05 Mayıs 2020, Salı 12:11:30

Atatürk Havalimanı pandemi hastanesinde son durum

Atatürk Havalimanı arazisine yapılan Yeşilköy Hastanesi inşaatında 28. güne gelindi.
  • Salgının en hızlı döneminde bile mevcut hastahanelerin yarı kapasite ile hizmet verdiği,ayrıca pandemi hastahanesi ilan edilen özel hastahanelerin ihtiyaç olmaması nedeni ile mayıs sonunda normal işleyişine dönmesi kararı alınan bir ortamda acilen bu hastahaneleri yapmanın açıklaması nedir acaba?üstelik tam donanımlı ve tüm odaları yoğun bakım odası olarak planlanan bu hastahaneleri 45 günde kendi imkanlarımız ile yapabiliyorsak yirmi yıl borçlanıp ödeyeceğimiz katrılyonlarca liraya yap işlet devret modeli ile şehir hastahanelerini neden yaptırdık diye sormadan edemiyoruz.
  • Olası İstanbul depreminde de çok işe yarayacak hastane.
  • Millete güzel bir hizmet daha
  • pistin diğer kısmına da avm ıle residans yapın..boş duruyor..nasıl olsan ucakta ınemeyecek..en ıyısı avm
  • Vaka sayısındaki azalma tabi herkesi etkiledi o nedenle avm ler vs vs açılıyor.Kim için sizler için Neden yeni hastane için...
  • Rezaletin son perdesi, Milli stratejik bir meydanı bu hale getirmenin hesabını bu millet soracak elbet..
  • Bilmem kaç bin dönümlük arazide bula bula milli servet pistlerin yerini bulup talan ettiler hainler.
  • Biraz daha uzatılıp, 05 pisti de proceye dahil edilebilirdi, çok güzel bir iş olmuş. 23 pisti tek başına yeterli, hovardalığa gerek yok. Ha bu arada bilmem kaç yüzbin metrekare kapalı olanı olan terminal binalarını neden kullanılmadı gibi oldukça mantıklı ötesi görünen bir soru sorulabilir belki, ama fetö ağzıyla konuşmak gibi olur, onu hiç sormayalım. Büyühlerimiz çok iyisini bilir, hem de çokomelli.
  • hastahane açılışı ile avm açılışını ,sınavları aynı güne denk getirin ,hıdırellez ,kakava şenliklerini varsa diğer festival konser vb lerini de aynı güne denk getirin de dünya nasıl normale dönülür görsünler,pehhh kıskançlıktan çatır çatır çatlarlar valla.
  • Salgın bitti nerdeyse bunlar daha geçici hastane inşaat edior. Yandaki terminal ise tertemiz çürümeye devam. Amaç belli üzüm yemek değil bağcıyı dövmek..

Atatürk Havalimanı arazisine yapılan Yeşilköy Hastanesi inşaatında 28. güne gelindi. Pandemi hastanesinin kaba inşaatı büyük oranda tamamlanırken, çevre düzenleme çalışmalarına da başlandı. Pandemi hastanesinde gelinen son durum ise havadan görüntülendi.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın korona virüsle mücadele kapsamında Sancaktepe ve Yeşilköy'de biner yataklı pandemi hastanesi yapılacağını açıklamasının ardından geçtiğimiz 8 Nisan’da inşa çalışmalarına başlanan projede önemli aşama kaydedildi.

Çevre ağaçlandırma çalışmalarına başlandı

28 gün önce başlayan çalışmalarda gelinen son durum ise havadan görüntülendi. Yoğun mesainin neticesinde Yeşilköy Hastanesi bloklarının büyük bir bölümünün dış cephesindeki kaba inşaat çalışmalarının tamamlandığı görüldü. Planlandığı gibi hastanenin 45 günde bitirilmesi için işçiler 7 gün 24 saat esasına göre çalışmalarını sürdürürken, bir yandan da hastane bloklarının çevresinde peyzaj çalışmalarına başlanıldı. Bu kapsamda işçilerin hastane çevresindeki bölümleri ağaçlandırdıkları görüldü.

Yapımı süren biner yataklı hastanelerin planlandığı gibi 45 günde tamamlanarak Ramazan Bayramı’ndan önce korona virüsle mücadele kapsamında hastalara hizmet vermeye başlaması bekleniyor.





Atatürk Havalimanı pandemi hastanesinde son durum

Yorumlar Tüm Yorumlar (16)

Tuhaf işler ~ 4 yıl önce
Salgının en hızlı döneminde bile mevcut hastahanelerin yarı kapasite ile hizmet verdiği,ayrıca pandemi hastahanesi ilan edilen özel hastahanelerin ihtiyaç olmaması nedeni ile mayıs sonunda normal işleyişine dönmesi kararı alınan bir ortamda acilen bu hastahaneleri yapmanın açıklaması nedir acaba?üstelik tam donanımlı ve tüm odaları yoğun bakım odası olarak planlanan bu hastahaneleri 45 günde kendi imkanlarımız ile yapabiliyorsak yirmi yıl borçlanıp ödeyeceğimiz katrılyonlarca liraya yap işlet devret modeli ile şehir hastahanelerini neden yaptırdık diye sormadan edemiyoruz.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Muhtemel ~ 4 yıl önce
Olası İstanbul depreminde de çok işe yarayacak hastane.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
OkçuPutçu ~ 4 yıl önce
Millete güzel bir hizmet daha

Yanıtla

Kalan karakter 1000
pistin ~ 4 yıl önce
pistin diğer kısmına da avm ıle residans yapın..boş duruyor..nasıl olsan ucakta ınemeyecek..en ıyısı avm

Yanıtla

Kalan karakter 1000
... ~ 4 yıl önce
Vaka sayısındaki azalma tabi herkesi etkiledi o nedenle avm ler vs vs açılıyor.Kim için sizler için Neden yeni hastane için...

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Pilot ~ 4 yıl önce
Rezaletin son perdesi, Milli stratejik bir meydanı bu hale getirmenin hesabını bu millet soracak elbet..

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Yalaza ~ 4 yıl önce
Bilmem kaç bin dönümlük arazide bula bula milli servet pistlerin yerini bulup talan ettiler hainler.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
05 pisti ? ~ 4 yıl önce
Biraz daha uzatılıp, 05 pisti de proceye dahil edilebilirdi, çok güzel bir iş olmuş. 23 pisti tek başına yeterli, hovardalığa gerek yok. Ha bu arada bilmem kaç yüzbin metrekare kapalı olanı olan terminal binalarını neden kullanılmadı gibi oldukça mantıklı ötesi görünen bir soru sorulabilir belki, ama fetö ağzıyla konuşmak gibi olur, onu hiç sormayalım. Büyühlerimiz çok iyisini bilir, hem de çokomelli.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
ord prof ~ 4 yıl önce
hastahane açılışı ile avm açılışını ,sınavları aynı güne denk getirin ,hıdırellez ,kakava şenliklerini varsa diğer festival konser vb lerini de aynı güne denk getirin de dünya nasıl normale dönülür görsünler,pehhh kıskançlıktan çatır çatır çatlarlar valla.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Km ~ 4 yıl önce
Salgın bitti nerdeyse bunlar daha geçici hastane inşaat edior. Yandaki terminal ise tertemiz çürümeye devam. Amaç belli üzüm yemek değil bağcıyı dövmek..

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000