15 Temmuz 2022, Cuma 15:45:13

Pegasus'tan çalışanlarına zam kararı

Temmuz ayı itibarıyla zam yapan şirketlere Pegasus da katıldı.
  • evet gelelim şimdi diğer firmaların çalışanına ne kadar değer verdiğine...diğer firmada banka promosyonu alıyorlar 24 bin tl acabaa bizim ceo yada mehmet nane bey bu banka promosyonlarımızı neden vermiyorlar bizlere açık açık söylesin madem şeffaflıktan bahseidyor her defasında personelin yanında oluyoruz diye demeç veriyor BİZİM BANKA PROMOSYONLARIMIZA NE OLDU NANE BEY !!!!
  • ama öyle bir oran yok bro, sallama!
  • %45 zam gerçekten geçirdiğimiz zor ülke ekonomik sartlarinda merhem oldu. Şirketler sadece kendi çabaları ile personeli koruyamaz, ülke gidişatı düzelmek zorunda. Umarım maaşların gün bazında gücünü yetermedigi günlere çabuk ulaşırız.
  • Zam veriyoruz diyerek prim verenlere duyurulur...
  • Enflasyon farkı zam demek değildir.
  • Bir THY Çalışanı olarak çok mutlu oldum. Hayırlı olsun
  • Teşekkürler Çalışan kazanır Gereksiz şiytmeyin hiç
  • Zam değil malesef enflasyon güncellemesi. Yani geçtiğimiz altı ayda kaybettiğimiz alım gücümüzün altı ay önce ki alım gücümüze getirmek için yapılmış ve 1 temmuz itibari ile herşeye gelen zamlar ile hiç bir halta yaramayan enflasyon artışı düzenlemesi.
  • Zam değil enflasyon farkı biz sendika istiyoruz Disk Nakliyat-İş istiyoruz. Sendika girmesin diye eriyen parayı vermek ne zamandan beri zam oldu. Uçuş saati baskısı var fazlasıyla uçuyoruz.
  • Kışın AUP larla verdikleri zamları geri alacakları gibi; EGO tavan kendi ceplerini doldurmak için pilotları fail eden hocalardan gına gelen FO ları etkilemeyen bir zam!!! kazanan yine kaptanlar... Tabiki kışa FO kalırsa ellerinde.

Temmuz ayı itibarıyla zam yapan şirketlere Pegasus da katıldı.

AirportHaber'in edindiği bilgiye göre; THY ve TGS'nin ardından Pegasus da çalışanlarına zam kararı aldı. Buna göre; şirket Temmuz ayında personeline ortalama yüzde 45 oranında zam yaptı. Ancak şirketin bazı birimlerdeki maaş artış oranı daha fazla oldu.

Teknik çalışanlarına yüzde 45'in üzerinde zam kararı alınırken, ortalama zam oranı yüzde 45 oldu.

THY YÜZDE 47 TGS YÜZDE 43 ZAM YAPMIŞTI

Asgari ücrete yapılan zammın ardından gözlerin çevrildiği THY'de çalışanlara yüzde 47,3, THY'nin iştiraklerinden TGS çalışanlarına da yüzde 43 zam yapılmıştı.

©AirportHaber
 

Pegasus'tan çalışanlarına zam kararı

Yorumlar Tüm Yorumlar (59)

SAW APRON ~ 2 yıl önce
evet gelelim şimdi diğer firmaların çalışanına ne kadar değer verdiğine...diğer firmada banka promosyonu alıyorlar 24 bin tl acabaa bizim ceo yada mehmet nane bey bu banka promosyonlarımızı neden vermiyorlar bizlere açık açık söylesin madem şeffaflıktan bahseidyor her defasında personelin yanında oluyoruz diye demeç veriyor BİZİM BANKA PROMOSYONLARIMIZA NE OLDU NANE BEY !!!!

Yanıtla

Kalan karakter 1000
keşke ~ 2 yıl önce
ama öyle bir oran yok bro, sallama!

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Enflasyon zararı ~ 2 yıl önce
%45 zam gerçekten geçirdiğimiz zor ülke ekonomik sartlarinda merhem oldu. Şirketler sadece kendi çabaları ile personeli koruyamaz, ülke gidişatı düzelmek zorunda. Umarım maaşların gün bazında gücünü yetermedigi günlere çabuk ulaşırız.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Gas ~ 2 yıl önce
Zam veriyoruz diyerek prim verenlere duyurulur...

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Zam Mı ~ 2 yıl önce
Enflasyon farkı zam demek değildir.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Purser ~ 2 yıl önce
Bir THY Çalışanı olarak çok mutlu oldum. Hayırlı olsun

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Yorum yok ~ 2 yıl önce
Teşekkürler Çalışan kazanır Gereksiz şiytmeyin hiç

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Zam? ~ 2 yıl önce
Zam değil malesef enflasyon güncellemesi. Yani geçtiğimiz altı ayda kaybettiğimiz alım gücümüzün altı ay önce ki alım gücümüze getirmek için yapılmış ve 1 temmuz itibari ile herşeye gelen zamlar ile hiç bir halta yaramayan enflasyon artışı düzenlemesi.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Zam mı ~ 2 yıl önce
Zam değil enflasyon farkı biz sendika istiyoruz Disk Nakliyat-İş istiyoruz. Sendika girmesin diye eriyen parayı vermek ne zamandan beri zam oldu. Uçuş saati baskısı var fazlasıyla uçuyoruz.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
FO ~ 2 yıl önce
Kışın AUP larla verdikleri zamları geri alacakları gibi; EGO tavan kendi ceplerini doldurmak için pilotları fail eden hocalardan gına gelen FO ları etkilemeyen bir zam!!! kazanan yine kaptanlar... Tabiki kışa FO kalırsa ellerinde.

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000