10 Temmuz 2021, Cumartesi 15:40:22

Hava İş'ten zam açıklaması

Türk Hava Yolları'nın personele yaptığı zam sonrası Hava İş Sendikası'ndan bir açıklama yapıldı.
  • Sözlükteki karşılıkları, çalışanların ayda 250 tl haracını yiyen ve karşılığında hiçbir şey yapmayan modern derebeylik oluşumları. Koltuğu ele gecirenler krallıklarını ilan etmiş, hiçbir faydaları olmadan para topluyorlar.
  • Herkes kendini konusuyo kimse kargoyu konusmuyo pandemi dönemi de dahil olmak üzere bütün yük kargonun sirtindaydi millet evinde yatıp maaş alırken biz kargo olarak canla başla izin yapmadan sürekli çalışıp durduk bilenler anlatırsa sevinirim bu yüze 18.45 den bizde faydalanıyor muyuz?
  • Zam var diyor ama kesintiden bahsetmiyor. %30 %35 %50... Kesintiler aynı oranda devam ediyorsa bu durumda ciddi bir artış yok
  • Gercekci olmak gerekirse; kimse maaslarini eski rakamlara gelecegini zannetmesin. $irket 6 aylik enflasyon oranina ( TUİK de calisanlari tebrik etmek lazim, isleri cok zor.. Bizim gibi memlekette bunu basarmak uzmanlik ister.) + %10 vererek calisanlarini dusunur gibi yapmi$.İlker bey ve ekibine de ozel bir alkis. $endika zaten calisanlar icin gosterdigi ustun gayret ve hizmetlerinden dolayi tebrikleri hak ediyor. Gelelim biz butun olarak havacilik calisanlarina sadece bos lakirtidan baska birsey yapan yok. Anlamadigim hepiniz ne bekliyorsunuz birilerinin cikip sizin yerinize haklarinizi verecegini mi. Kalin saglicakla.
  • Biraz Şükrü Öğrenin. Çalışıyoruz Daha iyisini almak için
  • ZAMCIK MI?
  • Yıllar geçiyor,makamlar yöneticiler personel ve havalimanı değişiyor bu konular değişmiyor.Değişen tek şey çikolata ve lokumlar oluyor.Saygılarımla
  • Lanet sendika
  • Bundan sonra uçağı para hesabı yapmadan v8 mustang kullanan zengin cocugu gibi uçurcam. Hiç kafa yoramam
  • Benim sendikadan tek beklentim fistikli baklava

Türk Hava Yolları'nın personele yaptığı zam sonrası Hava İş Sendikası'ndan bir açıklama yapıldı.

Hava İş açıklaması:

Değerli üyelerimiz,

Hava-İş Sendikası olarak, THY A.O. ile 31.08.2020 tarihinde pandeminin ekonomik etkilerini, üyelerimizin lehine azaltmak ve istihdamın devamını sağlamak için bir protokol imzalamıştık. İmzalamış olduğumuz bu protokolle öncelikle üyelerimiz Kısa Çalışma Ödeneğinin ağır mali şartlarından kurtulmuş ve üyelerimizin ücretsiz izne çıkarılma riski olmaksızın, iş akitlerinin devamı teminat altına alınmıştır. Protokol gereği, pandemi etkilerinin azalmasına paralel olarak, üyelerimiz lehine ücret düzenlemesi yapılmıştır.

31.08.2020 tarihinde yapılan protokol gereği, maaşlara yansıması gereken enflasyon oranı 05.07.2021 tarihinde %8.45 olarak açıklanmıştır. THY A.O. ile yapmış olduğumuz görüşmelere istinaden açıklanan oran dahil olmak üzere %18.45 oranında ücret zammı yapılmıştır.

Yapılan ücret düzenlemesinin tüm üyelerimize hayırlı olmasını temenni ederiz. Aynı zamanda pandemi etkilerine bağlı mali şartlar göz önüne alınarak, önümüzdeki dönemlerde de iyileştirmeler yapılmaya devam edilecektir.

Sağlıklı ve huzurlu, günler dileriz.

Türkiye Sivil Havacılık Sendikası (Hava-İş)

Hava İş'ten zam açıklaması

Yorumlar Tüm Yorumlar (187)

Hava İş ve Çelik İş ~ 3 yıl önce
Sözlükteki karşılıkları, çalışanların ayda 250 tl haracını yiyen ve karşılığında hiçbir şey yapmayan modern derebeylik oluşumları. Koltuğu ele gecirenler krallıklarını ilan etmiş, hiçbir faydaları olmadan para topluyorlar.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
5M ~ 3 yıl önce
Herkes kendini konusuyo kimse kargoyu konusmuyo pandemi dönemi de dahil olmak üzere bütün yük kargonun sirtindaydi millet evinde yatıp maaş alırken biz kargo olarak canla başla izin yapmadan sürekli çalışıp durduk bilenler anlatırsa sevinirim bu yüze 18.45 den bizde faydalanıyor muyuz?

Yanıtla

Kalan karakter 1000
1 dk beyler ~ 3 yıl önce
Zam var diyor ama kesintiden bahsetmiyor. %30 %35 %50... Kesintiler aynı oranda devam ediyorsa bu durumda ciddi bir artış yok

Yanıtla

Kalan karakter 1000
tgsli ~ 3 yıl önce
Gercekci olmak gerekirse; kimse maaslarini eski rakamlara gelecegini zannetmesin. $irket 6 aylik enflasyon oranina ( TUİK de calisanlari tebrik etmek lazim, isleri cok zor.. Bizim gibi memlekette bunu basarmak uzmanlik ister.) + %10 vererek calisanlarini dusunur gibi yapmi$.İlker bey ve ekibine de ozel bir alkis. $endika zaten calisanlar icin gosterdigi ustun gayret ve hizmetlerinden dolayi tebrikleri hak ediyor. Gelelim biz butun olarak havacilik calisanlarina sadece bos lakirtidan baska birsey yapan yok. Anlamadigim hepiniz ne bekliyorsunuz birilerinin cikip sizin yerinize haklarinizi verecegini mi. Kalin saglicakla.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Arda ~ 3 yıl önce
Biraz Şükrü Öğrenin. Çalışıyoruz Daha iyisini almak için

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Zam mı yoksa ~ 3 yıl önce
ZAMCIK MI?

Yanıtla

Kalan karakter 1000
KASIMPAŞALI ~ 3 yıl önce
Yıllar geçiyor,makamlar yöneticiler personel ve havalimanı değişiyor bu konular değişmiyor.Değişen tek şey çikolata ve lokumlar oluyor.Saygılarımla

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Lanet ~ 3 yıl önce
Lanet sendika

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Peki ~ 3 yıl önce
Bundan sonra uçağı para hesabı yapmadan v8 mustang kullanan zengin cocugu gibi uçurcam. Hiç kafa yoramam

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Asd ~ 3 yıl önce
Pek kafa yorulacak bir şey yok zaten
Efo ~ 3 yıl önce
Benim sendikadan tek beklentim fistikli baklava

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000