04 Mart 2024, Pazartesi 15:20:59

Lufthansa'da yine grev kararı

Lufthansa'nın çalışanları son 2 ayda dördüncü kez greve çıkıyor.
  • Degerli Meslekdaslarim eAsA li Kaptan Enisteniz Konusuyor Yalniz ucustaki gibi atip tutmak yok Yok giderim yok körfezden cagiran var mülakatin sonucunu bekliyorum msallarini 2 yildir dinliyorum… Ayrilacak yada Greve cikacak varmi? Varsa kac libre? Yoksa yine ayni masala devam mi? Neyse iyi ucuslar Bu arada kabindeki arkadaslar kadar yürek olsa suan en güzel hayat bizim olurdu Saygilar
  • Grev yapmayı
  • Adamlar pandemide şirketin tutumunu unutamıyor, tam %90 oranında maaş kesintisi, pardon maaş ödemesi ile, tüm pandemi uçmadan maaş aldılar. Ben olsam 3. grevide yapardım. Kurt yediği ayazı unutmaz, tadı damağında kalmıştırmış.
  • Bizimkiler AZICIK BUNLARA BAKIP UTANIR UMARIM
  • Helal olsun. Bizim yerimize de yapın grev, bizim bir tarafımız yemiyor.
  • Çok mutluyum çooookkk

Alman hava yolu şirketi Lufthansa'nın çalışanları son 2 ayda dördüncü kez greve çıkıyor. Ücret iyileştirmesi talepleri yerine getirilmeyen çalışanlar 7-9 Mart tarihleri arasında iş bırakacak. Grev nedeniyle yüzlerce uçuş ertelenecek ve binlerce yolcu mağdur olacak.

Almanya'nın en büyük sendikalarından Birleşmiş Hizmet Sektörü Sendikası (Ver.di), Alman hava yolu şirketi Lufthansa'nın yer hizmetleri çalışanlarının, şirketi yüksek enflasyon karşısında daha iyi ücrete zorlamak için 7 Mart’tan itibaren 2 günlük yeniden uyarı grevine gideceğini bildirdi.

Ver.di tarafından yapılan açıklamaya göre, Lufthansa Cargo ve Lufthansa Technik çalışanlarının son grevinden beri Lufthansa Grubu, daha uygun iş ücreti teklifi sunmadı, bu nedenle Lufthansa'nın yolcu alanlarında yer hizmetleri çalışanları 7 Mart Perşembe günü saat 04.00'te greve gidecek. Grevin 9 Mart Cumartesi günü saat 07.10'da sona ermesi planlanıyor.

Lufthansa'da yine grev kararı

Yorumlar Tüm Yorumlar (6)

EaSa‘li A350 ci Kaptan Enisteniz ( Yildiz Loading ) ~ 2 ay önce
Degerli Meslekdaslarim eAsA li Kaptan Enisteniz Konusuyor Yalniz ucustaki gibi atip tutmak yok Yok giderim yok körfezden cagiran var mülakatin sonucunu bekliyorum msallarini 2 yildir dinliyorum… Ayrilacak yada Greve cikacak varmi? Varsa kac libre? Yoksa yine ayni masala devam mi? Neyse iyi ucuslar Bu arada kabindeki arkadaslar kadar yürek olsa suan en güzel hayat bizim olurdu Saygilar

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Özledik be ~ 2 ay önce
Grev yapmayı

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Normal ~ 2 ay önce
Adamlar pandemide şirketin tutumunu unutamıyor, tam %90 oranında maaş kesintisi, pardon maaş ödemesi ile, tüm pandemi uçmadan maaş aldılar. Ben olsam 3. grevide yapardım. Kurt yediği ayazı unutmaz, tadı damağında kalmıştırmış.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
KOKPİT ~ 2 ay önce
Bizimkiler AZICIK BUNLARA BAKIP UTANIR UMARIM

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Hans'a ~ 2 ay önce
Helal olsun. Bizim yerimize de yapın grev, bizim bir tarafımız yemiyor.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Oohhhh ~ 2 ay önce
Çok mutluyum çooookkk

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000