11 Temmuz 2019, Perşembe 14:35:34

THY uçağında slide patladı

Türk Hava Yolları'nın TK1676 sefer sayılı Köln-İstanbul seferini yapacak yolcu uçağında slide patladı, sefer 4 saat gecikmeye uğradı.
  • Aylık çalışma saatleriniz başka bir işte standart mesai yapan birisinden daha mı fazla?
  • Tuhaf tuhaf yorumlar... Servis ve ikram kabin memurlarının yaptığı işin önemli bir parçası. Yiyecek içecek veren bir thy mi var? Bu kadar da şımarmayın, o maaşları almayı biliyorsanız işinizi de düzgün yapın.
  • Bunların hiçbiri bahane değil. Dünyada çok daha yoğun çalışan şirketler ve kabin memurları var. O temponun altından kalkamayıp işini layığıyla yapamıyorsa da yerine yapabilen gelsin.
  • Aksatılan kontroller için "2 kapıdan 1 kişi sorumlu" diye saçma bir bahane olamaz. Eğer durum buysa o bir kişi diğer görevlinin iki kapısını da kontrol edecek, cross check her türlü yapılacak.
  • Önce bu kaderci kafalardan kurtulun. "Kaza ve talihsizlik" diye bir şey yok. İşbilmezlik, gayrıprofesyonellik ve lakayıtlık var. Emirates hizmet içi eğitimlerle konuya eğilerek patlayan slide'ları tamamen sıfıra indirmeyi başardı, Safar adlı gazetelerinde bununla ilgili bir makale var açın okuyun. Demek ki diğerleri de başarabilir.
  • İşini iyi yapamayan elemana gayet tabii yol verilecek. O kadar maaşı alanlar da bir zahmet işini düzgün yapıp hak edecek. Edemiyorlarsa yerlerine daha iyileri gelsin.
  • KAPILARI AÇARKEN VE SLIDE KONUMLARINI DEĞİŞTİRİRKEN KARŞILIKLI KONTROL YAPILMAMIŞ OLMASI YA DA GEREKEN ÖZENİN GÖSTERİLMEMİŞ OLMASI İHTİMALİNİ DE DÜŞÜNMEK GEREKLİ!!! KESİNLİKLE YORGUNLUK VARDIR FAKAT İŞİN İÇİNDE CİDDİYET DAHA ÖNEMLİ... HAVACILIK CİDDİ MESLEKTİR BUNU HERKES BİLİR
  • Yakında 2lr kapılarından biri patlarsa bu yorumu hatırlayın. Ensesi kalın business yolcusunun perdesını kapatacam diye km3 slideları harala gürele alıyor perde zamanınds kapanmazsa bir business yolcunun şijayete bakar savunma yazmak
  • Slide patladı, olan Yasemine oldu :))
  • Bi kapiniz var onu da yapmayın. Herşeyi maaşa yorgunluğa baglayabilmenize hayranım. Bu isi yurtdışında part time emekliler yapıyor... abartmayın.. ne meslekte ne durumda çalışanlar var. Kalkıp yorgunuz demeyin.. slide disarm cross check..

Türk Hava Yolları'nın TK1676 sefer sayılı Köln-İstanbul seferini yapacak yolcu uçağında slide patladı, sefer 4 saat gecikmeye uğradı.

AirportHaber'in edindiği bilgiye göre; THY'nin Köln'den İstanbul'a gelecek yolcu uçağının kabin memurlarından biri yanlışlıkla uçağın acil tahliye botunu (slıde) patlattı. Bu olay sonrası yolcuları tahliye edilen uçak bakıma girmek zorunda kaldı.

Sefer 4 saati aşkın bir süre gecikmeye uğrarken, olayla ilgili inceleme başlatıldı.

©AirportHaber

THY uçağında slide patladı

Yorumlar Tüm Yorumlar (78)

hllsprdvm ~ 5 yıl önce
Aylık çalışma saatleriniz başka bir işte standart mesai yapan birisinden daha mı fazla?

Yanıtla

Kalan karakter 1000
hllsprdvm ~ 5 yıl önce
Tuhaf tuhaf yorumlar... Servis ve ikram kabin memurlarının yaptığı işin önemli bir parçası. Yiyecek içecek veren bir thy mi var? Bu kadar da şımarmayın, o maaşları almayı biliyorsanız işinizi de düzgün yapın.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
hllsprdvm ~ 5 yıl önce
Bunların hiçbiri bahane değil. Dünyada çok daha yoğun çalışan şirketler ve kabin memurları var. O temponun altından kalkamayıp işini layığıyla yapamıyorsa da yerine yapabilen gelsin.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
hllsprdvm ~ 5 yıl önce
Aksatılan kontroller için "2 kapıdan 1 kişi sorumlu" diye saçma bir bahane olamaz. Eğer durum buysa o bir kişi diğer görevlinin iki kapısını da kontrol edecek, cross check her türlü yapılacak.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
hllsprdvm ~ 5 yıl önce
Önce bu kaderci kafalardan kurtulun. "Kaza ve talihsizlik" diye bir şey yok. İşbilmezlik, gayrıprofesyonellik ve lakayıtlık var. Emirates hizmet içi eğitimlerle konuya eğilerek patlayan slide'ları tamamen sıfıra indirmeyi başardı, Safar adlı gazetelerinde bununla ilgili bir makale var açın okuyun. Demek ki diğerleri de başarabilir.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
hllsprdvm ~ 5 yıl önce
İşini iyi yapamayan elemana gayet tabii yol verilecek. O kadar maaşı alanlar da bir zahmet işini düzgün yapıp hak edecek. Edemiyorlarsa yerlerine daha iyileri gelsin.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
CROSS CHECK ~ 5 yıl önce
KAPILARI AÇARKEN VE SLIDE KONUMLARINI DEĞİŞTİRİRKEN KARŞILIKLI KONTROL YAPILMAMIŞ OLMASI YA DA GEREKEN ÖZENİN GÖSTERİLMEMİŞ OLMASI İHTİMALİNİ DE DÜŞÜNMEK GEREKLİ!!! KESİNLİKLE YORGUNLUK VARDIR FAKAT İŞİN İÇİNDE CİDDİYET DAHA ÖNEMLİ... HAVACILIK CİDDİ MESLEKTİR BUNU HERKES BİLİR

Yanıtla

Kalan karakter 1000
check ~ 5 yıl önce
airbus 321 ucaklarinda 2 kapidan 1 kisi sorumlu oyle check falan olmuyo yani kisi kendi bakiyo alirken . ztn dikkatsizse her turlu patlatiyo.
Demedi demeyin ~ 5 yıl önce
Yakında 2lr kapılarından biri patlarsa bu yorumu hatırlayın. Ensesi kalın business yolcusunun perdesını kapatacam diye km3 slideları harala gürele alıyor perde zamanınds kapanmazsa bir business yolcunun şijayete bakar savunma yazmak

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Thy Uçağında ~ 5 yıl önce
Slide patladı, olan Yasemine oldu :))

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Yasemin kim? ~ 5 yıl önce
Yasemin kim?
Noname ~ 5 yıl önce
Bi kapiniz var onu da yapmayın. Herşeyi maaşa yorgunluğa baglayabilmenize hayranım. Bu isi yurtdışında part time emekliler yapıyor... abartmayın.. ne meslekte ne durumda çalışanlar var. Kalkıp yorgunuz demeyin.. slide disarm cross check..

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000