01 Ocak 2024, Pazartesi
Serdar BAŞAĞAOĞLU
Serdar BAŞAĞAOĞLU [email protected]
  • Ahmet Bolat Bey e öfke duyan kesim kimler biliyor musunuz.. PASTANIN BÖLÜNMESİNDEN RAHATSIZ OLANLAR.. Onun için çok takmayın onları azınlık olanlar ağlasın dursun..
  • Bir sirkete parayı,prestiji çalışanlar kazandırır,kaybettirir önce bunu iyi öğrensinler...
  • Kalemi bağımsız bir gazeteciysen, hakkı gaspedileni savunacaksın! Suçluya suçlu, haksıza haksız denir! Herşeyden önce, insan olmanın gereğidir bu kural! Çalışanın eleştirilecek yanlışları var ise, onları da yazmak boynunun borcu! Lakin 4 koca yıldır, altında ıslak imzasının olduğu TİS maddesini uygulamayan bir yönetim var! Hiçbir madde tek taraflı iptal edilemez! Gelecek TİS'lerde pazar mesaisi vermek istenmeyebilir, şirket bunu koz olarak kullanmak isteyebilir, bunu anlarım lakin geriye dönük o paralar ödenecek yoksa bedelini farklı şekilde öder şirket!
  • Algı operasyonu yapmayın hiç millet BOLAT ı tutuyor … Siz açgözlü kabincimi zannettiniz herkesi …
  • ben thy şirketimin büyümesını ıstıyorummm ONUN İCİ HEREKEZ TSSSS OLSUNNN TRK GENLE MÜDÜRLÜK KALSINN AKP ÜYESİYİMMMM
  • Thy bu büyük başarıları kiminle kazandı UMARIM farkındadır.
  • TGS En az %60 bekliyorum
  • Çalışana ödenmesi gereken banka promosyonları nerede ? Nereye gidiyor söyleyin de bilelim.
  • Bolat mı elde ediyor bu başarıyı ya.Başarıyı yöneticilere başarısızlığı personele iteleyen kişilerden misin sen de? Hak kı tayin etmeyen adama bir de niye öfke duyuluyor demıssın.Sen bence kabin kokpitin damarına cok basma
  • Thy de gelir gelmez personelle kavga eden Ruh Hastasi olmasi muhtemel Bilal Eksiden bahsetmiyorsun.. Mouse tutmayi bile beceremeyen, hicbir yonetim bilgisi ve basarisi olmayan, Thy de personelde huzursuzluktan baska birsey yaratamayan Bilal Eksinin arkasinda nasil bir guc ve kim varsa bu adam uretmeden hizmet vermeden yillardir sektorun icinde onemli pozisyonlarda

2024

2023 senesine acısıyla tatlısıyla son verdiğimiz bugün, yeni umutlara yelken açıyoruz. Tüm sektörümüzün yeni yılı kutlu olsun. Sağlık, mutluluk ve başarılarla dolu bir yılın bizlerle olması dileğiyle…

31 ARALIK 2022 tarihinde yayınladığım bir mesaja Prof.Dr. Ahmet BOLAT’ın yorumuyla başlamak istiyorum. “YENİ YILDA BİRİNCİ SIRAYA ÇIKMAK İÇİN DAHA ÇOK GAYRET GÖSTERECEĞİZ”.

Gayret gösterildi mi evet. Ama her zaman olduğu gibi hakkı teslim etmeme alışkanlığımız var. Türk Hava Yolları’nı hedef tahtasına oturtmakla kimsenin eline bir şey geçmez. Ama adet bu ya nereden nasıl vurabilir derdindeyiz. Hatta bazı gazeteciler şirkete yakın gibi gözükse de farklı mecralardan şirketin kuyusunu bile kazıyorlar. Yazık…

Türk Hava Yolları yönetimi bana kalırsa 2023 yılında büyük başarılara imza attı. Son dönemdeki uçak siparişi ile de dünya birinciliğinde iddiasını ve yerini gösterdi. Bu şirket hepimizin. Şahsi menfaatler için şirketi daha fazla yıpratmanın alemi yok!

Pazar Mesaileri

Ortalama maaşların %15’ine tekabül eden Pazar mesaileri hakkında yıllardır yazılar yazmama rağmen, geçen haftaki köşe yazımdan sonra eleştiriler kesilmedi.

Hatırlanacağı üzere İlker Aycı’nın Yönetim Kurulu Başkanı olduğu dönemde, Türk Hava Yolları A.O. Personel Yönetim Başkanlığı tarafından şirket çalışanlarına gönderilen bir e-mail’de 01.01.2020 tarihinden itibaren geçerli olmak üzere hafta tatilinde çalışılması durumunda yapılan mesai ücreti ödemesi uygulamasında değişiklik yapıldığı bildirilmişti. Bu saatten sonra da hukuki süreç ilerlemişti. Geçen hafta ise bu mahkemeden çıkan sonucu ve şirketin savunduğu noktayı belirttim. Ama ne vicdanı ne de hukuki olarak bir tarafı haklı olarak işaret etmedim. Çünkü bana kalırsa evet, Pazar günleri için ödeme yapılmalı. Zaten onlarca yazım var bu paralelde. Ancak bu konuyu savunurken veya bir dava açılırken altının çizilmesi gerekirdi. TİS’e buna göre bir madde eklenmeliydi. Davayı ben açmadım ki, TİS’e ben imza atmadım ki, bana neden bu öfke? Ayrıca bu kararın altında İlker Aycı’nın imzası var. Ahmet Bolat’a neden bir öfke duyuluyor? Bir şeyler değişsin isteniliyorsa buyurun TİS zamanı görüşün.

