13 Aralık 2021, Pazartesi 09:47:31

"THY salgında da büyümesini sürdürdü"

Türk Hava Yolları (THY) Kurumsal İletişim Başkanı Mert Dorman, Cumhurbaşkanlığı İletişim Başkanlığınca Uluslararası Stratejik İletişim Zirvesi'nde (Stratcom Summit '21), şirketin markalaşma vizyonu ve hedeflerini anlattı.
  • Marka değeri acaba büyürken küçüldü mü? Kendi çalışanınıza ne yatırım yaptınız?
  • ahmet kayanın dediği gibi,nerden baksan tutarsızlık,nerden baksan ahmakça
  • herkes konuşuyor da iş yapanlar belli. Kurumsal İletişime hareket geldi artık içeride ve dışarıda doğru iletişim yapılmaya başlandı.Tebrikler Mert Bey. Gurur duyuyoruz sizinle. İşte vizyon işte kalite.Bir de diğer tayfaya bak sadece aynı okuldan olanlar toplanmış, sıfır kalite sıfır vizyon sıfır başarı
  • Dunya Markasi Turk Havayollarinin marka yuzu bu arkadas mi ? Bu mecralara cikartmadan bari bi iki egitim vereydiniz
  • Biz küçüldük ama…dolarla mı maaş alıyorsun?
  • Tam maaşa geçmişmi sen bize onu söyle kurumsal iletişimci…biliyorsunuzdeğil mi bu dünya SULTAN SÜLEYMANA bile kalmadı. Ona göre…
  • Havacılık bitti , artırık gelır ve gelecek yok 1500 dolara kaptan maaşımı olur en tepesı bıde işçilik bitmiş ölmüşş
  • Hangi alanda büyümeye devam ettiler, onu yazabilir misiniz? Durun ben bir tane söyleyeyim gerisini siz getirin. ( Çalışan hakkını yemek mesela )
  • Siz önce çalışanının hakkını verin garanti bankası bile çalışanlarına bugün %47 zam yaptı
  • Masalı bırak torpilli zat. İktidar ve thy önce kendi insanına,çalışanına,ülkesine yatırım yapsın,senin gibi para,makam,çıkardan başka şey düşünmeyen torpillilerden kurtulsun,sömürü,torpil,hemşehricilik zihniyeti bitsin,hak,hukuk,adalet,vicdan,insanlık gelsin gerisi gelir evelallah...

Türk Hava Yolları (THY) Kurumsal İletişim Başkanı Mert Dorman, Cumhurbaşkanlığı İletişim Başkanlığınca Uluslararası Stratejik İletişim Zirvesi'nde (Stratcom Summit '21), şirketin markalaşma vizyonu ve hedeflerini anlattı.

"THY'nin marka değerini arttırmak için dünyanın çeşitli ülkelerinde büyük yatırımlar yaptık"

THY Kurumsal İletişim Başkanı Mert Dorman salgın döneminde birçok hava yolunun uçuşlarının durduğunu ve operasyonlarına ara verdiğini ancak THY'nin salgın döneminde de seferlerine devam ederek ve yeni uçuş noktaları açarak büyümesini sürdürdüğünü dile getirdi.

THY'nin bugün 23 kargo ve 350 yolcu uçağıyla toplamda 373 uçaktan oluşan büyük bir filoya sahip olduğunu vurgulayan Dorman, "Bugün itibarıyla dünyada 9. en büyük filoya sahip havayolu şirketiyiz. Bu noktada İstanbul'un merkezi konumu çok büyük bir avantaj oluşturdu." dedi.

Dünyada hava trafiğinin durduğu, uçakların yere indiği bir dönemde kargonun daha fazla öne çıktığını belirten Dorman, "Turkish Cargo markamız hem dünyanın her yerine sosyal sorumluluk anlamında aşılar, ilaçlar taşırken aynı zamanda kargo taşımalarına devam etti. Tabii ki de aldığımız farklı kararlar, vizyoner kararlar sayesinde biz artık yolcu uçaklarında da kargo taşımaya karar verdik. Pandemi dönemindeki bu büyük talebi yolcu uçaklarımızı kargoya dönüştürerek sağlamış olduk. Dünyada pazar payını arttırarak dünyanın ilk beş kargo havayolu şirketi unvanını kazanmış olduk. 2023 hedeflerimiz doğrultusunda biz Turkish Cargo şirketimizi dünyanın ilk üç kargo hava yolu şirketi yapma vizyonuyla, hedefimizle yolumuza devam ediyoruz." dedi.

