24 Kasım 2023, Cuma 10:59:09

THY Teknik'ten yeni anlaşma

THY Teknik, küresel üretici Woodward ile sekiz yıllık bir anlaşma imzalayarak MRO'yu Lisanslı Varlık Yönetimi Sağlayıcısı (LAMP) olarak kurdu.
  • Yasin Bey kral adamdır. Başarılı yönetici. Severiz.

THY Teknik, küresel üretici Woodward ile sekiz yıllık bir anlaşma imzalayarak MRO'yu Lisanslı Varlık Yönetimi Sağlayıcısı (LAMP) olarak kurdu.

Bu anlaşmayla THY Teknik, Woodward'ın küresel LAMP ağının bir parçası olarak faaliyet gösterecek ve LEAP-1A/-1B motor operatörlerine komponent desteği sağlayacak. Global LAMP ağının bir parçası olarak THY Teknik, THY Teknik'in Saatlik Enerji müşterilerine rutin komponent desteğinin yanı sıra Yerdeki Uçak (AOG) parça desteğini de sağlayacak ve dünya çapındaki operatörler bu fırsattan yararlanma fırsatına sahip olacak.

THY Genel Müdür (Mühendislik ve Planlama) Yardımcısı Yasin Birinci şunları söyledi:

“10 yılı aşkın süredir Woodward ile ortaklığımız var ve LAMP anlaşmasıyla iş birliğimizi pekiştirmekten mutluluk duyuyoruz. Bileşenlerin kullanılabilirliği, PBH ve AOG müşterilerimizin performansının optimize edilmesine yardımcı olmak açısından çok önemlidir. Tedarik zinciri çözümlerimizi LEAP-1A/-1B motorlarını kapsayacak şekilde genişletmekten ve böylece dünya çapındaki Airbus A320neo ve Boeing 737 MAX operatörlerine destek sağlamaktan heyecan duyuyoruz.”

Woodward Havacılık ve Uzay Satış ve Servis Kıdemli Başkan Yardımcısı DiSilvestro şunları söyledi:

“Woodward ve Turkish Technic, 2010 yılından bu yana Onarım Lisansı aracılığıyla resmi bir iş birliğine sahip. THY Teknik'in yakın zamanda LEAP motor bileşenleri için Lisanslı Varlık Yönetimi Sağlayıcısı (LAMP) olarak imzalanması ilişkimizi ileriye taşıyor. Yeni bir seviyeye taşıyor ve büyüyen LEAP filosuna verilen desteği genişletiyor.” (patronlar dünyası)

THY Teknik'ten yeni anlaşma

Yorumlar

First ~ 5 ay önce
Yasin Bey kral adamdır. Başarılı yönetici. Severiz.

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000