2023

2023 yılında havacılık sektörü ve savunma sanayimiz göz doldurdu. Özellikle deprem bölgesi için yapılan tüm uçuşlar birlik ve beraberliğimizin bir göstergesiydi.

Pegasus Hava Yolları’nın 100. Uçağı Cumhuriyet 2023 yılının unutulmazları arasında yer aldı.

Yeni kurulan ve hızla büyüyen Fly Kıbrıs Hava Yolları, Kıbrıs seferlerine canlılık ve renk getirdi.

HİTİT’in üstün başarıları, ödülleri ve yeni anlaşmaları göz kamaştırdı.

TAV’ın yeni yatırımları ve başarıları, gerek yatırımcılarının ve gerekse yolcularının beğenisini toplarken, uluslararası arenada da dikkatleri çekti.

HAVAŞ, pandemideki yaşanan krizi kolayca aşarak, emin adımlarla yoluna devam etti. Yeni müşterilerle anlaşmalar yaparak gücüne güç kattı.

TUSAŞ son yılda onlarca başarıya imza attı. HÜRJET, AKSUNGUR, GÖKBEY, KAAN, ve ANKA gibi projelerde önemli adımlar atarak gururumuz oldu.

İstanbul Havalimanı son olarak Air China ile 100.Yılda 100. Hava Yolu hedefine ulaşarak önemli bir başarıya imza attı.

BAYKAR, HAVELSAN, ASELSAN, STM, ROKETSAN ve TEI gibi daha birçok şirketimizin başarıları gerçekten gurur verici…

Savunma sanayii ve sivil havacılık sektörlerindeki çıkışımızın yeni yılda da sürmesini dilerim. Çünkü bize bizden başka dost yok!

2024 yılının sektörümüz adına güzel ve emniyetli geçmesini dileğiyle…

Serdar BAŞAĞAOĞLU

[email protected]

2024

Yorumlar Tüm Yorumlar (26)

Ahmet Bolat Bey.. ~ 3 ay önce
Ahmet Bolat Bey e öfke duyan kesim kimler biliyor musunuz.. PASTANIN BÖLÜNMESİNDEN RAHATSIZ OLANLAR.. Onun için çok takmayın onları azınlık olanlar ağlasın dursun..

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Gerçek şu ki ~ 4 ay önce
Bir sirkete parayı,prestiji çalışanlar kazandırır,kaybettirir önce bunu iyi öğrensinler...

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Eğer.. ~ 4 ay önce
Kalemi bağımsız bir gazeteciysen, hakkı gaspedileni savunacaksın! Suçluya suçlu, haksıza haksız denir! Herşeyden önce, insan olmanın gereğidir bu kural! Çalışanın eleştirilecek yanlışları var ise, onları da yazmak boynunun borcu! Lakin 4 koca yıldır, altında ıslak imzasının olduğu TİS maddesini uygulamayan bir yönetim var! Hiçbir madde tek taraflı iptal edilemez! Gelecek TİS'lerde pazar mesaisi vermek istenmeyebilir, şirket bunu koz olarak kullanmak isteyebilir, bunu anlarım lakin geriye dönük o paralar ödenecek yoksa bedelini farklı şekilde öder şirket!

Yanıtla

Kalan karakter 1000
ALGI OPS ~ 4 ay önce
Algı operasyonu yapmayın hiç millet BOLAT ı tutuyor … Siz açgözlü kabincimi zannettiniz herkesi …

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Yanılıyorsunuz ~ 4 ay önce
Algı operasyonunu siyasal islamcılar yapar. Örenek 211
güldaneıye ~ 4 ay önce
ben thy şirketimin büyümesını ıstıyorummm ONUN İCİ HEREKEZ TSSSS OLSUNNN TRK GENLE MÜDÜRLÜK KALSINN AKP ÜYESİYİMMMM

Yanıtla

Kalan karakter 1000
KABİN ~ 4 ay önce
Thy bu büyük başarıları kiminle kazandı UMARIM farkındadır.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
ZAM ORANI ~ 4 ay önce
TGS En az %60 bekliyorum

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Tgs yhm ~ 4 ay önce
Çok az zaten kuş kadar maaşa yüzde 60 yapsa ne olacak yüzde 100 bile yapsa en düşük memur maaşından bile düşük
Tgs ~ 3 ay önce
Cidden %60 ne kanka geçen sene getirilerinle beraber memur maaşına yakın para alıyordun 60 zamla getirilerin ile memura yaklaşamazsın bile
BANKA PROMOSYONLARI ~ 4 ay önce
Çalışana ödenmesi gereken banka promosyonları nerede ? Nereye gidiyor söyleyin de bilelim.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Hoca ne alaka? ~ 4 ay önce
Bolat mı elde ediyor bu başarıyı ya.Başarıyı yöneticilere başarısızlığı personele iteleyen kişilerden misin sen de? Hak kı tayin etmeyen adama bir de niye öfke duyuluyor demıssın.Sen bence kabin kokpitin damarına cok basma

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Iltimas ~ 4 ay önce
Thy de gelir gelmez personelle kavga eden Ruh Hastasi olmasi muhtemel Bilal Eksiden bahsetmiyorsun.. Mouse tutmayi bile beceremeyen, hicbir yonetim bilgisi ve basarisi olmayan, Thy de personelde huzursuzluktan baska birsey yaratamayan Bilal Eksinin arkasinda nasil bir guc ve kim varsa bu adam uretmeden hizmet vermeden yillardir sektorun icinde onemli pozisyonlarda

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000