07 Mart 2023, Salı 11:14:03

THY’NİN YENİ ŞİRKETİNİ KİMLER YÖNETECEK?

Türk Hava Yolları’nın yeni şirketi THY Destek Hizmetleri A.Ş. resmen kuruldu. Şirketin yönetimindeki isimler dikkat çekti.
  • 10 yatması lazımdı 7 bin aldık
  • 7 bin TL ikramiye yattı bordroda 10 bin gözlüyor 3 bin taşeron para kesmiş kan emici taşeron dan kurtarın artık bizi duyun sesimizi duyun
  • Bu güvenlik bölümünde özellikle asg de vardiya saatinden önce çalışmayı durdurması gerekiyor kimse amme hizmeti vermiyor burada köle değil sözleşmeli çalışan herkes iş kanunlarına uyulmasını sağlarsa emre bey büyük iş yapmış olur. Burasını babalarının çiftliği gibi kullanıyorlar ve hep böyle gitmeyecek Allahın izni ile
  • Allah aşkına bukadar nankör olmayın Allah'ın izni ile kimse mağdur olmayacak sakin olun. Yeni başkanı tanımadan bilmeden burda yargılamak laf atmak haddimize değil. Birkerede teşekkür edin şükredin.
  • İkramiye ne zaman yatıcak daha bilgi verilmedi
  • Oylar chp gideceksiniz kartal ensar vakıfları
  • Hiç merak etmesinler demokrasinin kılıcı ağır olacaktır! Geliyor gelmekte olan.
  • Yazık yapılan yorumlara bak bir sürü şükürsüz herkesin gözü birbirinin kazandığında hesap sormada siyasette siz ailenize rızık kazanmayamı geliyorsunuz amacınız ne eleştiride sınır yok kim nasıl mutlu olacak bunu söyleyin herkez buraya girmeye çalışırken 40 takla atıyor sonrada yerden yere vurmalar işine gelmeyen kapı orada beyler tutan yok .
  • öncelikle hayırlı olsun yeni şirketimiz geçişler bittikten sonra haklarımız diğer iştirakler altında kalırsa örgütlenmemiz birleşmemiz lazım sendika için göz ardı etmeyin korkmayın
  • Abdülkerim ÇAY denilen bey efendi yönetim kurulunda yıllar önce taşerona kadro vermeyen tek isim değilmiydi yaw.(bi acaipsiniz)

Türk Hava Yolları’nın yeni şirketi THY Destek Hizmetleri A.Ş. resmen kuruldu. Şirketin yönetimindeki isimler dikkat çekti.

Türk Hava Yolları Anonim Ortaklığı (THY A.O) tarafından 1 milyon TL sermaye ile kurulan yeni şirket THY Destek Hizmetleri A.Ş, AirportHaber Genel Koordinatörü Ali Kıdık’ın dünkü “THY’de yeni şirket bilmecesi...” başlıklı yazısı sonrasında apar topar Türkiye Ticaret Sicili Gazetesi’nde ilan edildi.

Konuyla ilgili THY A.O. tarafından yapılan açıklamada, “Ortaklığımız ve iştiraklerimizin ana faaliyet alanı dışında kalan temizlik, güvenlik, tesis yönetimi, mali işler, uçuş ve yer hizmetleri, operasyonel ve organizasyonel işler ve süreçlerini de içeren her türlü destek hizmetleri ihtiyaçlarının yürütülmesi amacıyla yüzde 100 Türk Hava Yolları iştiraki olan "THY Destek Hizmetleri A.Ş." şirketinin kurulmasına yönelik çalışmalar, belirtilen şirketin 06.03.2023 tarihinde İstanbul Ticaret Sicili Müdürlüğü nezdinde tescil edilmesiyle tamamlanmıştır” ifadeleri kullanıldı.

ABDULKERİM ÇAY’A BİR GÖREV DAHA

THY Destek Hizmetleri A.Ş’nin kuruluşu sonrası ise şirket yönetiminde kimlerin olduğu merak konusu ediliyordu. AirportHaber’in edindiği bilgilere göre; THY Destek Hizmetleri A.Ş’nin Yönetim Kurulu Başkanlığı görevine Abdulkerim Çay getirildi.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın oğlu Bilal Erdoğan’a yakınlığı ile bilinen ve Kartal Anadolu İmam Hatip Lisesi mezunu olan Çay, THY Genel Müdür (İnsan Kaynakları) Yardımcılığı’nın yanı sıra aynı zamanda THY Uçuş Eğitim ve Havalimanı İşletme A.Ş. Yönetim Kurulu Üyesi, THY Opet Havacılık Yakıtları A.Ş. Yönetim Kurulu Üyesi, Güney Tankercilik A.Ş. Yönetim Kurulu Başkanı, Kuzey Tankercilik A.Ş. Yönetim Kurulu Başkan Vekili görevlerine de devam ediyor.

