25 Ağustos 2017, Cuma 15:32:25

Kırbıyık Hava İş Antalya Şube başkanlığına aday

Türk Hava Yolları'nda (THY) 25 yılı aşkın süredir çalışan Mehmet Kırbıyık Antalya Şube Başkan Adayı olduğunu açıkladı.
  • şimdi soruyorum neden üye isimleri müdürlere verildi ne yapmaya calışıyorsuz bunları acıklamanızı bekliyoruz üyelik devamı için önemli olacaktır
  • Zamanında part time çalışan personelin sözleşmeye geçmesinler bunlar diye imza toplayan, bu topladığı imzaları da herkesin önünde sendika baskanı Atilay Aycin'e veren simdi de ben sizin haklarınız için çalışacağım diyor. İmza topladığı part time çalışanlardan oy istiyor. Hangi Yüzle?
  • Arkadaş sendikacılık falan yok. Yeme sırası kimde onu seçiyoruz sadece.
  • ÇAMUR AT İZİ KALSIN FELSEFESİNDEN KURTULUN GAYRİ.MEYVE VEREN AGAC TASLANIR.MEHMET BE ABİNİN NE KADAR UZUN YILLARDIR SENDİKAL MÜDADELENİN İÇİNDE OLDUGUNU BİLEN BİLİR.SONUNAN KADAR MEHMET KIRBIYIK
  • MEHMET BEY... İNADINA SENİ BAŞKAN EDECEĞİZ!!
  • Baskanim Allah tamamina erdirsin. Durmak yok yola devam...
  • Hayırlı olsun mehmet abi tgs olarak tüm desteğimiz sanadır Seni Başkan yapacağız
  • Hayırlı olsun. Bașarılar dilerim.
  • Bu işler makyajlı cümlelerle olmaz ..Yüreğini koyacaksın Kırbıyık..Biz Antalya'da Istanbulda ,Zonguldak'ta ,Ankara'da işçi nerde eziliyorsa orda olan,sözüyle değil sadece, kalbiyle tüm varlığıyla yanımızda olan Engin başkanı sonuna kadar destekleyeceğiz ..Boş hayallere kapılanlar ,biraz yavaş lütfen...Hayırlı geceler..
  • Yazınız aynen şöyle ''ekip ruhuyla üyelerimizi Hava-İş’e yakışan en iyi şekilde temsil edeceğiz. Antalya şubesi olarak sadece THY çalışanları olarak değil , tüm havacılık iş kolundaki arkadaşlarımızın da Hava-İş ailesine katılmasını sağlayarak, onların da çalışma ortamlarını iyileştirmek ''. Şimdi sorularım şunlar. 1. Siyasi aktör kullanarak üye listesini ele geçirip isimleri TGS HAVAŞ ÇELEBİ müdürlerine vererek mi Havacılık kolundaki insanların hakkını savunacaksınız. 2. TGS müdürleri ile bir olup sizden olmayan işçileri işiyle tehdit ederek mi onların haklarını savunacaksınız. 3. Şube olabilmek adına Engin Başkanın üçbuçuk yıldır binbir zahmetle üye yaptığı insanları işverenlerine ispiyonlayıp istifa ettirerek mi hizmet edeceksiniz. 4. Üçbuçuk yıl kulağınızın üzerine yatıp seçimlere 5 ay kala ortaya çıkarak mı insanlara hizmet edeceksiniz. ve 5. Seçim çalışmalarına başladınız başlayalı kaç kişiyi üye yaptınız kaç kişiye kendinizi inandırdınız. Cevap bekliyoruz Sayın Mehmet Kırbıyık.

Türk Hava Yolları'nda (THY) 25 yılı aşkın süredir çalışan Mehmet Kırbıyık Antalya Şube Başkan Adayı olduğunu açıkladı.

