25 Ocak 2022, Salı 09:28:35

Bilal Ekşi'den İstanbul Havalimanı İle İlgili Açıklama

Türk Hava Yolları (THY) Genel Müdürü Bilal Ekşi uçuşların durdurulduğu İstanbul Havalimanı'ndaki operasyonlarla ilgili açıklama yaptı.
  • Ziyaaaaaaaaaa Al eline küregi aç yolları geleyim sıcak evinden Twitter atmak kolay sürekli Twitter CEOsu seni
  • Pandemi basından beri hiçbir bilgi maili atmayan şirket tutuşunca sürekli bilgilendirme yapıyor :)
  • Atatürk olsaydı
  • Maalesef lafta var amma ve lakin gerçekte yok… koskoca THY çoluk çocuk elinde madara oluyor… can güvenliği bile kalmadı… ama ısrarla 300 saatlik kaptanın Başkanlığında devam. Oda keyfine göre karar veriyor. Uçak kıran ve amir yaralayıp üstüne o amirle kavga eden devre arkadaşı nı olayı örtbas edip VIP pilotluğuna atarken suçsuz insanların gözünü kırpmadan kariyerini bitiriyor ama arkasındakiler tüm üst yönetim olayı bilmesine rağmen asla dokundurmuyor. Ve bu şirket çok emniyetli diye sayın genel
  • Devlet bakanı konuşmuş yine sorsan meydana gidip kontrol etmemiştir bile.
  • Çiçeği burnunda Başkan maşallah süper çalışıyor. Nasıl operasyon yönetilemez bizlere öğretti gerçekten tebrik ederiz. Tüm birimler birbirinden habersiz, operasyon ne alemde kimsenin haberi yok. Bulamadığın odanın yerini göstersinler oraya geç çıkma, nasıl olsa bir şekilde operasyon kendiliğinden düzelir.
  • Liyakatsız ve operasyondan anlamayan insanları bir yerlere getirirseniz olacağı budur. Yazıl personele saatlerdir limandan çıkamadılar. Yolcular madur durumda. Böyle operasyon yönetmek olmaz.
  • İzmir e indik , saat 14 te uçuş veriliyor tekrar İstanbul için , yine iptal olur mu ?
  • Agam bizimle eyleniyir
  • Yiyeyim EKŞİ, 24 saattir çıkışlar kapalı idi. Nereye hangi otel e nasıl götürdün 5.500 kişiyi.? Bir de Pist vs. Bu işler sadece pistlerin temizlenmesi ile olmuyor.APRON full kar dolu. Bir tane dahi Kar kürme aracı çalışmadı. Çalışmayacakta. Dolayısı ile bugün 25.01.2022 gece 24:00 e kadar bu meydan açılmayacak. Bilgine..!!!!!

Türk Hava Yolları (THY) Genel Müdürü Bilal Ekşi uçuşların durdurulduğu İstanbul Havalimanı'ndaki operasyonlarla ilgili açıklama yaptı.

"İstanbul Havalimanının aşırı kar yağışı sebebi ile operasyona kapalı  olmasından dolayı yurt içine 33 uçağımız yönlendirilmiştir" diyen Ekşi, 5 bin 420 yolcunun da otellerde misafir edildiğini belirtti.

THY Genel Müdürü Ekşi, İstanbul Havalimanı'nda pistleri ile operasyon alanlarını kardan temizlemek için yoğun çalışmanın devam ettiğini ve saat 13:00'dan sonra uçuş faaliyetlerinin başlayacağını söyledi.

İstanbul Havalimanı'nda şiddetli kar nedeniyle dün öğle saatlerinden bu yana iniş kalkışlara izin verilmiyor.

©AirportHaber.com

Bilal Ekşi'den İstanbul Havalimanı İle İlgili Açıklama

Yorumlar Tüm Yorumlar (17)

Km ~ 2 yıl önce
Ziyaaaaaaaaaa Al eline küregi aç yolları geleyim sıcak evinden Twitter atmak kolay sürekli Twitter CEOsu seni

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Maillere bak :) ~ 2 yıl önce
Pandemi basından beri hiçbir bilgi maili atmayan şirket tutuşunca sürekli bilgilendirme yapıyor :)

Yanıtla

Kalan karakter 1000
dede ~ 2 yıl önce
Atatürk olsaydı

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Kurumsal Emniyet yok ~ 2 yıl önce
Maalesef lafta var amma ve lakin gerçekte yok… koskoca THY çoluk çocuk elinde madara oluyor… can güvenliği bile kalmadı… ama ısrarla 300 saatlik kaptanın Başkanlığında devam. Oda keyfine göre karar veriyor. Uçak kıran ve amir yaralayıp üstüne o amirle kavga eden devre arkadaşı nı olayı örtbas edip VIP pilotluğuna atarken suçsuz insanların gözünü kırpmadan kariyerini bitiriyor ama arkasındakiler tüm üst yönetim olayı bilmesine rağmen asla dokundurmuyor. Ve bu şirket çok emniyetli diye sayın genel

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Twitterdan sorumlu ~ 2 yıl önce
Devlet bakanı konuşmuş yine sorsan meydana gidip kontrol etmemiştir bile.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Yer işletememe ~ 2 yıl önce
Çiçeği burnunda Başkan maşallah süper çalışıyor. Nasıl operasyon yönetilemez bizlere öğretti gerçekten tebrik ederiz. Tüm birimler birbirinden habersiz, operasyon ne alemde kimsenin haberi yok. Bulamadığın odanın yerini göstersinler oraya geç çıkma, nasıl olsa bir şekilde operasyon kendiliğinden düzelir.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Yazık ~ 2 yıl önce
Liyakatsız ve operasyondan anlamayan insanları bir yerlere getirirseniz olacağı budur. Yazıl personele saatlerdir limandan çıkamadılar. Yolcular madur durumda. Böyle operasyon yönetmek olmaz.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
TK 2 ~ 2 yıl önce
İzmir e indik , saat 14 te uçuş veriliyor tekrar İstanbul için , yine iptal olur mu ?

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Zavallı bilo ~ 2 yıl önce
Agam bizimle eyleniyir

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Yalanını ~ 2 yıl önce
Yiyeyim EKŞİ, 24 saattir çıkışlar kapalı idi. Nereye hangi otel e nasıl götürdün 5.500 kişiyi.? Bir de Pist vs. Bu işler sadece pistlerin temizlenmesi ile olmuyor.APRON full kar dolu. Bir tane dahi Kar kürme aracı çalışmadı. Çalışmayacakta. Dolayısı ile bugün 25.01.2022 gece 24:00 e kadar bu meydan açılmayacak. Bilgine..!!!!!

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000