15 Nisan 2020, Çarşamba 12:01:25

Aeroflot Antalya'ya geldi

Rusya Ulaştırma Bakanlığı, ülkenin en büyük havayolu şirketi Aeroflot’a ait uçağın Antalya’dan Moskova’ya 146 Rus vatandaşını tahliye ettiğini açıkladı.
  • Putin ne derse o

Rusya Ulaştırma Bakanlığı, ülkenin en büyük havayolu şirketi Aeroflot’a ait uçağın Antalya’dan Moskova’ya 146 Rus vatandaşını tahliye ettiğini açıkladı.

Rusya Ulaştırma Bakanlığı’ndan yapılan açıklamada, Aeroflot’a ait SU2143 sefer sayılı Antalya-Moskova uçağı, içinde 146 yolcu ile 16.34’te havalandı.

Uçak, Moskova’nın Şeremetyevo Havalimanı’na saat 20.07 sıralarında indi.

Rusya’nın Antalya Başkonsolosluğu’ndan Sputnik’e açıklamasında ise Antalya’dan 147 Rus vatandaşının tahliye edildiği bildirildi.

Rusya’nın Antalya Başkonsolosluğu’ndan bir kaynak, "147 Rus vatandaşını taşıyan Aeroflot’a ait uçak bugün 16.40’ta Antalya’dan Moskova’ya gitti. Rusya ve Türkiye arasında uçuşlar durdurulduktan sonra ilk tahliye uçuşu Rusya Dışişleri Bakanlığı, Rusya İletişim Bakanlığı ve Rosaviatsiya’nın (Rus sivil havacılık ajansı) koordineli eylemleri sayesinde mümkün oldu" dedi.

Başkonsolosluğun Rusya’nın Ankara Büyükelçiliği ve Aeroflot Türkiye Temsilciliği ile yakın işbirliği içinde Antalya’daki Rus vatandaşları tahliye uçuşu hakkında bilgi vererek onların havalimanına ulaşmasına ve uçağa kayıt yapmasına yardımcı olduğunu kaydeden kaynak, "Halihazırda Antalya ve yakın kentlerde, Rusya’ya dönme fırsatını bekleyen birkaç yüz Rus vatandaşı kalıyor" diye ekledi. (Sputnik)

Aeroflot Antalya'ya geldi

Yorumlar Tüm Yorumlar (5)

Edo ~ 4 yıl önce
Putin ne derse o

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Seda ~ 4 yıl önce
Putin çok büyük bir lider hem dünya hem uzay saygıyı çok hakediyor.
Kız arkadaşım Rus ~ 4 yıl önce
Dışarıda öyde gözüküyor ülkede insanlar acından ölüyor. Tatile gelen 5 milyon Rus en zengin kesim. Doktor öğretmen maaşı 200 USD. Diyor. Dışardan da Türkiye yaptığı yardım ve yatırımlarla öyle gözüküyor. Yani, Vesselam
Edo ~ 4 yıl önce
Senin dediğin yer bölge altay ural baykal ve kamcatka yakutistan biraz daha batiya gel bi araştır
Batıda durum daha kötü ~ 4 yıl önce
İstanbul’da yaşan en kötü şartlardaki Anadolu şehirlerinden bile daha kötü. O metrobüs yoğunluğu... Anadolu da hayvan bile öyle taşınmıyor!!!! ....

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000