Antalya Havalimanı'nda Uçak Güvenlik Şefi olarak görev yapan Kırbıyık, neden aday olduğunu ve nasıl bir yönetim tarzı izleyeceklerini AirportHaber'e anlattı. 

Hava İş Başkan Adayı Olmaya Nasıl Karar Verdiniz?

Türk Havayollarında 27 senedir çalışmaktayım. Şirketimizin aprondan yolcu hizmetlerine kadar birçok biriminde görev aldım.  Şu anda Antalya İstasyonda Uçak Güvenlik Şefi olarak görev yapmaktayım. THY ailesine katıldığım günden beri sendikal faaliyetlerin içindeyim. Son 4 yıldır Antalya İstasyonda çalışan baş temsilcisi olarak görev yapmaktayım.

Birikim ve tecrübelerimle katkı sağlayabileceğimi düşündüğümden Hava-İş Antalya Şubesine aday oldum. Hava-iş sendikasının bir neferi, bir abisi, bir askeri olarak Antalya bölgesine bağlı çalışan tüm üyelere eşit mesafede olacağım. Tüm üyelerimizin sadece  her türlü sıkınıtı ve ihtiyaçlarında değil mutlu paylaşımlarında da her zaman yanlarında olacağım.


Seçildiğiniz Takdirde Nasıl Bir Yönetim Anlayışınız Olacak?

Antalya Şubesi olarak, ekip ruhuyla üyelerimizi Hava-İş’e yakışan en iyi şekilde temsil edeceğiz. Antalya şubesi olarak sadece THY çalışanları olarak değil , tüm havacılık iş kolundaki arkadaşlarımızın da Hava-İş ailesine katılmasını sağlayarak, onların da çalışma ortamlarını iyileştirmek, sosyal kazanımlarını artırmak, yeterli üye sayısına ulaşarak Toplu İş Sözleşmesi  ile ücretlerde de iyileştirme elde etmek için çalışacağız. Bu hedeflere ulaşmak için  Genel Merkezimizle koordineli, sinerjik bir biçimde çalışacak , sorunlara çözüm üreten, üyelerine daha güzel bir binada hizmet veren ( Üyelerimizin daha nezih ortamda, herkesin ailece faydalanabileceği bir sendika binası hedeflenmektedir) , üyeleriyle sürekli etkileşimde olan, yönetimsel faaliyetler hakkında üyelerin görüşlerini alan, 7/24 ulaşılabilir bir şube olacağız.

Seçim Hakkında Üyelere Söylemek İstediğiniz Bir Şey Var mı?

Bu düşünceler ile 24 Eylül’de yapılacak olan Antalya Şubesi Olağan Genel Kurulununun öncelikle havacılık çalışanlarına, işçi kardeşlerimize, işverenlerimize, büyük Hava­-İş ailesine hayırlı olması dilekleriyle seçimlere katılacak diğer adaylara da başarılar dileriz.

Seçim sonuçları ne olursa olsun kazanan havacılık çalışanları olsun.

Kırbıyık Hava İş Antalya Şube başkanlığına aday

Yorumlar Tüm Yorumlar (23)

CHS çalışanları ~ 7 yıl önce
şimdi soruyorum neden üye isimleri müdürlere verildi ne yapmaya calışıyorsuz bunları acıklamanızı bekliyoruz üyelik devamı için önemli olacaktır

Yanıtla

Kalan karakter 1000
İNANMIYORUM ~ 7 yıl önce
Zamanında part time çalışan personelin sözleşmeye geçmesinler bunlar diye imza toplayan, bu topladığı imzaları da herkesin önünde sendika baskanı Atilay Aycin'e veren simdi de ben sizin haklarınız için çalışacağım diyor. İmza topladığı part time çalışanlardan oy istiyor. Hangi Yüzle?

