02 Nisan 2021, Cuma 11:50:30

50'den fazla THY uçuş ekibi Hong Kong'ta kaldı!

Türk Hava Yolları'nın İstanbul-Hong Kong seferini yapan kargo uçuşunda görevli ekibin bir üyesi Covid-19 pozitif çıkınca tüm ekip karantinaya alındı.
  • cin bizimkilere soykirmi yapmasin!
  • Penceresi bile açılmayan oda hapisli yatılar ve karantinaya alınan ekiplerin bozulan psikolojik durumunun hiçbir şekilde maddi karşılığı yoktur.Bir an önce bu zor şartlar kalkmalı.
  • Kesinlikle katılıyorum.
  • aşı alacak para yok !!!
  • millet açlıktan ölürken, intihar ederken en az alanı aylık min 30k maaş alan kaptanlarım üç gün konteynerde kalmış, vah vah ki ne vah... yürek dağladı bu haber resmen... havacılık duyarı ve ajitasyonu da bambaşka oluyormuş hakikaten.
  • İnternet iyiyse sorun yok
  • Burada negatif çıkan ekipler orada nasıl pozitif çıkıyor sorusunun cevabı çok basit aslında. Gisada gidip testin nasil yapıldığına bakarsanız cevabınızı alırsınız.
  • Lanet olsun böle hayata. Lanet olsun
  • Ah be ne güldüm 50 kişiyi kurtarmaya gidenler de pozitif çıkarsa ne olacak :)))
  • O zaman akla iki şey geliyor. Ya türkiyede yapılan testler güvenilir ve hassas değil yada Honk Konkta yapilan testler gercekten pozitif cikiyordur yada thy ye bir diş güç operasyonu çekiliyeahhhh! Ama reis çinli yöneticiyle çak çak yaparken işler yolunda gibiydi. Hadi çık bakalım bu işin içinden.

Türk Hava Yolları'nın İstanbul-Hong Kong seferini yapan kargo uçuşunda görevli ekibin bir üyesi Covid-19 pozitif çıkınca tüm ekip karantinaya alındı.

AirportHaber'in edindiği bilgiye göre; Türk Hava Yolları'nın İstanbul'dan Çin'in özel yönetim bölgesi olan Hong Kong'a gerçekleştirilen kargo uçuşunda ekibe yapılan testte bir ekip üyesi pozitif çıktı. Bunun üzerine 18 kişilik ekibin tamamı karantinaya alındı.

Hong Kong'ta karantinada olan THY ekip üye sayısı toplamda 50'ye yükselirken, yapılan son 3 uçuşun tamamında pozitif sonuca rastlandığı öğrenildi. 

KONTEYNERLERDE KALIYORLAR

İstanbul'da test yapılarak ve negatif sonuç alınarak Hong Kong'a giden ekiplerin burada nasıl pozitif çıktıkları bilinmezken, pozitif çıkan ekiplerin oluşturulan konteyner odalarında konakladığı öğrenildi.

Öte yandan Bakanlık ve Konsolosluk yetkilileri tarafından THY ekiplerinin yurda getirilmek istendiği ancak Hong Kong yetkililerinin Covid-19 konusundaki hassasiyeti nedeniyle bunun gerçekleşmediği belirtildi.

İstanbul-Hong Kong seferlerinde art arda yapılan 2 uçuşta ekip üyelerinde pozitif sonuç çıkması sonrası Salı günü yapılan son uçuşa pass ekibin gönderildiği ve yine pozitif sonuç elde edilmesi sonrasında Hong Kong'ta konteyner odalarda karantinada kalan ekip sayısının 50'yi geçtiği öğrenildi.

©AirportHaber

THY ekiplerinin kaldığı konteyner odaları:


 

50'den fazla THY uçuş ekibi Hong Kong'ta kaldı!

Yorumlar Tüm Yorumlar (50)

turk ~ 3 yıl önce
cin bizimkilere soykirmi yapmasin!

Yanıtla

Kalan karakter 1000
A ~ 3 yıl önce
Penceresi bile açılmayan oda hapisli yatılar ve karantinaya alınan ekiplerin bozulan psikolojik durumunun hiçbir şekilde maddi karşılığı yoktur.Bir an önce bu zor şartlar kalkmalı.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Çzm ~ 3 yıl önce
Kesinlikle katılıyorum.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
kamyoncu ~ 3 yıl önce
aşı alacak para yok !!!

Yanıtla

Kalan karakter 1000
. ~ 3 yıl önce
hocam saygılar ;
vah vah ~ 3 yıl önce
millet açlıktan ölürken, intihar ederken en az alanı aylık min 30k maaş alan kaptanlarım üç gün konteynerde kalmış, vah vah ki ne vah... yürek dağladı bu haber resmen... havacılık duyarı ve ajitasyonu da bambaşka oluyormuş hakikaten.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Terbiyesiz ~ 3 yıl önce
İnsanın evinden ailesinden uzakta, insani şartların çok altında günlerce karantinada kalması, adam akıllı yemek yiyememesi, kaç gün bunu çekeceğini bilmeden, günlerini bir konteynerda geçirmesi hangi parayla ölçülebilir ki bu konuda böyle rahatça dalga geçebiliyorsunuz? Kalbiniz gibi bir hayatınız olsun. Çok yazık çok.
Muhiddin ~ 3 yıl önce
İnternet iyiyse sorun yok

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Kmx ~ 3 yıl önce
Burada negatif çıkan ekipler orada nasıl pozitif çıkıyor sorusunun cevabı çok basit aslında. Gisada gidip testin nasil yapıldığına bakarsanız cevabınızı alırsınız.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Konuştu ~ 3 yıl önce
Her yerin çok bileni km
Lanet olsun ~ 3 yıl önce
Lanet olsun böle hayata. Lanet olsun

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Yolcu ~ 3 yıl önce
Ah be ne güldüm 50 kişiyi kurtarmaya gidenler de pozitif çıkarsa ne olacak :)))

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Kot787 ~ 3 yıl önce
O zaman akla iki şey geliyor. Ya türkiyede yapılan testler güvenilir ve hassas değil yada Honk Konkta yapilan testler gercekten pozitif cikiyordur yada thy ye bir diş güç operasyonu çekiliyeahhhh! Ama reis çinli yöneticiyle çak çak yaparken işler yolunda gibiydi. Hadi çık bakalım bu işin içinden.

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000