26 Mayıs 2023, Cuma 16:03:07

İstanbul-Denizli uçağı İzmir'e indi

İstanbul-Denizli seferinin yapan THY yolcu uçağı hava muhalefeti nedeniyle Çardak Havalimanı’na iniş yapamadı. Bir süre havada uçuş yapan uçak, İzmir Adnan Menderes Havalimanına iniş yapmak zorunda kaldı.
  • Saçma sapan bir zamana sefer koymuşlar. Kimin aklına geldiyse...
  • 57 kişi için uçak kaldırılmış. Teşekkür edeceğine saati beğenmiyor.
  • En dogru karar Aydin Cildir Havalimanin ucuslara acilmasidir

İstanbul-Denizli seferini yapan 01.30 uçağı Denizli semalarına geldiğinde yoğun sis nedeniyle Çardak Havalimanı’na iniş yapamadı. İddiaya göre, bir süre havada tur atan uçak yakıt azalması ve hava şartlarının düzelmemesi sonucu İzmir Adnan Menderes Havalimanı’na mecburi iniş yapmak zorunda kaldı.

Denizli’ye gelmek için uçağa binen 57 yolcu, İzmir Havalimanında saatlerce beklemelerinin ardından ayarlanan otobüslerle Denizli’ye gönderildi. Yaşanan olaya tepki gösteren yolculardan E. A., “ Bu gece THY 01.30 İstanbul havalimanından Denizli’ye gelen uçak Çardak’taki yoğun sis nedeniyle iniş yapamadı. Yaklaşık yarım saat havada tur atan uçak yakıt azalması ve hava şartlarının düzelme ihtimali olmadığından mecburen İzmir Adnan Menderes Havalimanı’na iniş yaptı. Saatlerce bekletildikten sonra 57 kişi otobüslerle Denizli’ye gönderildik. Zaman mağduriyetimizin dışında yorgunluk olarak ciddi sıkıntı yaşadık. THY’nin bu saatte gerçekleşen seferini daha uygun bir saatle değiştirilmesini istiyoruz” dedi.

İstanbul-Denizli uçağı İzmir'e indi

Yorumlar

Thy ~ 11 ay önce
Saçma sapan bir zamana sefer koymuşlar. Kimin aklına geldiyse...

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Otobüs tut ~ 11 ay önce
57 kişi için uçak kaldırılmış. Teşekkür edeceğine saati beğenmiyor.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Sacli fo ~ 11 ay önce
En dogru karar Aydin Cildir Havalimanin ucuslara acilmasidir

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000