21 Temmuz 2021, Çarşamba 14:49:10

Havalimanlarında pandemi öncesi döneme dönülüyor

Moskova'da bir havaalanı daha "sigaya yasağını" kaldırdı. Vnukovo Havalimanı'nda sigara içme odaları yeniden faaliyete girdi.
  • Ayt zaten hiç pandemi dönemi yaşamadı ki
  • Havacılık adına çok önemli haber....
  • saw da uzun zamandır açık

Moskova'da bir havaalanı daha "sigaya yasağını" kaldırdı.  Vnukovo Havalimanı'nda sigara içme odaları yeniden faaliyete girdi. Havaalanının resmi sitesinden yapılan açıklamaya göre, yolcuların sigara ihtiyaçlarını giderebilmeleri için havaalanı içinde dört adet oda kullanıma açıldı.

Odalarda aynı anda en fazla 8 kişinin sigara içmesine müsaade edilecek. Ancak pandemi nedeniyle şimdilik bu sayı 2 ile sınırlı tutulacak.

Dış hatlarda 18 numaralı çıkış kapısı yakınında, iç hatlarda ise 8 ve 17 numaralı kapı arasında ikişer sigara odası bulunuyor.

Komsomolskaya Pravda gazetesi, Vnukovo'nun, Şeremetyevo Havalimanı'nın ardından sigara içme odalarını yeniden açan ikinci havaalanı olduğuna dikkat çekiyor.
 

Havalimanlarında pandemi öncesi döneme dönülüyor

Yorumlar

Ayt ~ 3 yıl önce
Ayt zaten hiç pandemi dönemi yaşamadı ki

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Ayt ~ 3 yıl önce
Antalya Türkiyenin virüs yuvası zaten. Bence antalyaya giriş çıkış kapatılmalı. Yoksa bütün ülkeye yayılacak. Bayramda zaten büyük şehirlerden kimse gitmedi antalyaya. Aklı başında olan oradan uzak durur
Kpt. ~ 3 yıl önce
Havacılık adına çok önemli haber....

Yanıtla

Kalan karakter 1000
??? ~ 3 yıl önce
saw da uzun zamandır açık

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000