18 Nisan 2024, Perşembe 16:22:59

PİLVAK'ta seçim heyecanı başladı

PİLVAK'ın 15. Olağan Genel Kurulu için Heyecan Artıyor: Başkan Adayları ve Listeler Belli Oldu
  • Listen fena değil ancak senin misyon ve vizyonuna uymayan dedikodu makinası Kaptan Recep Demirkaya Efendiyi çok aradınmı?
  • Karadenizlileri tasfiye edin
  • Secim olsa ne olur olmasa ne olur allah askina ya birakin bu isleri
  • Güçlü pilvak pilotların olası kötü gün dostudur .elindeki mali güç yetkin kullanamıyor bence .biriken paralar daha iyi değerlendirilmeli .sadece faize deyil altın ,hisse senedi falanda kullanılmalı .finansal okur yazarlığı olanların yönetime gelmeleri umuduyla .
  • Hakan Kaptanım Pilotlar Vakfının listesinde ekibinizi inceledim ve şok oldum 777 fen Recep Demikaya yı çok aradınızmı?Sizin ne vizyonunuza nede misyonunuza uymayan biri. Size şimdiden bir oy eksiye benden kaybettirdi bile.

Türkiye Havayolu Pilotları Vakfı’nın (PİLVAK) 15’inci seçimli olağan genel kurulu, 28 Nisan Pazar günü İstanbul Atatürk Havalimanı A Kapısı’nın yanındaki Türk Sivil Havacılık Akademisi’nde gerçekleştirilecek.

Genel kurula sayılı günler kala PİLVAK’ın gelecekteki üç yılın yönünü belirleyecek başkan adayları ve listeleri belli olmaya başladı.

Şu anki başkan Sabri Duman, beyaz listeyle, İsmail Bingöl "Birlikte Daha Yükseğe" adlı 'Turuncu Liste'yle, Tolga Hakan Çakıter ise mavi liste başkan adayı olarak seçimlerde yarışacaklar.

Daha önce üç dönem PİLVAK başkanlığı yapmış olan Kemali Bülent Edali’nin de kısa süre içinde kendi listesini açıklayarak ‘Kırmızı Liste’ ile seçimlere girmesi bekleniyor.

PİLVAK üyeleri ve havacılık camiası, genel kurul öncesinde adayların ve listelerin belirlenmesiyle birlikte heyecanla geleceğe dair yönelimleri ve vakfın gelecek dönem stratejilerini merakla bekliyor.

PİLVAK'ta seçim heyecanı başladı

Yorumlar Tüm Yorumlar (5)

Hakan Kaptanım ~ 11 gün önce
Listen fena değil ancak senin misyon ve vizyonuna uymayan dedikodu makinası Kaptan Recep Demirkaya Efendiyi çok aradınmı?

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Tasfiye ~ 13 gün önce
Karadenizlileri tasfiye edin

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Pilvakda ~ 13 gün önce
Secim olsa ne olur olmasa ne olur allah askina ya birakin bu isleri

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Güçlü pilvak ~ 13 gün önce
Güçlü pilvak pilotların olası kötü gün dostudur .elindeki mali güç yetkin kullanamıyor bence .biriken paralar daha iyi değerlendirilmeli .sadece faize deyil altın ,hisse senedi falanda kullanılmalı .finansal okur yazarlığı olanların yönetime gelmeleri umuduyla .

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Mavi Liste ~ 13 gün önce
Hakan Kaptanım Pilotlar Vakfının listesinde ekibinizi inceledim ve şok oldum 777 fen Recep Demikaya yı çok aradınızmı?Sizin ne vizyonunuza nede misyonunuza uymayan biri. Size şimdiden bir oy eksiye benden kaybettirdi bile.

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000