19 Mart 2024, Salı 16:57:34

Ahmet Bolat'tan da TİS açıklaması geldi

Türk Hava Yolları Yönetim Kurulu Başkanı Ahmet Bolat, anlaşma sağlanan 28. dönem Toplu İş Sözleşmesi ile ilgili açıklama yaptı.
  • %40 hayırlı olsun mu sayın bolat ne oldu reksss eğliydin tehdit ediyordun tgs ye geçiririm diye şimdi oturup AĞLAYIN
  • Surkü kim? Erkek arkadasın mı?
  • SON ZAMANLARDA KABINE TAKINILAN TUTUMUN ARDINDAN OZELLIKLE AMIRLIK GRUPLARINDA DONEN KONUSMALAR 1-JUMPSEAT KULLANIMI YALNIZCA AO PERSONELI VE AILESI ICINDIR, OPR A MNL ISTIRAK VE TASERONLARI ISTISNA TUTMAMISTIR.BUNDAN SONRA JMPSEAT TALEPLERINIZ REDDEDILINCE BU MESAJLARINIZI HATIRLAYIN. 2-UZAKDOGU VE KORFEZ ULKELERINDEN GETIRIP APRONDA KENDI ARACINIZA ALIP GUMRUKSUZ BOLGEDEN ULKEYE SOKTUGUNUZ ELEKTRONIK CIHAZLAR ICIN ARTIK DAHA HASSAS OLCAZ. GORDUGUMUZ ANDA ININCE UCAGI GUMRUK KARSILAR. HIRSIZ OLAN USTUNE ALINIR OLMAYAN ALINMAZ. 3-TGS PERSONELI UCUSU ACAR ACMAZ KENDINIZI HERKESTEN ONCE EN GUZEL YERE BOARDLADINIGIZIN FARKINDAYIZ. BUNDAN SONRA PAS VE CED ICIN CHECKIN YAPMIS OZELLIKLE SIZIN USTUNUZDE OLMASI GEREKEN UCUCU VAR MI UCAGI KAPATMADAN MUTLAKA BIR BAKICAZ. 1 MART BEG UCAGINDAN INDIRDIGIM GIBI YINE INDIRIP GEREKLI RAPORLAMALAR YAPILACAK. 4-UCAGA ASLA AMA ASLA IZINSIZ VE ID KARTSIZ ADIM ATMAK YASAKTIR. BUNA CIK GIR YAPAN HAREKAT DA DAHILDIR. SAKIN KABINE VEYA KOKPITE BODOZLAMA GRMYN
  • First Officer lar olarak sendikadan topluca istifa ediyoruz.
  • Sayın Bolat, siz ve avaneleriniz neye inanıyorsunuz bilmiyorum. Lakin bize haktan yana olduğunuzu sakın anlatmayın. Sadece Türk Hava Yollarına değil Havacılık Camiasına düşen büyük bir felaketsiniz. Adınız Bu camiada her daim hak ettiği şekilde anılacak, emin olun. Şimdi alın Tatlıbal 'ınızı da bir tatile çıkın. Perde Kapandı ve oyunculuğunuz berbattı.
  • Gidiyorum onaylandı.. 5gün uçuş 4 gün boş… yıllık program çıkarıyor… insan diyor, kaptan diyor… uçak şöförü ya da sürücüsü değil… daha az paraya ama olsun…önemli olan uçakların uçması kaptan şöför bi çeşit,nasıl olsa bulunur demiyor… vatanında çalışmak kim istemez, o kadar emek… zor zamanda hep elimiz taşın altındaydı… biraz insaf arkadaş…adalet…kabine çok para vermek istemiyor… ama kira ödeyemiyor insanlar maaşıyla.Allah büyük. Hem de çok büyük..
  • Nerden yaptın imza parasından mı? Allah hepinizi bildiği gibi yapsın. Cehennem ateşiniz bol olsun, Allah Kitap die die yemediğiniz kul halkı kalmadı. din sömürücüleri, ben size hakkımı helali etmiyorum. İki elim hep yakanızda olacak. Allahım sizi bildiği gibi yapsın
  • Sana hakkimi helal etmiyorum.Nisanda giderken kimseden helallik isteme ;) Bu sirkette aidiyeti bitiren calisani kusturen hak hukuk bilmeyen biri olarak anilacaksin!
  • Devrilsin
  • Hadi yayınlayın görelim nelerde anlaşmışsınız

Türk Hava Yolları Yönetim Kurulu Başkanı Ahmet Bolat, anlaşma sağlanan 28. dönem Toplu İş Sözleşmesi ile ilgili açıklama yaptı.

Bolat'ın açıklaması:

Değerli çalışma arkadaşlarım,

İki aydan fazla süren toplu iş sözleşmelerinin bugün itibariyle mutabakatla sonuçlandığını bildirmek istiyorum. En değerli sermayemiz olan sizlerin memnuniyeti için azami derecede hassasiyet gösterdiğimiz, karşılıklı fedakârlıklarla belirsizlikleri ortadan kaldırıp nihai hale getirdiğimiz 28. Dönem Toplu İş Sözleşmesi’nin imzalanması konusunda Türkiye Sivil Havacılık Sendikası (Hava-İş) ile anlaştık.

