28 Kasım 2012, Çarşamba 09:11:00

DEV HAVAYOLU KÜÇÜLMEYE GİDİYOR

Yıl sonuna dek 14 uçağını filosundan çıkaracak olan Air Berlin maliyetleri azaltmayı hedefliyor.
  • e sen okuduğunuda anlamıyorsun sana diyecek başka şeyim yok
  • DEGERLI AIRPORT OKUYUCULARI KARDESLERIM HER CIKISIN BIR INISI OLACAKDIR YALNIZ BIRLIK OLMA ZAMANIDIR AVRUBA BITMISDIR DAHA NELER GORECEGIZ INSALLAH BU ÜCÜNCÜ ÜLKELER AKILLI HAREKET EDSELER KI GÜNLERDE YAKINDIR KABULLENMEK GEREKIR SAYGI DUYMAK LAZIM BIZ ISIMIZE BAKALIM THY VE YAN SIRKETLEREDE BASARILAR PASTADA BAY ALAN ALANA HELAL SAYGILARIMLA
  • Bir saniye, yoksa sen hem Türk hava sahasında uçup hemde Türkiye devletinin halkının benliği ile gurur duymasına 'sözde' mi diyorsun. Seni 301. maddeyi okumaya davet ediyorum. Bu arada Türkçeyi bukadar iyi öğrendigine göre çalıştığın şirkette yanlızlık çekmiyorsundur.
  • biraderler benim zaten bir işim var ben yabancı alıp da o sözde övündüğünüz türklükle ilgili olarak türk pilotlarının iş bulamamasının derdindeyim bide siz pilot olmadan neyin derdine düştünüz anlayamadım. önce yiyiyorsa pilot olacanız sonra konuşacağınız yani kıskanmıycanız......
  • Sen malum yabancılık çekiyorsun yabancı bey, 3 dil seni eğitimli yapmaz, kendine yabancısı sen beyefendi. 3 dile degil frezyolije ihtiyaç var. 10 dille kapalı çarşıda halı satıyorlar. Almanyada yaşayan türkler minimum 3 dil biliyor, Rus sömürgesindeki türkler minimum 3 dil biliyor. Bukadar abartma. Pilot olmak dediğin şey bir çeşit operatörlük. Sen biliyormusun limakın lübnandaki vinç operatörünün kaç dil bildigini, biliyormusun formeinin bldigi kadar dili. Abartma buakadar, Türkiyede çalışıyorsanızda lütfn yabancılık çekmeyecegin, yabancı olmayacagınız ülkenize dönün. Biz Yabancı değiliz bu ülkenin neferiyiz, askeriyiz, milletiyiz halkıyız. Kısaca 'Gölge etmeyin başka ihsan istemez'.
  • Birader bende ingilizce ve ispanyolca kurtce ve turkce biliyorum arti Londra nin gobegi hackney upper clapton da oturuyorum cifte vatandasim hani senin turist olarak dahi gelemeyecegin ulkede Allaha sukur kimsenin malina kazancina bakip hasetlik yapmadim disim le tirnagimla kazandim senin gibi klavye pilotlugu da yapmiyorum madem pilotsun sana bir tavsiye aer lingus pilot alacak CV gonder senin o bildigini zannetigin dilin basta olmak uzere sinava soksinlar seni basariliysan THY beklemenede gerek kalmaz ama ben senin birak 3 dil bildigini istanbul turkcesi haricinde baska turkce sivellerinden dahi anlamadigini ve konusamadigini biliyorum, biliyorum 3 dile sahip yetenekli bir pilot en kotu bir charter sirkette dahi rahat is bulur, bende ruyamda pilot oldugumu gormustum, bence uyan artik git kendine bir is bul !
  • tr birader ben 3 dil biliyorum. buda senden daha eğitimli olduğumu gösterir.sen nesin
  • Adam okumus pilot olmus sakir sakir konusuyor iki dil en az sen nesin hic burada gelin attin tutun siz kimsiniz nasa nin egitim pilotumusunuz da RHY pilot olarak basvurdunuz sirf Irlandali oldugunuz icin almadilar eger oyleyse cok iyi etmisler bu dusuncelerle ucaga gelen yolcuyu baska havayoluna yollamaya kalkarsiniz haya edin yeter yahu
  • hadi gözümüz aydın bizi ülkesine turist olarak bile sokmayanlar ülkemizde hem uçup paramızı dışarı götürürler hemde öğretmen yaparlar onları
  • sanırım havacılık zor bir dönemden geçiyor, takip ettiğim kadarıyla herkes ya filo kücültüyor ya da çok büyük sıkıntılar içerisinde. Sunexpress,airberlin filo kücülttü,saga direkten döndü, onur satıldı ve bence onlarda da sıkıntı çok, pegasus bazı primleri ödeyemiyor, sky malum gitti gidicek diyorlar. bu kadar sıkıntı içerisinde TK nın halen uçak alımı yapacak olması gerçekten çok ilginc. Devletin bu kadar kötü yönetildiği bir dönemde ona ait havayolunda işlerin bu kadar iyi görünmesi ilginc, hem de çok. bence bunlar bizim vergilerle uçak alıyoruz diyip bizim paraları bir şekilde ceplerine indiriyor sanki.

