19 Aralık 2012, Çarşamba 10:08:10

SEABIRD'DE YENİ YIL HAZIRLIKLARI

SeaBird Havayolları, yeni yıla sürprizle girmeye hazırlanıyor...
  • Gemlik ters yer. Bursa batıya kaydı artık. Bu işin Gemlik'te değil Mudanya'da yapılması daha uygundur.
  • çevreciler hatay havaalanı yapılırken neredeydi orası göçmen kuşların geçiş noktası değil mi?
  • Akillica bir hareket.
  • Boş verin Mogan gölünü, bu ülkenin kırlarını bayırlarını, kuşlarını hayvanlarını varsa yoksa egomuz ve kısa vadeli çıkarlarımız adına tahrip edelim yok edelim doğayı. Bu kafa ile nasıl havacı olunabilir o da ayrı soru? Herşeyden önce azıcık düşünmeyi öğrenmeliyiz.
  • Çevreciler 500 metrelik bir yaya yolunda kaçtane çöp tenekesi olmalı ? Suyun ve ağacın olduğu her yerde kuş olurmu ? Bırakın bu işeri kardeşim boş işlerle uğraşmayın.

Yönetim Kurulu Başkanlığı’nı Kürşad Arusan'ın yaptığı Seabird Havayolları, İstanbul Haliç-İzmir Alaçatı seferleriyle başladığı ve ardından da Bozcaada ve Bodrum'a güzenlediği uçuşlarla devam etmişti. Şirket şimdi de Bursa Gemlik'e uçmanın hazırlıklarını yapıyor.
.
Seabird Havayolları Yönetim Kurulu Başkanı Kürşad Arusan ve kaptan pilotlar, dün Gemlik'te BURULAŞ Genel Müdürü Levent Fidansoy ve Gemlik Belediye Başkanvekili Refik Yılmaz ile birlikte teknik inceleme yaptı.

Yapılan teknik inceleme sonrasında SeaBird filosunda bulunan 19 kişilik De Havilland DHC-Twin Otter tipi deniz uçaklarının Gemlik'te Dörtyol mevkiine iniş-kalkışlarında herhangi bir sakınca olmadığı kararına varıldı.

Seabird Havayolları'nın isteği doğrultusunda Gemlik Belediyesi'nin girişimleriyle hazırlanan proje için onay alınması bekleniyor. Gemlik limanı ile de yapılacak görüşmeler sonrasında eğer bu onay alınırsa, seferleri yılbaşından itibaren başlanması bekleniyor.

İstanbul ile Gemlik arasını 20 dakikaya indirecek olan uçuşların sefer saatleri şimdilik belli değil ancak, uçuş onayının alınmasıyla bu durum netleşecek.

Haliç ile Alaçatı arasında kişi başına 200 lira, Haliç ile Bozcaada arasında da kişi başına 147 liraya uçuran şirketin, 20 dakika süreceği hesaplanan Haliç-Gemlik arasındaki fiyatları da henüz belirlenmedi.

Öte yandan Haliç-Mogan arasında sefer düzenleyeceği konuşulan SeaBird Havayolları'nın özellikle çevreci ve hayvan severlerden gelen yoğun tepkilere rağmen bu hattın açılması için çalışmalarını sürdürdüğü öğrenildi.

SEABIRD'DE YENİ YIL HAZIRLIKLARI

Yorumlar Tüm Yorumlar (11)

mutlu ~ 11 yıl önce
Gemlik ters yer. Bursa batıya kaydı artık. Bu işin Gemlik'te değil Mudanya'da yapılması daha uygundur.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
kardeşş ~ 11 yıl önce
Gemliğe ulaşım tek vasıtadır. mudanyaya en az 2 vasıta merkezden o da bida düşün derim. sevgiler.
mutlu ~ 11 yıl önce
Deniz uçağına binecek adam Mercedes'iyle gider, toplu taşımayla değil.
shyo ~ 11 yıl önce
çevreciler hatay havaalanı yapılırken neredeydi orası göçmen kuşların geçiş noktası değil mi?

Yanıtla

Kalan karakter 1000
cevap ~ 11 yıl önce
shyo bir cevreci ve ince dusunceli biri fakat cevreci olmaktan ve ince dusunceli olmaktan korkuyor. Hatay havaalaninin gocmen kuslari rahatsiz etmesinden rahatsiz olmus, aslinda. Lutfen icinizden ogle geciyorsa acikca karsi cikin, dogruyu soylemek ve dogruyu yapmak icin cevreci olmaya gerek yok.
Ensonunda ~ 11 yıl önce
Akillica bir hareket.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
İsim / Rumuz ~ 11 yıl önce
Boş verin Mogan gölünü, bu ülkenin kırlarını bayırlarını, kuşlarını hayvanlarını varsa yoksa egomuz ve kısa vadeli çıkarlarımız adına tahrip edelim yok edelim doğayı. Bu kafa ile nasıl havacı olunabilir o da ayrı soru? Herşeyden önce azıcık düşünmeyi öğrenmeliyiz.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
İsim / Rumuz ~ 11 yıl önce
Havacı değilim ankaralıyım
ankara'li ~ 11 yıl önce
Ankara'li cevap vermis. Sanki Mogan'a ucak inmesi Ankara icin iyi bir sey gibi. Ankara'lilar esenboga'yi bile kullanmiyor, Mogan'i hic kullanmiyacaklar. Iskele yapacaklar ucagi yanastirmak icin, kucuk kotu bir baraka yapacaklar terminal diye, araziyi bulzozerliyecekler park yeri diye, sonra oldugu gibi birakip gidecekler para kazanamiyoruz diye.
sa noluyor ~ 11 yıl önce
ankara'li 19 Aralık 2012, Çarşamba 22:18:43 Ankaralı kadar başına taş düşsün hatay yapılırken nerdeydiniz,biz o uçagı istiyorz binecez esenboğa ba 1 saat mogan 10 dakka uzah geliyor esenboga anlamıyorsun bu hizmete ihtiyac var burda bizimde hakkımız kardaşım yahu hala gonuşuyon hatayda dagı traşladılar sesigiz cıhmadı burda aslan kesildiiz cakma yeşilliler daha ne diğim
ÇEVRECİLERE SORU ~ 11 yıl önce
Çevreciler 500 metrelik bir yaya yolunda kaçtane çöp tenekesi olmalı ? Suyun ve ağacın olduğu her yerde kuş olurmu ? Bırakın bu işeri kardeşim boş işlerle uğraşmayın.

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000