Yoğun geçen ve zaman zaman tıkanan görüşmelerin her iki tarafın menfaatleri esas alınarak çözüme kavuşturulmasındaki katkılarından dolayı başta Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan olmak üzere, Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanımız Sayın Vedat Işıkhan’a, Türk-İş Genel Başkanı Sayın Ergün Atalay’a ve süreçte emeği geçen herkese teşekkür ediyorum.

Elde edeceğimiz başarıları hep birlikte paylaşma dileğiyle 28. Dönem Toplu İş Sözleşmesinin Ortaklığımız ve ailemizin her bir üyesine hayırlı olmasını temenni ediyorum.

Ahmet Bolat'tan da TİS açıklaması geldi

Yorumlar Tüm Yorumlar (100)

Seçim24 ~ 27 gün önce
%40 hayırlı olsun mu sayın bolat ne oldu reksss eğliydin tehdit ediyordun tgs ye geçiririm diye şimdi oturup AĞLAYIN

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Sukrü ~ 1 ay önce
Surkü kim? Erkek arkadasın mı?

Yanıtla

Kalan karakter 1000
PA CHECK ~ 1 ay önce
SON ZAMANLARDA KABINE TAKINILAN TUTUMUN ARDINDAN OZELLIKLE AMIRLIK GRUPLARINDA DONEN KONUSMALAR 1-JUMPSEAT KULLANIMI YALNIZCA AO PERSONELI VE AILESI ICINDIR, OPR A MNL ISTIRAK VE TASERONLARI ISTISNA TUTMAMISTIR.BUNDAN SONRA JMPSEAT TALEPLERINIZ REDDEDILINCE BU MESAJLARINIZI HATIRLAYIN. 2-UZAKDOGU VE KORFEZ ULKELERINDEN GETIRIP APRONDA KENDI ARACINIZA ALIP GUMRUKSUZ BOLGEDEN ULKEYE SOKTUGUNUZ ELEKTRONIK CIHAZLAR ICIN ARTIK DAHA HASSAS OLCAZ. GORDUGUMUZ ANDA ININCE UCAGI GUMRUK KARSILAR. HIRSIZ OLAN USTUNE ALINIR OLMAYAN ALINMAZ. 3-TGS PERSONELI UCUSU ACAR ACMAZ KENDINIZI HERKESTEN ONCE EN GUZEL YERE BOARDLADINIGIZIN FARKINDAYIZ. BUNDAN SONRA PAS VE CED ICIN CHECKIN YAPMIS OZELLIKLE SIZIN USTUNUZDE OLMASI GEREKEN UCUCU VAR MI UCAGI KAPATMADAN MUTLAKA BIR BAKICAZ. 1 MART BEG UCAGINDAN INDIRDIGIM GIBI YINE INDIRIP GEREKLI RAPORLAMALAR YAPILACAK. 4-UCAGA ASLA AMA ASLA IZINSIZ VE ID KARTSIZ ADIM ATMAK YASAKTIR. BUNA CIK GIR YAPAN HAREKAT DA DAHILDIR. SAKIN KABINE VEYA KOKPITE BODOZLAMA GRMYN

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Fo ~ 1 ay önce
First Officer lar olarak sendikadan topluca istifa ediyoruz.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Brifing Masası ~ 1 ay önce
Sayın Bolat, siz ve avaneleriniz neye inanıyorsunuz bilmiyorum. Lakin bize haktan yana olduğunuzu sakın anlatmayın. Sadece Türk Hava Yollarına değil Havacılık Camiasına düşen büyük bir felaketsiniz. Adınız Bu camiada her daim hak ettiği şekilde anılacak, emin olun. Şimdi alın Tatlıbal 'ınızı da bir tatile çıkın. Perde Kapandı ve oyunculuğunuz berbattı.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Ryan air ~ 1 ay önce
Gidiyorum onaylandı.. 5gün uçuş 4 gün boş… yıllık program çıkarıyor… insan diyor, kaptan diyor… uçak şöförü ya da sürücüsü değil… daha az paraya ama olsun…önemli olan uçakların uçması kaptan şöför bi çeşit,nasıl olsa bulunur demiyor… vatanında çalışmak kim istemez, o kadar emek… zor zamanda hep elimiz taşın altındaydı… biraz insaf arkadaş…adalet…kabine çok para vermek istemiyor… ama kira ödeyemiyor insanlar maaşıyla.Allah büyük. Hem de çok büyük..

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Kesinti ~ 1 ay önce
Nerden yaptın imza parasından mı? Allah hepinizi bildiği gibi yapsın. Cehennem ateşiniz bol olsun, Allah Kitap die die yemediğiniz kul halkı kalmadı. din sömürücüleri, ben size hakkımı helali etmiyorum. İki elim hep yakanızda olacak. Allahım sizi bildiği gibi yapsın

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Sn. BOLAT! ~ 1 ay önce
Sana hakkimi helal etmiyorum.Nisanda giderken kimseden helallik isteme ;) Bu sirkette aidiyeti bitiren calisani kusturen hak hukuk bilmeyen biri olarak anilacaksin!

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Boyun ~ 1 ay önce
Devrilsin

Yanıtla

Kalan karakter 1000
E hadi ~ 1 ay önce
Hadi yayınlayın görelim nelerde anlaşmışsınız

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000