Yanıtla

Kalan karakter 1000
mehmet kırbıyık ~ 7 yıl önce
ismini belirlemeyen segili arkadasım bahsetmiş oldugunuz yanlıs bilgi ve artniyetli beyanatınz 15 yıllık yalan yanlıs ÖNCE İNSAN OLACAKSINIZ MERTCE ADINIZI SAKLAYARAK BU İŞLER OLMAZ.İŞALLAH GELDİGİMİZ ZAMAN NASIL SUBE YÖNETİLR İŞÇİ HAKLARI NASIL SAVUNULUR GÖRÜRSÜNÜZ.İSPATLAYIN ADAY OLMAM SENDE MERTCE ADINI BAHZET TOPLUM İÇİNDE YUZUN VARSA KONUS
Şaka gibi. ~ 7 yıl önce
Arkadaş sendikacılık falan yok. Yeme sırası kimde onu seçiyoruz sadece.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
THY ÇALIŞANI ~ 7 yıl önce
ÇAMUR AT İZİ KALSIN FELSEFESİNDEN KURTULUN GAYRİ.MEYVE VEREN AGAC TASLANIR.MEHMET BE ABİNİN NE KADAR UZUN YILLARDIR SENDİKAL MÜDADELENİN İÇİNDE OLDUGUNU BİLEN BİLİR.SONUNAN KADAR MEHMET KIRBIYIK

Yanıtla

Kalan karakter 1000
İşçi Kardeş ~ 7 yıl önce
MEHMET BEY... İNADINA SENİ BAŞKAN EDECEĞİZ!!

Yanıtla

Kalan karakter 1000
WASABI07 ~ 7 yıl önce
Baskanim Allah tamamina erdirsin. Durmak yok yola devam...

Yanıtla

Kalan karakter 1000
THE çalışanı üyesi ~ 7 yıl önce
Hayırlı olsun mehmet abi tgs olarak tüm desteğimiz sanadır Seni Başkan yapacağız

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Ayt ~ 7 yıl önce
Hayırlı olsun. Bașarılar dilerim.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
ENGİN BAŞKAN GERİSİ YALAN.. ~ 7 yıl önce
Bu işler makyajlı cümlelerle olmaz ..Yüreğini koyacaksın Kırbıyık..Biz Antalya'da Istanbulda ,Zonguldak'ta ,Ankara'da işçi nerde eziliyorsa orda olan,sözüyle değil sadece, kalbiyle tüm varlığıyla yanımızda olan Engin başkanı sonuna kadar destekleyeceğiz ..Boş hayallere kapılanlar ,biraz yavaş lütfen...Hayırlı geceler..

Yanıtla

Kalan karakter 1000
TK Antalya ~ 7 yıl önce
Yazınız aynen şöyle ''ekip ruhuyla üyelerimizi Hava-İş’e yakışan en iyi şekilde temsil edeceğiz. Antalya şubesi olarak sadece THY çalışanları olarak değil , tüm havacılık iş kolundaki arkadaşlarımızın da Hava-İş ailesine katılmasını sağlayarak, onların da çalışma ortamlarını iyileştirmek ''. Şimdi sorularım şunlar. 1. Siyasi aktör kullanarak üye listesini ele geçirip isimleri TGS HAVAŞ ÇELEBİ müdürlerine vererek mi Havacılık kolundaki insanların hakkını savunacaksınız. 2. TGS müdürleri ile bir olup sizden olmayan işçileri işiyle tehdit ederek mi onların haklarını savunacaksınız. 3. Şube olabilmek adına Engin Başkanın üçbuçuk yıldır binbir zahmetle üye yaptığı insanları işverenlerine ispiyonlayıp istifa ettirerek mi hizmet edeceksiniz. 4. Üçbuçuk yıl kulağınızın üzerine yatıp seçimlere 5 ay kala ortaya çıkarak mı insanlara hizmet edeceksiniz. ve 5. Seçim çalışmalarına başladınız başlayalı kaç kişiyi üye yaptınız kaç kişiye kendinizi inandırdınız. Cevap bekliyoruz Sayın Mehmet Kırbıyık.

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000