09 Nisan 2024, Salı 13:00:21

Uçaktaki çiftin rahatlığı herkesi şaşkına çevirdi

ABD’ye giden yolcu uçağında 20’li yaşlarda iki gencin üç koltuğa uzanarak sergilediği hareketler yolcuların tepkisini çekti.
  • Normal böyle şeyler, kimse kendi zevklerinden taviz vermiyor maalesef. Rezalet turkiyede de olur bi kaç sene içerisinde mezhebi genişler yüzünden. Hayvandan farkımız kalmadi
  • Abd ve Avrupada olsa bu fotografi cekebilecekmiydin veya cekip haber yapabilecekmiydin takunyali???insanlara saygi duymalisin!
  • Insanlara az deger verin ne yapmis bu gencler; insanlarin ozel hayatindan uzak durun!!
  • Gerçekten çok halisin olumsuz yorum yanlardan biri yapsa normal olurdu bırakın herkesin özgürlük irdesinin sarılmanin nesi kötü bırakın allah aşkına milleti elestirmeyi birazda keekes kendini elestirsin gerek görmez çünkü 4 4lük dür kendisi ya bu resimi cekene ne demeli kendine grarip gelen olay ifşa mi etmiş mi oldu neyse söylenecek çok şey var insanlar kimseye zarar vermemiş keşke tüm saygısızlık sarılmak olsaydı
  • kukiki ka.kah kah
  • Haberin yorumlarına bakarak havacılık personelinin psikolojisi hakkında bilgi edinebilirsiniz. Kediye köpeğe aşkoşkum oğloşoom diyen malzeme bu habere niye haber yaptınız dön önüne bak der yakında toplum içinde sokak hayvanıyla çiftleşir ne var bunda der.
  • 155i ararın
  • Kavga ve gerginlikten iyidir birakin gencleri
  • Insanlara genclere sevisenlere sevenlere az saygi gisterin ya nedir bu kiskanclik tahammulsuzluk??? Neden fotografini cekiyorsun kardesim????
  • Akıllan mı konuşuyorsunuz şekerim. Kime ne, bakmazsın olur biter, gayet normal filan... Hay sizin özgürlük anlayışınıza...

ABD’ye giden yolcu uçağında 20’li yaşlarda iki gencin üç koltuğa uzanarak sergilediği hareketler yolcuların tepkisini çekti.

ABD’ye giden bir yolcu uçağında iki gencin yaptığı hareketler sosyal medyayı ikiye böldü.

Dört saatlik uçuş boyunca birbirlerine sarılmış bir halde koltukta yatan çift diğer yolcuların tepkisine neden oldu. Bir yolcu "Manzaraya inanamıyorum" diyerek görüntüleri sosyal medyadan paylaşmayı tercih etti. O görüntülere sosyal medyadan yorum yağdı.

20'li yaşlarında olduğu tahmin edilen elleriyle kalp işareti yaparak birbirlerine sarılmış haldeki çifte ait görüntüler sosyal medya kullanıcılarını adeta ikiye böldü.

Bir sosyal medya kullanıcısı gönderiye, "Eğer üç koltuğun da parası ödedilerse istedikleri gibi kullanabilirler. Bence bir sorun yok" yorumunu ekledi. Bir başka sosyal medya kullanıcısı ise, "Gördüğüm en kötü şey" yorumunu yaptı.



Uçaktaki çiftin rahatlığı herkesi şaşkına çevirdi

Yorumlar Tüm Yorumlar (25)

İnsanlar sapitti ~ 20 gün önce
Normal böyle şeyler, kimse kendi zevklerinden taviz vermiyor maalesef. Rezalet turkiyede de olur bi kaç sene içerisinde mezhebi genişler yüzünden. Hayvandan farkımız kalmadi

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Cekebilecekmiyfin ~ 20 gün önce
Abd ve Avrupada olsa bu fotografi cekebilecekmiydin veya cekip haber yapabilecekmiydin takunyali???insanlara saygi duymalisin!

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Ayak takimi ~ 20 gün önce
Insanlara az deger verin ne yapmis bu gencler; insanlarin ozel hayatindan uzak durun!!

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Zxz ~ 21 gün önce
Gerçekten çok halisin olumsuz yorum yanlardan biri yapsa normal olurdu bırakın herkesin özgürlük irdesinin sarılmanin nesi kötü bırakın allah aşkına milleti elestirmeyi birazda keekes kendini elestirsin gerek görmez çünkü 4 4lük dür kendisi ya bu resimi cekene ne demeli kendine grarip gelen olay ifşa mi etmiş mi oldu neyse söylenecek çok şey var insanlar kimseye zarar vermemiş keşke tüm saygısızlık sarılmak olsaydı

Yanıtla

Kalan karakter 1000
baltaci suluman ~ 22 gün önce
kukiki ka.kah kah

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Havacılık psikolojisi ~ 22 gün önce
Haberin yorumlarına bakarak havacılık personelinin psikolojisi hakkında bilgi edinebilirsiniz. Kediye köpeğe aşkoşkum oğloşoom diyen malzeme bu habere niye haber yaptınız dön önüne bak der yakında toplum içinde sokak hayvanıyla çiftleşir ne var bunda der.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Lutfen ~ 20 gün önce
Bir paikiyatriste git; ihtiyacin var
Senikbey ~ 22 gün önce
155i ararın

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Kavgadan iyidir ~ 22 gün önce
Kavga ve gerginlikten iyidir birakin gencleri

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Saygi ~ 22 gün önce
Insanlara genclere sevisenlere sevenlere az saygi gisterin ya nedir bu kiskanclik tahammulsuzluk??? Neden fotografini cekiyorsun kardesim????

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Ne mi var bunda.. ~ 23 gün önce
Akıllan mı konuşuyorsunuz şekerim. Kime ne, bakmazsın olur biter, gayet normal filan... Hay sizin özgürlük anlayışınıza...

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000