"Dünyada bilinen ikinci en büyük marka durumundayız"

THY'nin marka değerini arttırmak için dünyanın çeşitli ülkelerinde büyük yatırımlar, büyük sponsorluklar yaptıklarını kaydeden Dorman, THY'nin global marka bilinirliğinin 2019 sonuçlarına göre yüzde 66 seviyesinde olduğunu bildirdi.

Dorman, THY'nin iletişimini salgın döneminde de güçlü şekilde sürdürdüğüne dikkat çekerek sözlerini şöyle tamamladı:

"Salgından en çok etkilenen sektörlerden birinde faaliyet gösteren Türk Hava Yolları olarak salgında iletişimimize devam ettik. Sosyal medyanın gücünü daha fazla kullanarak aslında iletişimimizi hiç kesmedik ve bu sayede şu an halen dünyada bilinen ikinci en büyük marka durumundayız. Tabii ki de yatırımlar devam etmekte. İletişimle ilgili yaptığımız çalışmaların büyük katkısı var."

"THY salgında da büyümesini sürdürdü"

Yorumlar Tüm Yorumlar (50)

Marka ~ 2 yıl önce
Marka değeri acaba büyürken küçüldü mü? Kendi çalışanınıza ne yatırım yaptınız?

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Tgs ~ 2 yıl önce
ahmet kayanın dediği gibi,nerden baksan tutarsızlık,nerden baksan ahmakça

Yanıtla

Kalan karakter 1000
doğru iletişim ~ 2 yıl önce
herkes konuşuyor da iş yapanlar belli. Kurumsal İletişime hareket geldi artık içeride ve dışarıda doğru iletişim yapılmaya başlandı.Tebrikler Mert Bey. Gurur duyuyoruz sizinle. İşte vizyon işte kalite.Bir de diğer tayfaya bak sadece aynı okuldan olanlar toplanmış, sıfır kalite sıfır vizyon sıfır başarı

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Kurumsal ~ 2 yıl önce
Kurumsal Marka bilinirliği için yurtdışına yaptığınız yatırımın yarısını insana yapsaydınız bugün çok daha farklı bir THY imajı oluşurdu.
Marka Yuzu ~ 2 yıl önce
Dunya Markasi Turk Havayollarinin marka yuzu bu arkadas mi ? Bu mecralara cikartmadan bari bi iki egitim vereydiniz

Yanıtla

Kalan karakter 1000
…. ~ 2 yıl önce
Biz küçüldük ama…dolarla mı maaş alıyorsun?

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Müdürler ve başkanlar ~ 2 yıl önce
Tam maaşa geçmişmi sen bize onu söyle kurumsal iletişimci…biliyorsunuzdeğil mi bu dünya SULTAN SÜLEYMANA bile kalmadı. Ona göre…

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Havacılık ~ 2 yıl önce
Havacılık bitti , artırık gelır ve gelecek yok 1500 dolara kaptan maaşımı olur en tepesı bıde işçilik bitmiş ölmüşş

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Başka ~ 2 yıl önce
Hangi alanda büyümeye devam ettiler, onu yazabilir misiniz? Durun ben bir tane söyleyeyim gerisini siz getirin. ( Çalışan hakkını yemek mesela )

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Osmanlı hanedanı ~ 2 yıl önce
Siz önce çalışanının hakkını verin garanti bankası bile çalışanlarına bugün %47 zam yaptı

Yanıtla

Kalan karakter 1000
torpil airlines ~ 2 yıl önce
Masalı bırak torpilli zat. İktidar ve thy önce kendi insanına,çalışanına,ülkesine yatırım yapsın,senin gibi para,makam,çıkardan başka şey düşünmeyen torpillilerden kurtulsun,sömürü,torpil,hemşehricilik zihniyeti bitsin,hak,hukuk,adalet,vicdan,insanlık gelsin gerisi gelir evelallah...

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000