THY Destek Hizmetleri A.Ş’nin Yönetim Kurulu Başkanvekilliği koltuğuna ise THY Hukuk ve Uyum Başkanı Berkant Kolcu getirildi. Kolcu, Uluslararası Hava Taşımacılığı Birliği (IATA) danışma kurulunda da görev alıyor.

THY Kargo Operasyon Başkanı Vural Ursavaş, Türk Havayolları Sosyal ve İdari İşler Başkanı Deniz Demiroğlu, THY Genel Satınalma Başkanı Selahattin Eyüp Özbay da THY Destek Hizmetleri A.Ş’nin yönetim kurulu üyeliği görevlerine getirildi.

EMRE MEVENŞE GENEL MÜDÜR OLACAK

Öte yandan THY Destek Hizmetleri A.Ş'nin Genel Müdürü Emre Mevenşe oldu. İş hayatına 2010 yılında Türk Hava Yolları’nda Uzman olarak başlayan Menevşe, sırasıyla Ağrı Satış Müdürlüğü, Charter Müdürlüğü, Satış Başkan Yardımcılığı (Doğu Avrupa ve Balkanlar), Yurt İçi Satış Başkanlığı görevlerinde bulundu.

©AirportHaber.com

THY’NİN YENİ ŞİRKETİNİ KİMLER YÖNETECEK?

Yorumlar Tüm Yorumlar (113)

5m ~ 1 yıl önce
10 yatması lazımdı 7 bin aldık

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Bıktık artık ~ 1 yıl önce
7 bin TL ikramiye yattı bordroda 10 bin gözlüyor 3 bin taşeron para kesmiş kan emici taşeron dan kurtarın artık bizi duyun sesimizi duyun

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Su asg ~ 1 yıl önce
Bu güvenlik bölümünde özellikle asg de vardiya saatinden önce çalışmayı durdurması gerekiyor kimse amme hizmeti vermiyor burada köle değil sözleşmeli çalışan herkes iş kanunlarına uyulmasını sağlarsa emre bey büyük iş yapmış olur. Burasını babalarının çiftliği gibi kullanıyorlar ve hep böyle gitmeyecek Allahın izni ile

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Saf teknik ~ 1 yıl önce
Allah aşkına bukadar nankör olmayın Allah'ın izni ile kimse mağdur olmayacak sakin olun. Yeni başkanı tanımadan bilmeden burda yargılamak laf atmak haddimize değil. Birkerede teşekkür edin şükredin.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
5m ~ 1 yıl önce
İkramiye ne zaman yatıcak daha bilgi verilmedi

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Sözde adaletli prim ~ 1 yıl önce
Herkese ikramıye bir maaş ama taşorenlere herzaman ki kibi yarim 7200 olarak 5m şirket yöneticisinden bildirilmiş
Tgs ~ 1 yıl önce
Oylar chp gideceksiniz kartal ensar vakıfları

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Demokrasi ~ 1 yıl önce
Hiç merak etmesinler demokrasinin kılıcı ağır olacaktır! Geliyor gelmekte olan.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Tgs ~ 1 yıl önce
Yazık yapılan yorumlara bak bir sürü şükürsüz herkesin gözü birbirinin kazandığında hesap sormada siyasette siz ailenize rızık kazanmayamı geliyorsunuz amacınız ne eleştiride sınır yok kim nasıl mutlu olacak bunu söyleyin herkez buraya girmeye çalışırken 40 takla atıyor sonrada yerden yere vurmalar işine gelmeyen kapı orada beyler tutan yok .

Yanıtla

Kalan karakter 1000
sendika ~ 1 yıl önce
öncelikle hayırlı olsun yeni şirketimiz geçişler bittikten sonra haklarımız diğer iştirakler altında kalırsa örgütlenmemiz birleşmemiz lazım sendika için göz ardı etmeyin korkmayın

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Yazık ~ 1 yıl önce
Senin gibi sendika diye gaz verenler şimdi işsiz güçsüz geziyor gözünüz doymaz sizin gibilerinin çünkü dünyaya nankör geldiniz
Çaylarrr ~ 1 yıl önce
Abdülkerim ÇAY denilen bey efendi yönetim kurulunda yıllar önce taşerona kadro vermeyen tek isim değilmiydi yaw.(bi acaipsiniz)

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Değişir ~ 1 yıl önce
Simdi evrak pusur olusum isleri icin comezler olsun ilgilensin hersey biter ahmet bolat olur

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000