28 Nisan 2024, Pazar 10:03:23

KLM uçuş ekiplerinin üniformalarını yeniliyor

Hollandalı havayolu şirketi KLM, uçuş ekipleri için heyecan verici bir yeniliği duyurdu. Yeni üniforma tasarımlarının yanı sıra personele spor ayakkabı giyme seçeneği de sunulacak.
  • Sunexpress'in spor ayakkabı kararını da çok beğenmiştim. Olması gereken bu. Kokpit ekibi için de anlaşma yapılarak Sketcher'ın work serisinden rahat bir ayakkabı tercih edilebilir.
  • tum kolayligi verin kabin ekiplerine de planlamayi sakalindan herseyine kadar raporlamasinlar artik toz tanesi kadar kusur bulan rapor mode on
  • Bizim grooming de ucus oncesi tırnak kontrolü yapsın. Tabii yeni çocuklara. Öbürlerine aaa amirim hosgeldin, oooo kanki nereye ucus... Likayatsizlik her yerde.

Hollandalı havayolu şirketi KLM, uçuş ekipleri için heyecan verici bir yeniliği duyurdu. Yeni üniforma tasarımlarının yanı sıra personele spor ayakkabı giyme seçeneği de sunulacak.  KLM, yeni tasarlanan üniformalarda konforu ön plana çıkararak, uçuş ekiplerinin rahatlığını ve performansını artırmayı hedefliyor.

Yeni üniformaların 6 Mayıs'ta itibaren kullanılmaya başlanacağı açıklandı, bu da KLM çalışanlarının yakın gelecekte daha modern ve konforlu bir görünüme sahip olacaklarını gösteriyor. Spor ayakkabısı seçeneği ise özellikle dikkat çekici. Bu seçenek, Hollandalı spor ayakkabı ve giyim markası Filling Pieces tarafından tasarlandı, bu da yerel bir iş birliği ve yenilikçi bir yaklaşımı temsil ediyor.

KLM'nin bu adımı, uçuş ekiplerinin konforunu ve memnuniyetini artırmak için yapılan sürekli çabalarının bir parçası olarak görülebilir. Yenilik ve konfor odaklı bu yaklaşım, KLM'nin müşteri deneyimini iyileştirmeye ve havacılık endüstrisinde öncü bir rol oynamaya devam ettiğini gösteriyor.

KLM uçuş ekiplerinin üniformalarını yeniliyor

Yorumlar Tüm Yorumlar (5)

Güzel hareketler ~ 14 gün önce
Sunexpress'in spor ayakkabı kararını da çok beğenmiştim. Olması gereken bu. Kokpit ekibi için de anlaşma yapılarak Sketcher'ın work serisinden rahat bir ayakkabı tercih edilebilir.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
7/24 rapor hatti ~ 14 gün önce
tum kolayligi verin kabin ekiplerine de planlamayi sakalindan herseyine kadar raporlamasinlar artik toz tanesi kadar kusur bulan rapor mode on

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Kabin ~ 14 gün önce
Bizim grooming de ucus oncesi tırnak kontrolü yapsın. Tabii yeni çocuklara. Öbürlerine aaa amirim hosgeldin, oooo kanki nereye ucus... Likayatsizlik her yerde.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Grooming ~ 14 gün önce
Bu haberi okurken aklimdan gecti. Memurken ucuyor olmasi mucize olan hicbir kuraldan emniyetten haberi olmayanlari amir olduktan sonra standart amir yapiverdiler.
Hoşgeldiniz mi ~ 12 gün önce
20 yıldır uçuyorum hiç öyle aaa hoşgeldiniz amirim uçuş nereye diye karşılamadı grooming didik didik kontrol ettiler kimlere liyakatli acaba merak ettim✨

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000