29 Nisan 2022, Cuma 15:24:49

Pegasus 71 ek sefer düzenleyecek

Pegasus Hava Yolları, Ramazan Bayramı yoğunluğu nedeniyle iç ve dış hatlarda 71 ek sefer düzenleyecek.
  • bu yaz bir çok sirket maaşlara revize yapacak gibi gözüküyor. bizlerde bu olması muhtemel durumda sizinde güzel bir revize yapacağınızı düşünüyoruz.
  • Avrupada sizi gormek istemiyoruz.
  • Ağrıya direk sefer olsun eskisi gibi direk gitmek istiyoruz aktarmalı olunca sıkıntı yaşıyoruz
  • Pegasus’u artik kullanmiyoruz o kisileri isten cikarana kadar!
  • İnsanların hakettiği maaştan kısarak kar etmek işletme değildir. Yanlış anlaşılmasın sözleşmesinde yazan paradan bahsediyorum. :)
  • Pegasus sürprize hazırlansın bence. Ben onların yerinde olsam acilen piyasadan en kısa sürede uçabilecek personeli toplarım. Yoksa uçaklar yerde yatarken yolculara laf anlatmaya çalışacaklar.
  • 4-5 lira ev kirası olmus insaları 5-6 liraya mahkum ettiniz bu yaz alırsınız biletleri
  • iran ne ya. listede Amsterdam yok
  • Sabiha Gökçen den ucuz uçabilmek için Pegasus un uçuşlarını artırması maliyetlerini düşürmesi lazım. Uçklar yatıyor. Günlük sefer sayısı çok az. Çünkü Ülkemizin 2 büyük havalimanının pisti 7 yıldır bitirilemedi. Terminal desen gecekondu. Pasaport kutrukları oluyor. Pegasusun Istanbul yeni meydandan uçmasını da istiyoruz

Pegasus Hava Yolları, Ramazan Bayramı yoğunluğu nedeniyle iç ve dış hatlarda 71 ek sefer düzenleyecek.

Edinilen bilgiye göre Pegasus'un doluluk oranı yen yüksek olan hatlarını İzmir çıkışlı Mardin, Muş, Kayseri ve Elazığ oluşturuyor.

Ramazan Bayramı nedeniyle toplam 71 ek uçuş düzenleyen şirketin, en çok ek sefer koyduğu hatlar ise Sabiha Gökçen-Antalya, Sabiha Gökçen-Kuveyt ve Sabiha Gökçen-Mardin olarak dikkati çekiyor.

Pegasus'un İstanbul Sabiha Gökçen Havalimanı çıkışlı iç hatlarında en yoğun talep ise Diyarbakır, Mardin, Batman, Van, Kars, Muş ve Malatya hatlarında görülüyor. Kıbrıs çıkışlı ise İzmir, Diyarbakır, Kayseri ve Gaziantep hatlarında yoğunluk yaşanıyor.

Yurt dışına en yoğun talep ise Lyon, Roma, Tel Aviv, Moskova, Tebriz, Tahran, Hurghada ve Şarm El-Şeyh hatlarında görülüyor.

Pegasus 71 ek sefer düzenleyecek

Yorumlar Tüm Yorumlar (13)

Yer Küresi ~ 2 yıl önce
bu yaz bir çok sirket maaşlara revize yapacak gibi gözüküyor. bizlerde bu olması muhtemel durumda sizinde güzel bir revize yapacağınızı düşünüyoruz.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
2.sinif vatandas ~ 2 yıl önce
Avrupada sizi gormek istemiyoruz.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Nedeni nedir ~ 2 yıl önce
Nedeni nedir acaba açıklama da yazarsanız bizde izmirde istemeyelim
Saw ~ 2 yıl önce
Ağrıya direk sefer olsun eskisi gibi direk gitmek istiyoruz aktarmalı olunca sıkıntı yaşıyoruz

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Protesto ~ 2 yıl önce
Pegasus’u artik kullanmiyoruz o kisileri isten cikarana kadar!

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Bilmeden ~ 2 yıl önce
Konunun arkasını bilmeden karar almışsın. Sosyal medyada her bilgini doğru olduğunu kim idda eder. Belki de bir komplo var. Belki resim bile başka bir günde çekildi.
Önce çalışanlarının haklarını versin ~ 2 yıl önce
İnsanların hakettiği maaştan kısarak kar etmek işletme değildir. Yanlış anlaşılmasın sözleşmesinde yazan paradan bahsediyorum. :)

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Yılmaz Güney ~ 2 yıl önce
Pegasus sürprize hazırlansın bence. Ben onların yerinde olsam acilen piyasadan en kısa sürede uçabilecek personeli toplarım. Yoksa uçaklar yerde yatarken yolculara laf anlatmaya çalışacaklar.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Eski kabin ekibi ~ 2 yıl önce
2 dil bilmeme rağmen Pegasus'a başvuru yapmıyorum. Çünkü 7 -8 bin gibi maaş veriyorlar oda satış falan olursa o miktar olucak :) kiralardan haberleri yok ne yazık ki , bu maaşla personel çok ararlar daha
alırsınız :) ~ 2 yıl önce
4-5 lira ev kirası olmus insaları 5-6 liraya mahkum ettiniz bu yaz alırsınız biletleri

Yanıtla

Kalan karakter 1000
x ~ 2 yıl önce
iran ne ya. listede Amsterdam yok

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Neden Sabiha Gökçen ~ 2 yıl önce
Sabiha Gökçen den ucuz uçabilmek için Pegasus un uçuşlarını artırması maliyetlerini düşürmesi lazım. Uçklar yatıyor. Günlük sefer sayısı çok az. Çünkü Ülkemizin 2 büyük havalimanının pisti 7 yıldır bitirilemedi. Terminal desen gecekondu. Pasaport kutrukları oluyor. Pegasusun Istanbul yeni meydandan uçmasını da istiyoruz

Yanıtla

Kalan karakter 1000
IST ~ 2 yıl önce
Fiyati uygun olsun PGS IST limanini dener.

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000