14 Temmuz 2021, Çarşamba 23:09:25

THY Ekip Planlama Başkanlığı'na atama

Türk Hava Yolları'nın (THY) bugün aldığı kararla Ekip Planlama Başkanlığı'na kaptan pilot Ertuğrul Sevimli'yi atadığı öğrenildi.
  • Oynanır, devrem mutlu ben mutlu en iyisi biz anadolu nidaları duyulur. Çarşambanın gelişi belli şimdiden
  • ne odtu bogazici mezunu adamlar var bu anadolu uni mezunlari bu pozisyonlara geliyor ya ancak thy de olur komedi gibi
  • Arkadaşımız günlük hayatta, ikili ilişkilerde 10 numara insandır doğruya doğru doğru, dinler ve değer verir. Yöneticilik ise özgür irade ister. Yönetim uçucuların gazını almak için sevilen kişileri göreve getirmeye devam edecek. Nasıl olsa bu 10 numara insanların özgür iradelerinin olmadığını, üst kademelerin vereceği en gaddar talimatları dahi uygulayacaklarını biliyorlar. Ekip planlamanın başına sevilen ama özgür iradesi olmayan bir pilot üst yönetim açısından çok doğru bir seçim. Özgür irade yaratanın insanoğluna verdiği en büyük hediye ve insanoğlu yaratana rağmen yanlış işlerin karşısında durabilmek iradesini kendi eliyle şeytana teslim etmiş durumda. Özgür iradesi olan bir avuç insana selamlar olsun, özgür iradesi olmayan iyi insanların (!) zoru görünce yanlışı savunan davranışları artık midemi bulandırıyor.
  • Thy de 9 sene uçtum, ne askeri ne ayjetlisi ne akademilisi, bu shyo mezunu kaptan çocukları kadar kaymak yiyen bir ekip görmedim. Bıyıkları çıkmadan kaptan, öğretmen şimdi de başkan oldular. Bilmesek yüksekokul değil de Harvard sanacağız.
  • Torpilcileri temizlemedikten sonra hiçbir anlamı önemi yok..... Eski kabin memuru amir kim varsa kabinden planlamaya geçen hepsi sıradan çıkarılmalı planlamadan... birçoğunun arkadaşlarına kankalarina sevgililerine kıyak geçtiğini bilmeyen yok
  • Bu Kaptan, "Evliya" olsa sizi mutlu edemez.Çünkü dünyada hiç bir sistem herkesi mutlu edemez.En geç bir seneye adamın başını yersiniz.Sevilen sayılan birini nefret edilen bir obje haline getirsiniz.İnşallah yanılırım.
  • Planlama mafyası çetesi çok güzel iyi dediğiniz kaptanı da yer bozar demedi demeyin inşallah yanılırim...
  • Çok severiz, sayarız o ayrı. Çok iyi insandır evet. Uçuş/kabin ekibi için yapılacak her türlü iyileştirme şirkete gider demektir. Yedirmezler. Fazla heveslenmeyin.
  • Aç gozunu,doldur keseni
  • Hayırlı olsun. Umarım planlama sorunlarına , kokpit ekibinin sesine kulak verilir. Çünkü kabin ekibi olarak kendi sıkıntılarımız baki olmakla birlikte, sinirli stresli ,kızgın,yorgun kaptanlarımız olsun istemiyorum. Bu sadece bir iş olmalı, hayatımızın merkezine oturdu, midemize de oturdu sinir stres yaşıyoruz. Bu yapı değişmediği sürece niyeti iyi olana bile hareket alanı vereceklerini hiç sanmıyorum. İnşallah yanılırım. Cesur bir karar bence, en ufak sorun kişinin ismine gidecek başkanlığa değil.

Türk Hava Yolları'nın (THY) bugün aldığı kararla Ekip Planlama Başkanlığı'na kaptan pilot Ertuğrul Sevimli'yi atadığı öğrenildi. 

THY Ekip Planlama Başkanlığı'na geçtiğimiz yıl Emir Ali Göze'nin istifasının ardından vekaleten Ali Kemal Salihoğlu atanmıştı. 

Ekip Planlama Başkanlığı'nda yaşanan sorunlar devam ederken bugün THY'den bir atama kararı geldi. THY İcra Kurulu Ekip Planlama Başkanlığı'na B777 kaptan pilotu Ertuğrul Sevimli'yi atadı. 

Ertuğrul Sevimli, 2006 yılından bu yana Türk Hava Yolları'nda görev yapıyor. 

