25 Ocak 2023, Çarşamba 13:26:56

Turkish DO&CO'da zam oranları belli oldu

Turkish DO&CO personelinin merakla beklediği zam oranları belli oldu.
  • Bizlerde bu gorusteyiz mesaiden kaçıyoruz resmen aile yasantimiz kalmadı mesai haricinde 4 saat kaliyor oda eve gelme dus vesayre derken 1 veya 2 saat uykuyla tekrardan calisıyoruz isimizi seviyoruz falat bu sistem bizi cok yoruyor .
  • Thy do&co 8+8 sistemiyle işçilerini aşırı derece de yoracağına,8 saat normal çalışıp,4 saatte hergun zorunlu mesai olsa daha iyi olmazmıydı.insanlarin servise cok erkenden binmesi,servisten cok geç inmesi eve yurumesi vs çok vakit alıyorlen.gunluk 8+4 sistemi olsa idi herkese dinlenme zamani kalirdi.hergun 4 saat mesai kimseyi de yormazdi.aylik 100-104 saat mesaiye denk gelirdi
  • Burdan doco üst yönecilerine sesleniyorum ankara doco hicbir kurala kaideye uymuyor tarih ve ölcümler tamamen hayal ürünüdür gıda mühendisleriniz uygulanıyor sanıp uygulanmayan cok sey var
  • Doco yöneticeliri akrabalarını ise sokuyor müdür hic biseyden haberi yok
  • Aşçılara nekadar zam yapildi
  • Aşcıyardımcısı 2023 maaşı nekadar olnu net
  • her sene sonu gizli kapaklı gruplasmaslar yalakaliklarla kıdem atlayanlar çalışanın hakkını vermeyenler 1 2 senelik adamları üste taşımalar her türlüsünü gördüm burda çalışanlar arasındaki gruplar çok adaletsiz emeğe saygı 0. Burada çalışmaya değil laf götürmeye kabiliyetliysen ona göre muamele var iş yapanın gram önemi yok.
  • Asgari maaşın bir tık üstü deme valla çarpılırsın :) Hepimiz birbirimizin maaşlarını biliyoruz.
  • Helali hoş olsun.hepsi birbirinden değerli insanlar.güle güle,sağlıkla harcasınlar
  • Hazirandan bu yana bütün türkiyenin aldığı zammı beyaz yakaya yapma eksik maaş ver. Maaş bi de üstüne kesintiye girsin komik rakamlara kadar düşsün bunu da görmezden gel. Aralık vermen gereken bonusu da kes. Çarpanlarla mavi yakaya %76 zam ver ( onlar için de az bence ) beyaz yakayı 1 sene sonra 70 le geçiştir. Ne bir banka promosyonu veya primi layık görme. Halen mail de olduğu gibi beyaz köleye senede 1 zammı vurgula. YÖNETİCİLER YATACAK YERİNİZ YOK! Hiçmi ses çıkarmıyosunuz çok mu çekiniyorsunuz ters fikirde kalmaktan ki sanmıyorum tahminimce bu fikirde yalakalık için sizden çıkmıştır. Ahmet bolat buna ses çıkarmıcakmı. Bu insanlar günde en az 3 saatini yolda geçiriyor ailelerine ayrıcak enerjileri bile kalmıyor karşılığı bu mu ?

Turkish DO&CO personelinin merakla beklediği zam oranları belli oldu.

Alınan karara göre; Mavi yaka personele yüzde 20 oranında, Beyaz yaka ve FC personeline yüzde 70 oranında zam yapıldı.

Personele de duyurulan o açıklama şöyle:

Ocak ayı itibarıyla çalışanlarımıza yapılacak zam oranlarımız belirlenmiştir.

TİS kapsamında 6 ayda bir zam uygulaması yapılan Mavi Yaka personelimizin maaşlarına yüzde 20 oranında, yılda 1 kez zam uygulaması yapılan kapsam dışı Beyaz Yaka ve FC personelimizin maaşlarına yüzde 70 oranında zam uygulanacaktır.

Turkish DO&CO'da zam oranları belli oldu

Yorumlar Tüm Yorumlar (150)

Sm ~ 4 ay önce
Bizlerde bu gorusteyiz mesaiden kaçıyoruz resmen aile yasantimiz kalmadı mesai haricinde 4 saat kaliyor oda eve gelme dus vesayre derken 1 veya 2 saat uykuyla tekrardan calisıyoruz isimizi seviyoruz falat bu sistem bizi cok yoruyor .

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Herhangi biri ~ 1 yıl önce
Thy do&co 8+8 sistemiyle işçilerini aşırı derece de yoracağına,8 saat normal çalışıp,4 saatte hergun zorunlu mesai olsa daha iyi olmazmıydı.insanlarin servise cok erkenden binmesi,servisten cok geç inmesi eve yurumesi vs çok vakit alıyorlen.gunluk 8+4 sistemi olsa idi herkese dinlenme zamani kalirdi.hergun 4 saat mesai kimseyi de yormazdi.aylik 100-104 saat mesaiye denk gelirdi

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Ankara do&co ~ 1 yıl önce
Burdan doco üst yönecilerine sesleniyorum ankara doco hicbir kurala kaideye uymuyor tarih ve ölcümler tamamen hayal ürünüdür gıda mühendisleriniz uygulanıyor sanıp uygulanmayan cok sey var

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Ankara doco üretim ~ 1 yıl önce
Doco yöneticeliri akrabalarını ise sokuyor müdür hic biseyden haberi yok

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Oktay kara ~ 1 yıl önce
Aşçılara nekadar zam yapildi

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Aşçı ~ 1 yıl önce
Aşcıyardımcısı 2023 maaşı nekadar olnu net

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Doco ~ 1 yıl önce
her sene sonu gizli kapaklı gruplasmaslar yalakaliklarla kıdem atlayanlar çalışanın hakkını vermeyenler 1 2 senelik adamları üste taşımalar her türlüsünü gördüm burda çalışanlar arasındaki gruplar çok adaletsiz emeğe saygı 0. Burada çalışmaya değil laf götürmeye kabiliyetliysen ona göre muamele var iş yapanın gram önemi yok.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
atlas trolley ~ 1 yıl önce
Asgari maaşın bir tık üstü deme valla çarpılırsın :) Hepimiz birbirimizin maaşlarını biliyoruz.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
V ~ 1 yıl önce
Helali hoş olsun.hepsi birbirinden değerli insanlar.güle güle,sağlıkla harcasınlar

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Doco Cip ~ 1 yıl önce
Hazirandan bu yana bütün türkiyenin aldığı zammı beyaz yakaya yapma eksik maaş ver. Maaş bi de üstüne kesintiye girsin komik rakamlara kadar düşsün bunu da görmezden gel. Aralık vermen gereken bonusu da kes. Çarpanlarla mavi yakaya %76 zam ver ( onlar için de az bence ) beyaz yakayı 1 sene sonra 70 le geçiştir. Ne bir banka promosyonu veya primi layık görme. Halen mail de olduğu gibi beyaz köleye senede 1 zammı vurgula. YÖNETİCİLER YATACAK YERİNİZ YOK! Hiçmi ses çıkarmıyosunuz çok mu çekiniyorsunuz ters fikirde kalmaktan ki sanmıyorum tahminimce bu fikirde yalakalık için sizden çıkmıştır. Ahmet bolat buna ses çıkarmıcakmı. Bu insanlar günde en az 3 saatini yolda geçiriyor ailelerine ayrıcak enerjileri bile kalmıyor karşılığı bu mu ?

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000