08 Mayıs 2021, Cumartesi 13:09:50

Sabiha Gökçen Havalimanı'nda sürpriz gelişmeler

Türkiye'nin dünyaya açılan en büyük ikinci kapısı konumundaki İstanbul Sabiha Gökçen Havalimanı'nda Ramazan Bayramı öncesi sürpriz gelişmeler yaşanıyor.
  • 1000 lira primi zaten anlaşmalı banka veriyor. Normalde personele vermeleri lazımdı. Ama onu da yiyorlardı. Şimdi bankanın verdiği hediye parayı kendileri prim vermiş gibi söylüyorlar. Bu kadar olmaz ya.
  • Müdür ve üst titlelar maaşlarına ek olarak aylık 4000 lira civarı yakıt parası alıyorlar. Otoparkda kayıp eşyada çalışanların maaşindan fazla yakit parasi aliyorlar. Önce bunu kesin. Acilen Tav'ın alması lazım. Bu nasıl kabul edilebilir. Hiç mi vicdan yok ?
  • Günümüzde çeşitli mesleki kademelere layık olan adayların ilerlemesi/ilerleyememesi küresel bir sorun teşkil etmektedir. Yöneticiler ilgili alanlarda yetkin kimselerin yer almasını istiyorlarsa da, kimi zaman kişisel menfaatler bunun önüne geçebiliyor.Kısacası liyakat sorunu insan kaynakları yönetimi gibi etkenler o zaman şapka değişikliği şart şimdiye kadar bu emekçilere neden sahip çıkmadınız makam sevdalıları.
  • DİSK'e bağlı Nakliyat-İş Sendikası Türkiye'de Kara, Hava ve Demiryolu işçilerinin mücadeleci sendikasıdır. Gücünü sadece üyelerinin birlik ve beraberliğinden alır. Bugüne kadar bir çok önemli örgütlenme ve Toplu Sözleşme kazanımlarına imza atmıştır. Üyelerinin onaylamadığı bir sözleşmeye imza atmaz. Temsilciler üyelerin özgür iradesi ile seçilir. Sarı Sendikacılığa karşı,işçilerin ekonomik, demokratik haklarını geliştirmek için mücadele eder. Disk/Nakliyat-İş Anayasal ve yasal haklarına sahip çıkan tüm çalışanlara kararlılıkla sahip çıkar.
  • Metroyada gelin
  • darısı diğerlerinin başına o zaman
  • Darısı tgs personeline inş bizede gelir ikramiye
  • Yol doğru yol
  • Tüm arkadaşlarımızın sendika için birlik olması bu başarıyı getirdi. tam zamanı idi zamanında kovulmasaydık :)))) BHS tayfasına saygılarla.
  • 18 senelik Ak parti iktidarından sonra DISK, THY de var (destekliyeni varsa, özgürce olmasıda gerek) Peki yarın CHP iktidar olursa diğer sendikaların yaşama hakkı olacakmı !!!

Türkiye'nin dünyaya açılan en büyük ikinci kapısı konumundaki İstanbul Sabiha Gökçen Havalimanı'nda Ramazan Bayramı öncesi sürpriz gelişmeler yaşanıyor.

Sabiha Gökçen Havalimanı'nda görevli personellerin örgütlendiği Devrimci İşçi Sendikaları Konfederasyonu'na (DİSK) bağlı Nakliyat-İş Sendikası çoğunluk sağlayarak yetki başvurusu yapmıştı. Sabiha Gökçen Havalimanı'nın işletmecisi İSG de bu gelişmeler üzerine personelin gönlünü kazanmak adına yeni adımlar attı. 

AirportHaber'in edindiği bilgiye göre; İSG Yönetimi, tüm çalışanlara bayramda 1000 TL ikramiye verilmesine ve Haziran ayında da performansa dayalı zam yapılacağı öğrenildi. Zam oranlarının da en kısa sürede maaşlara yansıtılacağı, yıl başından bu yana oluşan farkların ise bayram öncesi yatırılacağıbilgisine ulaşıldı.

Öte yandan çalışanlar arasında memnuniyet anketi yapıldığı ve memnuniyet oranlarının yüzde 11 seviyelerinde olduğu belirtildi.

©AirportHaber.com

Sabiha Gökçen Havalimanı'nda sürpriz gelişmeler

Yorumlar Tüm Yorumlar (15)

Yeter artık. ~ 3 yıl önce
1000 lira primi zaten anlaşmalı banka veriyor. Normalde personele vermeleri lazımdı. Ama onu da yiyorlardı. Şimdi bankanın verdiği hediye parayı kendileri prim vermiş gibi söylüyorlar. Bu kadar olmaz ya.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Hero ~ 3 yıl önce
Müdür ve üst titlelar maaşlarına ek olarak aylık 4000 lira civarı yakıt parası alıyorlar. Otoparkda kayıp eşyada çalışanların maaşindan fazla yakit parasi aliyorlar. Önce bunu kesin. Acilen Tav'ın alması lazım. Bu nasıl kabul edilebilir. Hiç mi vicdan yok ?

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Pala remzi ~ 3 yıl önce
Günümüzde çeşitli mesleki kademelere layık olan adayların ilerlemesi/ilerleyememesi küresel bir sorun teşkil etmektedir. Yöneticiler ilgili alanlarda yetkin kimselerin yer almasını istiyorlarsa da, kimi zaman kişisel menfaatler bunun önüne geçebiliyor.Kısacası liyakat sorunu insan kaynakları yönetimi gibi etkenler o zaman şapka değişikliği şart şimdiye kadar bu emekçilere neden sahip çıkmadınız makam sevdalıları.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Erdal Kopal ~ 3 yıl önce
DİSK'e bağlı Nakliyat-İş Sendikası Türkiye'de Kara, Hava ve Demiryolu işçilerinin mücadeleci sendikasıdır. Gücünü sadece üyelerinin birlik ve beraberliğinden alır. Bugüne kadar bir çok önemli örgütlenme ve Toplu Sözleşme kazanımlarına imza atmıştır. Üyelerinin onaylamadığı bir sözleşmeye imza atmaz. Temsilciler üyelerin özgür iradesi ile seçilir. Sarı Sendikacılığa karşı,işçilerin ekonomik, demokratik haklarını geliştirmek için mücadele eder. Disk/Nakliyat-İş Anayasal ve yasal haklarına sahip çıkan tüm çalışanlara kararlılıkla sahip çıkar.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Disk ~ 3 yıl önce
Metroyada gelin

Yanıtla

Kalan karakter 1000
harkulade ~ 3 yıl önce
darısı diğerlerinin başına o zaman

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Kahraman çorumlu ~ 3 yıl önce
Darısı tgs personeline inş bizede gelir ikramiye

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Demekki ~ 3 yıl önce
Yol doğru yol

Yanıtla

Kalan karakter 1000
ÖZGÜR ERKOÇ ~ 3 yıl önce
Tüm arkadaşlarımızın sendika için birlik olması bu başarıyı getirdi. tam zamanı idi zamanında kovulmasaydık :)))) BHS tayfasına saygılarla.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Ali ~ 3 yıl önce
18 senelik Ak parti iktidarından sonra DISK, THY de var (destekliyeni varsa, özgürce olmasıda gerek) Peki yarın CHP iktidar olursa diğer sendikaların yaşama hakkı olacakmı !!!

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000