Almanya’nın Lufthansa’dan sonra ikinci büyük havayolu şirketi olan Air Berlin, filosunu küçültecek.

Tatil seyahatlerinde de tur operatörlerinin önde gelen havayolu partnerlerinden olan Air Berlin’in halen 172 olan uçak sayısının 135’e indirileceği belirtiliyor.

Air Berlin Yönetim Kurulu Başkanı Paul Gregorowitsch, 2012 yılı sonuna dek, Germanwings’ten kiraladıkları 4 uçağı geri vereceklerini, 7 uçağı da kısa sürede satarak elden çıkarmak suretiyle uçak sayılarını 158’e indirmeyi planladıklarını bildirdi. Air Transport World adlı havayolu dergisinin haberine göre ise Air Berlin ileriki aşamalarda filosunu 135 uçağa kadar küçültecek.

Daha önce Air Berlin CEO’su Hartmut Mehdorn tarafından dile getirilen, ancak ayrıntıları açıklanmayan Turbine 2013 programı çerçevesinde hareket eden Air Berlin’in, bu program çerçevesinde filosunu küçültmeye gittiği ifade ediliyor.

Air Transport World dergisine konuşan Air Berlin Yönetim Kurulu Başkanı Paul Gregorowitsch, şirketin operasyonel olarak gayet iyi durumda olduğuna, ancak halen hedefledikleri noktada olmadıklarına işaret etti. Gregorowitsch, filoyu küçültmenin Turbine 2013 programı çerçevesinde uygulamak zorunda oldukları bir tedbir olduğuna değindi.

DEV HAVAYOLU KÜÇÜLMEYE GİDİYOR

Yorumlar Tüm Yorumlar (11)

yabancı pilot ~ 11 yıl önce
e sen okuduğunuda anlamıyorsun sana diyecek başka şeyim yok

Yanıtla

Kalan karakter 1000
SAMI YAVUZ ~ 11 yıl önce
DEGERLI AIRPORT OKUYUCULARI KARDESLERIM HER CIKISIN BIR INISI OLACAKDIR YALNIZ BIRLIK OLMA ZAMANIDIR AVRUBA BITMISDIR DAHA NELER GORECEGIZ INSALLAH BU ÜCÜNCÜ ÜLKELER AKILLI HAREKET EDSELER KI GÜNLERDE YAKINDIR KABULLENMEK GEREKIR SAYGI DUYMAK LAZIM BIZ ISIMIZE BAKALIM THY VE YAN SIRKETLEREDE BASARILAR PASTADA BAY ALAN ALANA HELAL SAYGILARIMLA

Yanıtla

Kalan karakter 1000
yabancılık çeken pilot ~ 11 yıl önce
Bir saniye, yoksa sen hem Türk hava sahasında uçup hemde Türkiye devletinin halkının benliği ile gurur duymasına 'sözde' mi diyorsun. Seni 301. maddeyi okumaya davet ediyorum. Bu arada Türkçeyi bukadar iyi öğrendigine göre çalıştığın şirkette yanlızlık çekmiyorsundur.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
yabancı pilot ~ 11 yıl önce
biraderler benim zaten bir işim var ben yabancı alıp da o sözde övündüğünüz türklükle ilgili olarak türk pilotlarının iş bulamamasının derdindeyim bide siz pilot olmadan neyin derdine düştünüz anlayamadım. önce yiyiyorsa pilot olacanız sonra konuşacağınız yani kıskanmıycanız......

