07 Nisan 2015, Salı 16:19:35

TURKISH CARGO'NUN YENİ ROTALARI BELLİ OLDU

Turkish Cargo, Uzakdoğu’da sefer düzenleyeceği 17. kargo servis noktası olan Lahor ve Ortadoğu’da sefer düzenleyeceği 8. kargo servis noktası; Bahreyn uçuşlarına bugün başladı.
  • lahordan istanbula canlı hayvan getirebiliyormuyuz. kargo kabul ediliyormu? 2 tavuk bir horoz delikli kolide. veya alternatif gösterebilirmisiniz. ve maliyeti ne olur büyüklük veya kilo hesabınızmı var. ciddi yazıyorum.
  • Arff'ciler olarak Türkiş Kargodan hakkımız olan pass biletleri istiyoruz!
  • Kargo uçaklarında da hostes oluyor mu? Olmuyorsa yemekti, çaydı, kahveydi kim yapıyo, servis ediyo?
  • Metin doğru! Lahor için UzakDoğu Yazılmış ( Ortadoğu değil) Turkish Cargo, Uzakdoğu’da sefer düzenleyeceği 17. kargo servis noktası olan Lahor ve Ortadoğu’da sefer düzenleyeceği 8. kargo servis noktası; Bahreyn uçuşlarına bugün başladı.
  • Merak ettim, Pakistan Lahor ne zamandir uzak dogu sehri oldu. Dogu ama uzak degil. Olmadi simdi....
  • Bah-Bkk arasi ucus suresi ne kadar acaba
  • hayırlı olsun

Geliştirdiği stratejilerle uçuş ağını genişleten ve küresel ölçekte artık önemli hava kargo şirketlerinden biri olarak addedilen Turkish Cargo, Uzakdoğu’da sefer düzenleyeceği 17. kargo servis noktası olan Lahor ve Ortadoğu’da sefer düzenleyeceği 8. kargo servis noktası; Bahreyn uçuşlarına bugün başladı.

Lahor ve Bahreyn’e düzenleyeceği haftalık kargo uçuş seferleri ile genişleme potansiyelini artıran başarılı hava kargo şirketi, alanında uzman ekibinin de önemli katkısı ile müşterilerce daha hızlı ve güvenli bir tercih olarak benimsenen hava kargo sektöründe hayata geçirdiği yatırımlarına hız kesmeden devam ediyor.

Lahor ve Bahreyn kargo hatlarının açılması ile Turkish Cargo, belirtilen hatlarda kullanılan mevcut yolcu uçaklarından sağladığı kargo hizmet kapasitesini de güçlendirmiş oluyor. 



Turkish Cargo, 2015 Yaz Tarife Dönemi itibari ile 50’si kargo noktası olmak üzere 109 ülkede 265’den fazla uçuş noktasına, 9 kargo uçağının yanı sıra Türk Hava Yolları filosundaki 259 yolcu uçağının kargo kapasitesini de kullanarak hizmet veriyor.

Müşterileri için dünyadaki üretim ve ticaret merkezlerine en iyi bağlantıları sağlayan Turkish Cargo’nun kaliteli hizmet anlayışı ile sunduğu cazip olanaklar müşterilerinin tüm ihtiyaçlarını karşılamaya devam ediyor.

TURKISH CARGO'NUN YENİ ROTALARI BELLİ OLDU

Yorumlar Tüm Yorumlar (8)

bi' dost ~ 9 yıl önce
lahordan istanbula canlı hayvan getirebiliyormuyuz. kargo kabul ediliyormu? 2 tavuk bir horoz delikli kolide. veya alternatif gösterebilirmisiniz. ve maliyeti ne olur büyüklük veya kilo hesabınızmı var. ciddi yazıyorum.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
iPhone Uygulaması ~ 9 yıl önce
Arff'ciler olarak Türkiş Kargodan hakkımız olan pass biletleri istiyoruz!

Yanıtla

Kalan karakter 1000
??? ~ 9 yıl önce
Kargo uçaklarında da hostes oluyor mu? Olmuyorsa yemekti, çaydı, kahveydi kim yapıyo, servis ediyo?

Yanıtla

Kalan karakter 1000
NL ~ 9 yıl önce
kargo ucaklarinda hostes yok,her seferde extra pilot var ve o an hangisi bos ise yemekleri veyahut kahveleri hazirliyor.
iPhone Uygulaması ~ 9 yıl önce
Metin doğru! Lahor için UzakDoğu Yazılmış ( Ortadoğu değil) Turkish Cargo, Uzakdoğu’da sefer düzenleyeceği 17. kargo servis noktası olan Lahor ve Ortadoğu’da sefer düzenleyeceği 8. kargo servis noktası; Bahreyn uçuşlarına bugün başladı.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Android Uygulaması ~ 9 yıl önce
Merak ettim, Pakistan Lahor ne zamandir uzak dogu sehri oldu. Dogu ama uzak degil. Olmadi simdi....

Yanıtla

Kalan karakter 1000
118.5 ~ 9 yıl önce
Bah-Bkk arasi ucus suresi ne kadar acaba

Yanıtla

Kalan karakter 1000
iPhone Uygulaması ~ 9 yıl önce
hayırlı olsun

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000