©AirportHaber

THY Ekip Planlama Başkanlığı'na atama

Yorumlar Tüm Yorumlar (121)

Üç maymun ~ 3 yıl önce
Oynanır, devrem mutlu ben mutlu en iyisi biz anadolu nidaları duyulur. Çarşambanın gelişi belli şimdiden

Yanıtla

Kalan karakter 1000
b777fo ~ 3 yıl önce
ne odtu bogazici mezunu adamlar var bu anadolu uni mezunlari bu pozisyonlara geliyor ya ancak thy de olur komedi gibi

Yanıtla

Kalan karakter 1000
ADAM EVLADI ~ 3 yıl önce
Arkadaşımız günlük hayatta, ikili ilişkilerde 10 numara insandır doğruya doğru doğru, dinler ve değer verir. Yöneticilik ise özgür irade ister. Yönetim uçucuların gazını almak için sevilen kişileri göreve getirmeye devam edecek. Nasıl olsa bu 10 numara insanların özgür iradelerinin olmadığını, üst kademelerin vereceği en gaddar talimatları dahi uygulayacaklarını biliyorlar. Ekip planlamanın başına sevilen ama özgür iradesi olmayan bir pilot üst yönetim açısından çok doğru bir seçim. Özgür irade yaratanın insanoğluna verdiği en büyük hediye ve insanoğlu yaratana rağmen yanlış işlerin karşısında durabilmek iradesini kendi eliyle şeytana teslim etmiş durumda. Özgür iradesi olan bir avuç insana selamlar olsun, özgür iradesi olmayan iyi insanların (!) zoru görünce yanlışı savunan davranışları artık midemi bulandırıyor.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Adam evladı ~ 2 yıl önce
Su ekip iletişimin mdr şefi nin yaptığına bakarmisiniz hunkata isim verip haksız hukuksuz bir şekilde personelini sırf yenilik getirme adı altında isten attitdi ekip iletişimin mdr bölüme site koyuyor 5 yılmış ekip iletişimin şefi kendisi yaşlı 46 yaşında 25 yillik sigortası var halen calisiyof gelmiş Personele çok olmuş calisman süren sirket genc istiyor yaşlı istemiyor diye sanki ekip iletişimin yuk taşınan biryerolarqk göstermeye çalışıyor sayin başkan bu kilierini yaptıkları sizce yarıp değil mi haksız hukuksuz bir şekilde personelini isten arttırmaya hakları var mi sizce planlamadan anlamayan planlama içerisinde yetişmiş kişileri bölümden koparmaya şirketten atmaya çalışıyorlar bunlarida yaptılar
Beatz by Ertom ~ 3 yıl önce
Thy de 9 sene uçtum, ne askeri ne ayjetlisi ne akademilisi, bu shyo mezunu kaptan çocukları kadar kaymak yiyen bir ekip görmedim. Bıyıkları çıkmadan kaptan, öğretmen şimdi de başkan oldular. Bilmesek yüksekokul değil de Harvard sanacağız.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Km ~ 3 yıl önce
Torpilcileri temizlemedikten sonra hiçbir anlamı önemi yok..... Eski kabin memuru amir kim varsa kabinden planlamaya geçen hepsi sıradan çıkarılmalı planlamadan... birçoğunun arkadaşlarına kankalarina sevgililerine kıyak geçtiğini bilmeyen yok

Yanıtla

Kalan karakter 1000
AA ~ 3 yıl önce
Bu Kaptan, "Evliya" olsa sizi mutlu edemez.Çünkü dünyada hiç bir sistem herkesi mutlu edemez.En geç bir seneye adamın başını yersiniz.Sevilen sayılan birini nefret edilen bir obje haline getirsiniz.İnşallah yanılırım.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Km ~ 3 yıl önce
Planlama mafyası çetesi çok güzel iyi dediğiniz kaptanı da yer bozar demedi demeyin inşallah yanılırim...

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Plt ~ 3 yıl önce
Çok severiz, sayarız o ayrı. Çok iyi insandır evet. Uçuş/kabin ekibi için yapılacak her türlü iyileştirme şirkete gider demektir. Yedirmezler. Fazla heveslenmeyin.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
2.sinif vatandas ~ 3 yıl önce
Aç gozunu,doldur keseni

Yanıtla

Kalan karakter 1000
KM ~ 3 yıl önce
Hayırlı olsun. Umarım planlama sorunlarına , kokpit ekibinin sesine kulak verilir. Çünkü kabin ekibi olarak kendi sıkıntılarımız baki olmakla birlikte, sinirli stresli ,kızgın,yorgun kaptanlarımız olsun istemiyorum. Bu sadece bir iş olmalı, hayatımızın merkezine oturdu, midemize de oturdu sinir stres yaşıyoruz. Bu yapı değişmediği sürece niyeti iyi olana bile hareket alanı vereceklerini hiç sanmıyorum. İnşallah yanılırım. Cesur bir karar bence, en ufak sorun kişinin ismine gidecek başkanlığa değil.

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000