04 Kasım 2022, Cuma 10:06:58

Qatar Airways, Beşiktaş'a Sponsor Mu Olacak?

Beşiktaş'ın tarihi bir sponsorluk anlaşması için Qatar Airways ile temasa geçtiği iddia edildi.
  • adamlar sadece Beşiktaş olarak sponsor olmuyor konum olarak iki kıtadan da gözüken stadyum.turistik turların gezdiği bir stadyum.boğazın incisi konumunda bir stadyum.böyle önemli bir konumdaki stada sponsor olmak isteyen global firma çok olur.ha bu arada bu rakam olursa kulübün borcu biter kasa artıya geçer.zaten Beşiktaşın tapulu gayrimenkulleri borcunu kapatmaya yeter artar.daha birde bu anlaşma sonrası global ölçekte T1 kripto borsasına direkt giriş yapmayı becerebilirse yönetim örnek binance global ile anlaşma gibi bir o kadar da ordan para akar kulüp kasasına.
  • Dur hemen ben de bi email atayim bir Besiktasli olarak. Ben de senelik 500 milyon dolarlik bir anlasma istiyorum. Yok vazgectim. 600 oldu.
  • 5 yıl toplam 50 milyon olmasın
  • 250 milyon usd ye takımı komple satın alır niye sponsor olsun. Bjk ne kadar eder ki?
  • diger takimlar ile muazzam bir rakam farki demek.
  • Zamanında socar Galatasaray’a sponsor olmak istemişti o zamanda en yukarıya takılmıştı olacaksanız 3 üne de ol diye bunda da aynı şekil olur
  • Besiktasli dogulur
  • $ olsa duramazsın
  • Yakisir KARAKARTALIMIZA
  • Yakisir BESIKTAS imiza…Heryer BESIKTAS

Beşiktaş'ın tarihi bir sponsorluk anlaşması için Qatar Airways ile temasa geçtiği iddia edildi. Başkan Ahmet Nur Çebi, seneliği 50 milyon Dolar'dan 5 yıllık bir sözleşmeye imza attırmaya çalışıyor. Eğer anlaşma gerçekleşirse Beşiktaş, 250 milyon Dolar kazanacak.

Fanatik'te yer alan habere göre; Kara Kartal, tarihi sponsorluk anlaşması için Qatar Airways ile temasa geçti. Başkan Ahmet Nur Çebi’nin bizzat yönettiği görüşmelerde konuşulan rakamlar eğer gerçekleşirse Siyah-Beyazlılar, dev bir gelirin sahibi olacak. 5 yıllık sponsorluk anlaşması için yıllık talep edilen miktar 50 milyon Dolar.

Çebi, Qatar Airways'in CEO'su Akbar Al Baker ile temaslarını sürdürüyor. Anlaşma imzalanması halinde Beşiktaş, Türkiye'nin en büyük sponsorluk anlaşmasına imza atmış olacak.

Tarafların el sıkışması halinde Siyah Beyazlı ekibin, 5 yıl içerisinde kazanacağı ücret 250 milyon Dolar olacak. Sponsorluk anlaşması, stat ismini kapsayacak. Katar merkezli global havayolu şirketi, 100'ün üstünde uçak filosu ve uçuş noktası İle dünyanın önde gelen havayolu şirketleri arasında yer alıyor.

Qatar Airways, Beşiktaş'a Sponsor Mu Olacak?

Yorumlar Tüm Yorumlar (18)

BJK ~ 1 yıl önce
adamlar sadece Beşiktaş olarak sponsor olmuyor konum olarak iki kıtadan da gözüken stadyum.turistik turların gezdiği bir stadyum.boğazın incisi konumunda bir stadyum.böyle önemli bir konumdaki stada sponsor olmak isteyen global firma çok olur.ha bu arada bu rakam olursa kulübün borcu biter kasa artıya geçer.zaten Beşiktaşın tapulu gayrimenkulleri borcunu kapatmaya yeter artar.daha birde bu anlaşma sonrası global ölçekte T1 kripto borsasına direkt giriş yapmayı becerebilirse yönetim örnek binance global ile anlaşma gibi bir o kadar da ordan para akar kulüp kasasına.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Skandal ~ 1 yıl önce
Dur hemen ben de bi email atayim bir Besiktasli olarak. Ben de senelik 500 milyon dolarlik bir anlasma istiyorum. Yok vazgectim. 600 oldu.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Kanary ~ 1 yıl önce
5 yıl toplam 50 milyon olmasın

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Sponsor mu ~ 1 yıl önce
250 milyon usd ye takımı komple satın alır niye sponsor olsun. Bjk ne kadar eder ki?

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Sponsor mu diyene ~ 1 yıl önce
Validene sponsor olsam 250 TL eder mi
Sponsorun mu diyene cevap ~ 1 yıl önce
O 250 tl yi en çok sizin ve o cevabı yayınlayan editörün valideleri hak ediyor.
Kaman ~ 1 yıl önce
Alamaz hisselerin baya kismi bende tanesi 1000 tl bile satmam hadi nasil alacakmis
CARSI THY ~ 1 yıl önce
diger takimlar ile muazzam bir rakam farki demek.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Socar ~ 1 yıl önce
Zamanında socar Galatasaray’a sponsor olmak istemişti o zamanda en yukarıya takılmıştı olacaksanız 3 üne de ol diye bunda da aynı şekil olur

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Besiktasli olunmaz ~ 1 yıl önce
Besiktasli dogulur

Yanıtla

Kalan karakter 1000
TL’dir o ~ 1 yıl önce
$ olsa duramazsın

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Hava kartallari ~ 1 yıl önce
Yakisir KARAKARTALIMIZA

Yanıtla

Kalan karakter 1000
TGSss ~ 1 yıl önce
TGS alım var mı ?
CARSI ~ 1 yıl önce
Yakisir BESIKTAS imiza…Heryer BESIKTAS

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000