20 Mart 2023, Pazartesi 13:25:07

Yurt dışı oylarını THY getirecek

Yüksek Seçim Kurulu (YSK) 14 Mayıs Pazar Günü gerçekleşecek olan Cumhurbaşkanlığı seçimiyle ilgili tedbirler doğrultusunda yurt dışında kullanılan oyların Türk Hava Yolları'ndan (THY) kiralanan uçaklarla Türkiye'ye getirileceğini açıkladı.
  • Sandıkları Türkiyeye taşımaya/cinliğe ne gerek var. Oy verme işi bittikten sonra canlı yayında sayım yaparsın sonuçları ysk ya bildirirsin bitti. Aksi halde Değişir/karışır o sandıklar.
  • Galleylerde oy sandığı istiyorumz herkes uçuşta oyunu kullansin kaptan memuy purser kim varsa flying chef, abbas yolcu inşallah....
  • Başka bir şirket getirseydi haber değeri olurdu zaten.
  • Ülkemiz için hayırlısı olsun. Refah dolu günler gelsin artık hayırlısıyla
  • Talpa uyuma, Pilotlar olarak oy kullanmak istiyoruz
  • Oylar guvende degil desenize.
  • Sanık sizin
  • ALTERNATİF VARMI THY den BASKA
  • Oyları getirecek olan ekiplerin çoğu ise her zaman ki gibi oy kullanamayacak.
  • Yurtdışında ikamet edenler niye oy kullanıyor, ben yurtdışında yaşasam malum şahsın gitmesini istemezdim dolar 20 euro evlere şenlik yurtdışında oturup burda tatil bölgelerinden kolayca ev alabiliyor biz vatandaşlar 20 K maaşla ev alamıyoruz

Yüksek Seçim Kurulu (YSK) 14 Mayıs Pazar Günü gerçekleşecek olan Cumhurbaşkanlığı seçimiyle ilgili tedbirler doğrultusunda yurt dışında kullanılan oyların Türk Hava Yolları'ndan (THY) kiralanan uçaklarla Türkiye'ye getirileceğini açıkladı. İstanbul Havalimanı Kargo Terminali'nde ise Arnavuktöy 4'üncü Geçici Gümrük Kapısı Seçim Merkezi kurulacak.

14 Mayıs tarihinde gerçekleşecek olan Cumhurbaşkanlığı seçimi ve 28'nci dönem milletvekili genel seçimi nedeniyle alınacak önlemler ile ilgili Yüksek Seçim Kurulu'nun aldığı kararlar resmi gazetede yayımlandı. Alınan karara göre İstanbul Havalimanı Kargo operasyon merkezinde kurulacak olan Arnavutköy 4'ncü geçici gümrük kapısı seçim kurulu, oy pusulalarının yurt dışına gönderilmesi ile yurt dışından gelen oy torbalarının teslim alınarak yurt dışı ilçe seçim kuruluna ulaştırılmasını sağlayacak.

Tüm dünya ile bağlantılı olması ve aktarmaya kalmaması suretiyle güvenliğin daha rahat sağlanabilmesi ve temsilciliklerle daha hızlı ulaşım imkanı nedeniyle, oy pusuluların temsilciliklere gönderilmesi ve kurye ile oy torbalarının getirilmesi için kargo/kurye kabul teslim yeri İstanbul Havalimanı olarak belirlendi. Yurt dışında Türk vatandaşlarının kullandıkları oy pusulaları ise THY'den kiralanacak uçaklarla getirilecek. Getirilecek olan oy torbalarının teslim yeri ise Ankara Esenboğa Havalimanı olarak belirlendi.

Yurt dışı oylarını THY getirecek

Yorumlar Tüm Yorumlar (18)

Oy sayımı ~ 1 yıl önce
Sandıkları Türkiyeye taşımaya/cinliğe ne gerek var. Oy verme işi bittikten sonra canlı yayında sayım yaparsın sonuçları ysk ya bildirirsin bitti. Aksi halde Değişir/karışır o sandıklar.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Km6 ~ 1 yıl önce
Galleylerde oy sandığı istiyorumz herkes uçuşta oyunu kullansin kaptan memuy purser kim varsa flying chef, abbas yolcu inşallah....

Yanıtla

Kalan karakter 1000
TAROM ~ 1 yıl önce
Başka bir şirket getirseydi haber değeri olurdu zaten.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
CEYSIN ~ 1 yıl önce
Ülkemiz için hayırlısı olsun. Refah dolu günler gelsin artık hayırlısıyla

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Talpa uyuma ~ 1 yıl önce
Talpa uyuma, Pilotlar olarak oy kullanmak istiyoruz

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Kpt787 ~ 1 yıl önce
Oylar guvende degil desenize.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Başka sorum yok ~ 1 yıl önce
Sanık sizin

Yanıtla

Kalan karakter 1000
OY PUSULASI ~ 1 yıl önce
ALTERNATİF VARMI THY den BASKA

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Ekip ~ 1 yıl önce
Oyları getirecek olan ekiplerin çoğu ise her zaman ki gibi oy kullanamayacak.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Hakkı ~ 1 yıl önce
Yurtdışında ikamet edenler niye oy kullanıyor, ben yurtdışında yaşasam malum şahsın gitmesini istemezdim dolar 20 euro evlere şenlik yurtdışında oturup burda tatil bölgelerinden kolayca ev alabiliyor biz vatandaşlar 20 K maaşla ev alamıyoruz

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000