiz, techizatimiz illa ki var lakin atıl ise durup bı düşünmek lazım yanlış nerde diye! Yardım edeni kovalamak neyin kibridir? İsteyeni hain ilan etmek neyin körlüğü?

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000