07 Mart 2023, Salı 10:12:47

THY yeni şirketin kuruluşunun tamamlandığını duyurdu

Türk Hava Yolları yeni şirket kuruluşunu tamamladı. THY, THY Destek Hizmetleri AŞ'yi 6 Mart 2023 tarihi itibarıyla kurmuş oldu.
  • Bugüne kadar hiç haber yok sadece şirket kuruldu kadro işi iptal bence ben umudumu kestim geçmiş olsun herkese
  • Sayın Başkanım Ahmet Bey; Biz TGS çalışanları olarak TK'lılar gibi tam kadroya geçmek istiyoruz. Bizleri bu haktan lütfen mahrum etmeyin. Saygılarımı sunar ellerinizden öperim.
  • Herkesin aklında bir soru bilen varsa lütfen cevap yazsın İstanbul hava limanı kargo Bengi guvenlikte bu kadronun icindemi atatukteki kadak çalışanlarına yeni şirket gelmiş bilen yorum yaparmi lutfen
  • kesınlıkle gecmıyor
  • Airpak ailesi olarak yeni kurulucak şirkete biz uçak içi temizlik dış yıkama lokal CD ve LMH angarlari dahil temizlikte çalışanlar olarak dahil olamamak üzücü.Sayin Ahmet bey bizleri de unutmayın!!!!
  • Taşeronluğa artık son
  • Bu karara çok sevindik çok mutlu olduk inşallah dünyaya her zaman ilk ve örnek oluruz teşekkürler
  • Adalet yerini bulacak inş.
  • ayın Ahmet Bey, Taşeron personelle aramızdaki maaş farkını kaldıracağınızı düşünüyorum. Aynı işi yapmamıza rağmen aramızda ucurum olması can sıkıcıydı.
  • TGS duydumu kaçın üç harfli gibiler ne açlıkları biter ne para istemeleri biter beğenmiyorsanız kapının yeri belli ihtiyacı olan bir sürü insan var kadroyu hazmedemediniz soda için iyi gelir

Türk Hava Yolları yeni şirket kuruluşunu tamamladı. THY, THY Destek Hizmetleri AŞ'yi 6 Mart 2023 tarihi itibarıyla kurmuş oldu.

Şirket'ten KAP'a yapılan açıklamada şöyle denildi:

"22.02.2022 tarihli duyurumuzda bilgisi verilen Ortaklığımız ve iştiraklerimizin ana faaliyet alanı dışında kalan temizlik, güvenlik, tesis yönetimi, mali işler, uçuş ve yer hizmetleri, operasyonel ve organizasyonel işler ve süreçlerini de içeren her türlü destek hizmetleri ihtiyaçlarının yürütülmesi amacıyla yüzde 100 Türk Hava Yolları iştiraki olan "THY Destek Hizmetleri A.Ş." şirketinin kurulmasına yönelik çalışmalar, belirtilen şirketin 06.03.2023 tarihinde İstanbul Ticaret Sicili Müdürlüğü nezdinde tescil edilmesiyle tamamlanmıştır. 

THY yeni şirketin kuruluşunun tamamlandığını duyurdu

Yorumlar Tüm Yorumlar (68)

İptal ~ 1 yıl önce
Bugüne kadar hiç haber yok sadece şirket kuruldu kadro işi iptal bence ben umudumu kestim geçmiş olsun herkese

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Mart-nisan arasi ~ 1 yıl önce
Geciş olsun artık 1 nisanda yeni sirketimizle, kartımizla (elbisemizle!) Bismillah diyerek yeni bir sayfaya açalım hayatımızı
TGS ÇALIŞANI ~ 1 yıl önce
Sayın Başkanım Ahmet Bey; Biz TGS çalışanları olarak TK'lılar gibi tam kadroya geçmek istiyoruz. Bizleri bu haktan lütfen mahrum etmeyin. Saygılarımı sunar ellerinizden öperim.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Güvenlik ~ 1 yıl önce
Herkesin aklında bir soru bilen varsa lütfen cevap yazsın İstanbul hava limanı kargo Bengi guvenlikte bu kadronun icindemi atatukteki kadak çalışanlarına yeni şirket gelmiş bilen yorum yaparmi lutfen

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Okuman yazman yokmu ~ 1 yıl önce
Koskocaman güvenlik yazmış resmî açıklamaya kap haberini iyi oku
w ~ 1 yıl önce
kesınlıkle gecmıyor

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Taşeron ~ 1 yıl önce
Airpak ailesi olarak yeni kurulucak şirkete biz uçak içi temizlik dış yıkama lokal CD ve LMH angarlari dahil temizlikte çalışanlar olarak dahil olamamak üzücü.Sayin Ahmet bey bizleri de unutmayın!!!!

Yanıtla

Kalan karakter 1000
THY 61 ~ 1 yıl önce
Taşeronluğa artık son

Yanıtla

Kalan karakter 1000
saf ~ 1 yıl önce
EMEĞİ GEÇEN HERKESTEN ALLAH BİN KERE RAZI OLSUN.YILLARCA ÇOK ADALETSİZLİK OLDU. ŞÜKÜRSÜZ DEYİLİZ AMA AYNI İŞLERİ YAPIP MADDİ OLARAK UÇURUM OLMASI GERÇEKTEN ÇAN SIKICI İDİ. SOSYAL HAKLARI BIRAK BİR KÖŞEYE 25 YILDIR ÇALIŞANLAR NE OLACAK UMARIM HAKKA NİYETLİ BİR GEÇİŞ OLUR
THY teknik operatör ~ 1 yıl önce
Bu karara çok sevindik çok mutlu olduk inşallah dünyaya her zaman ilk ve örnek oluruz teşekkürler

Yanıtla

Kalan karakter 1000
TEKNİK PERSONEL ~ 1 yıl önce
Adalet yerini bulacak inş.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
cevap ~ 1 yıl önce
inşallah herkes için adeletli bir adım olacak
THY TEKNİK ~ 1 yıl önce
ayın Ahmet Bey, Taşeron personelle aramızdaki maaş farkını kaldıracağınızı düşünüyorum. Aynı işi yapmamıza rağmen aramızda ucurum olması can sıkıcıydı.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
TGS ~ 1 yıl önce
TGS duydumu kaçın üç harfli gibiler ne açlıkları biter ne para istemeleri biter beğenmiyorsanız kapının yeri belli ihtiyacı olan bir sürü insan var kadroyu hazmedemediniz soda için iyi gelir

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000