Yanıtla

Kalan karakter 1000
yabancılık çeken pilot ~ 11 yıl önce
Sen malum yabancılık çekiyorsun yabancı bey, 3 dil seni eğitimli yapmaz, kendine yabancısı sen beyefendi. 3 dile degil frezyolije ihtiyaç var. 10 dille kapalı çarşıda halı satıyorlar. Almanyada yaşayan türkler minimum 3 dil biliyor, Rus sömürgesindeki türkler minimum 3 dil biliyor. Bukadar abartma. Pilot olmak dediğin şey bir çeşit operatörlük. Sen biliyormusun limakın lübnandaki vinç operatörünün kaç dil bildigini, biliyormusun formeinin bldigi kadar dili. Abartma buakadar, Türkiyede çalışıyorsanızda lütfn yabancılık çekmeyecegin, yabancı olmayacagınız ülkenize dönün. Biz Yabancı değiliz bu ülkenin neferiyiz, askeriyiz, milletiyiz halkıyız. Kısaca 'Gölge etmeyin başka ihsan istemez'.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Tr ~ 11 yıl önce
Birader bende ingilizce ve ispanyolca kurtce ve turkce biliyorum arti Londra nin gobegi hackney upper clapton da oturuyorum cifte vatandasim hani senin turist olarak dahi gelemeyecegin ulkede Allaha sukur kimsenin malina kazancina bakip hasetlik yapmadim disim le tirnagimla kazandim senin gibi klavye pilotlugu da yapmiyorum madem pilotsun sana bir tavsiye aer lingus pilot alacak CV gonder senin o bildigini zannetigin dilin basta olmak uzere sinava soksinlar seni basariliysan THY beklemenede gerek kalmaz ama ben senin birak 3 dil bildigini istanbul turkcesi haricinde baska turkce sivellerinden dahi anlamadigini ve konusamadigini biliyorum, biliyorum 3 dile sahip yetenekli bir pilot en kotu bir charter sirkette dahi rahat is bulur, bende ruyamda pilot oldugumu gormustum, bence uyan artik git kendine bir is bul !

Yanıtla

Kalan karakter 1000
altın semer ~ 11 yıl önce
eşeğe altın semer de vursan eşek yine eşektir
yabancı pilot ~ 11 yıl önce
tr birader ben 3 dil biliyorum. buda senden daha eğitimli olduğumu gösterir.sen nesin

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Tr ~ 11 yıl önce
Adam okumus pilot olmus sakir sakir konusuyor iki dil en az sen nesin hic burada gelin attin tutun siz kimsiniz nasa nin egitim pilotumusunuz da RHY pilot olarak basvurdunuz sirf Irlandali oldugunuz icin almadilar eger oyleyse cok iyi etmisler bu dusuncelerle ucaga gelen yolcuyu baska havayoluna yollamaya kalkarsiniz haya edin yeter yahu

Yanıtla

Kalan karakter 1000
yabancı pilot ~ 11 yıl önce
hadi gözümüz aydın bizi ülkesine turist olarak bile sokmayanlar ülkemizde hem uçup paramızı dışarı götürürler hemde öğretmen yaparlar onları

Yanıtla

Kalan karakter 1000
herkes ~ 11 yıl önce
sanırım havacılık zor bir dönemden geçiyor, takip ettiğim kadarıyla herkes ya filo kücültüyor ya da çok büyük sıkıntılar içerisinde. Sunexpress,airberlin filo kücülttü,saga direkten döndü, onur satıldı ve bence onlarda da sıkıntı çok, pegasus bazı primleri ödeyemiyor, sky malum gitti gidicek diyorlar. bu kadar sıkıntı içerisinde TK nın halen uçak alımı yapacak olması gerçekten çok ilginc. Devletin bu kadar kötü yönetildiği bir dönemde ona ait havayolunda işlerin bu kadar iyi görünmesi ilginc, hem de çok. bence bunlar bizim vergilerle uçak alıyoruz diyip bizim paraları bir şekilde ceplerine indiriyor sanki.

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000