16 Eylül 2022, Cuma 11:23:35

THY bugün 21 Fransa seferini iptal etti

Türk Hava Yolları (THY), Fransa’daki hava trafik kontrolörlerinin grevi nedeniyle bugün planladığı toplam 21 seferini iptal etti.
  • Ünlü bir havacılık içerik üreticisiyle röportajında, uçak ihtiyaçları olduğunu ve uçak bulmaları durumunda yeni hatlar, hatta Avusturalya'ya dahi direk uçuş başlatılacağını söylemiş. Aynı zamanda pilot sıkıntısı olduğunu da.
  • Kesin dış istasyonlardan bütün fransa devamı olan yolcuları göndermişlerdir... İstanbuldan da uçuşu olanlara bir şey söylememişlerdir... uğraş dur :/

Türk Hava Yolları (THY), Fransa’daki hava trafik kontrolörlerinin grevi nedeniyle bugün planladığı toplam 21 seferini iptal etti.

Fransa genelinde hava trafik kontrolörü çalışanlarının bugün başlattığı ve 24 saat sürmesi beklenen grev nedeniyle hava ulaşımı olumsuz etkileniyor. Bu nedenle Türk Hava Yolları, İstanbul ve Sabiha Gökçen Havalimanları'ndan biri kargo olmak üzere toplam 21 seferini iptal etti.

Yaşanan iptaller nedeniyle Paris, Lyon, Marsilya, Nice, Bordo ve Toulouse'a yapacağı bazı seferler gerçekleştirilemeyecek.

Grevden en çok etkilenen havayolu şirketi ise Air France Havayolları oldu. Şirket, bugün kısa ve orta mesafeli uçuşlarının yaklaşık yüzde 55'ini ve uzun mesafeli uçuşlarının yaklaşık yüzde 10'unu iptal edeceğini öğrenildi.

THY bugün 21 Fransa seferini iptal etti

Yorumlar Tüm Yorumlar (8)

Başkan ~ 2 yıl önce
Ünlü bir havacılık içerik üreticisiyle röportajında, uçak ihtiyaçları olduğunu ve uçak bulmaları durumunda yeni hatlar, hatta Avusturalya'ya dahi direk uçuş başlatılacağını söylemiş. Aynı zamanda pilot sıkıntısı olduğunu da.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Kaptan ~ 2 yıl önce
Bunlar daha iyi günler, Bu paraya sorumlu kaptan bulunsa fizana da uçulucak ama; gel gör ki sadece fo’lar başvuruyor ( Onlar da mecburiyetten) . İnşallah eski günler ve çalışma şartları yakalanır.
Kaptan a ~ 2 yıl önce
Tüm pilotlar bu lafları bırakmalı. Yıllardır aynı terane. Kurt kışı geçiriyor, yediği ayazı da unutuyor. Hatta ortada bir kurt bile yok. Adamlar kokpit kabin yerdeki teknikteki herkesi kendilerinden bile iyi tanıyorlar. Bu masalları bırakın lütfen
Fo ~ 2 yıl önce
P4 de kalmayacak bu gidişle zaten
Kaptan ~ 2 yıl önce
Bulunur bulunur kaptan da bulunur, yabancı havayollarının istediği dil seviyesi bizim kaptanlarda olsa çoktan gitmişlerdi. Ankara'da yapılan sınava benzemez yabancıların yaptığı sınav anladın demek istediğimi
Tgs ~ 2 yıl önce
Kesin dış istasyonlardan bütün fransa devamı olan yolcuları göndermişlerdir... İstanbuldan da uçuşu olanlara bir şey söylememişlerdir... uğraş dur :/

Yanıtla

Kalan karakter 1000
TGS aklı ~ 2 yıl önce
İptaller 2 gün öncesinden yapıldı,gerekli ikazlar yapıldı,3 kuruşluk havacılık bilginle millete ahkam kesme istersen,prim istemeye devam et
Tgs aklı yazan vatandaş ~ 2 yıl önce
Senden akıllı olduğu belli ama

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000