29 Ocak 2024, Pazartesi
Ali KIDIK
Ali KIDIK [email protected]
  • Kargo departmanına yapılan zam içler acısı gitmeden bir zam da tss yapılmalı.
  • Ahmet bolat adı yerine 3 maymun mu alacaksınız
  • %100 thyli taşeron
  • Zammı yeniden güncelleyin adaletli olun!!!!!!
  • Ahmet beyden biz razıyız
  • 5M kargo üstü kapalı devam gibi TSS olduk ama net maaşımız hala yerlerde herzmn ki gibi asgari ücretin bi tık üstü 21.000 çok gördüler 25 net yapmayı yazıklar olsun nasıl bir zihniyet şef ve üstü ünvanlar %50 alır yüksek maaşa yüksek az maaşa az zam
  • Pegasus FO maaşı THY kaptan maaşına yaklaştı RiyadAir pilot almaya başladı RyanAir Martta İstanbula geliyor Siz bekleyin, elinizdeki tüm iyi pilotlar birer birer uçsun Sonra bol bol asr, unstablized app, incident okursunuz Yönetim ve bazı çalışanlar pilot düşmanlığıyla bindikleri dalı kesiyorlar
  • Sn.Bolat sen kalkıp Müdüre şefe memurla işciye aynı zammı yapamazsın yüksek alan müdür şef daha çok zam aldı düşük alan yine ezildi yüzü gülen torpilli olanlar oldu aradaki fark felaket açıldı yazık değilmi bu insanlara
  • TİGİESTE'de kimse zamlardan memnun değil herkes isyanda geçim sıkıntısı yaşıyor Tigiesin yönetim kurulu başkanıda hala yolcu selamlama kılık kıyafetle ilgilensin.Aprondaki işcileri tehdit etirsin izin mizin yok hasta olmayın rapor alırsanız atılırsınız diye.O işe girmek için kapıda bekleyen 30000 kişiye güvenin bakalım.Ama gün gelir alt kademeye yaptığnızı bir üstünüz size yapacak göreceksiniz.
  • Mobbing mobbing mobbing

Ahmet Bolat’ın Yerine Üç Aday…

Geçen hafta Sayın Ahmet Bolat’a ithafen “Suyun ısındı” demiştim. Evet, hafta içi çok önemli bir kişi ile görüştük ve benim söylediklerimi teyit etti. Üç adaydan bahsetti. Çetin Özbey ağabeyim de bahsetmişti yazısında. Anlaşılan o ki beylik dönemi sona erecek.

Haftalar öncesi bazı işaretler vermiştim.

Ahmet Bolat kendi adına adeta trol gibi çalışan, her bilgiyi aktardığı ve hatta özel ağırlamalar,  bedava biletlerle her türlü masrafını karşılayarak beslediği sosyal medya aracılığıyla güçleneceğini sanıyordu. Oysa güçlü olan, karar verici olan reisin ta kendisi olduğunu unutmuştu.

Bir dönem İlker Aycı da kendini kraldan çok kralcı zannederek hüküm sürmesinin ardından bir gece ansızın gelen “istifa et” telefonu ile hayallerini toprağa gömmüştü.

Bizim gibi doğru söyleyenlerle, yalaka takımı arasında ayrım yapmayanların sonu evinde istirahate ayrılmak olduğunu ne zaman anlayacaklar bilemiyorum.

THY Yönetim Kurulu Başkanı olduktan sonra şov harici hiçbir işe yaramayan, sosyal medyadaki hesabından insanlara laf yetiştiren ancak eleştirenleri, doğruları söyleyenleri engelleyen bir Ahmet Bolat figürünün daha fazla katlanılamaz hale geldiği anlaşıldı.

THY’nin onlarca hukukçusu varken dışarıdan hukuk büroları ile anlaşarak milyonlarca lira aktaran Ahmet Bolat’ın hukuku da doğrular karşısında sopa olarak kullanması da ayrıca bardağı taşıran etkenlerden birisi oldu.

Dediğim gibi Ahmet Bolat’ın yerine üç aday reisin masasının üzerinde. Üç isimden bir tanesinin ismi alenen konuşuluyor.

Birinci kişinin Murat Şeker olduğu ifade ediliyor. İkinci kişi Hüseyin Keskin olduğu kaydediliyor.

Üçüncü kişi sır gibi saklanıyor. Kurumun içinden mi yoksa kurum dışı mı öğrenmeye çalışıyorum. Ama kesin olan şu ki Ahmet Bolat’ın sayılı günleri var.

Etkili bir kişi bana şunu söyledi. “Aman sen yazma, yazdıklarının ömrü uzuyor”

Doğru söylüyor İlker Aycı onca hatalarına, onca lüksüne, onca kendi başına buyruk işlerden sonra görevden alınmamış, Kazakistan olayı gidişin son hatası olmuştu.

Ahmet Bolat kendi abisi için “Eyvah ağabeyim bakan oldu beni görevden alırlar” dediğini yakınlarından birisi söylemişti. Şimdi panik atak hallerine mi bürünür, yoksa görevde kalmak için kanal kanal dolaşıp mama karşılığı reklam mı yapar birlilikte göreceğiz.

Bu arada Yahya Üstün’ün TRT Genel Müdürlüğü için kulis yaptığı iddia ediliyor. Ne derece doğrudur bilemem ama yedirmezler.

Birkaç öğüt vereyim Ahmet Bolat’a.

Gitmeden önce TGS’de çalışanların özellikle düşük maaş alanların durumunu düzelt. Hiç olmazsa yaşam standartlarını, geçim dertlerini unutturacak çare bul.

Yine gitmeden önce THY çalışanları için TİS görüşmelerini erken bitir de hiç olmazsa bolca dua alırsın.

THY Teknik için de aynı şeyleri söyleyebilirim. THY ve iştiraklerinden ne kadar aylık gelirin var bilmiyoruz ama en azından çalışanlar senin dörtte birin kadar maaş alsınlar yeter.

Beden gücü ile çalışanları kastediyorum, genel müdürlük çalışanlarını kastediyorum.

Ahmet Bey, güle güle oturdunuz ama somurtarak gideceksiniz.

Ahmet Bolat’ın Yerine Üç Aday…

Yorumlar Tüm Yorumlar (315)

TSS KARGO ~ 3 ay önce
Kargo departmanına yapılan zam içler acısı gitmeden bir zam da tss yapılmalı.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
İga ~ 3 ay önce
Ahmet bolat adı yerine 3 maymun mu alacaksınız

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Tssli Taşeron ~ 3 ay önce
%100 thyli taşeron

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Gariban TSS’li ~ 3 ay önce
Zammı yeniden güncelleyin adaletli olun!!!!!!

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Mfo ~ 3 ay önce
Ahmet beyden biz razıyız

Yanıtla

Kalan karakter 1000
5M kargo ~ 3 ay önce
5M kargo üstü kapalı devam gibi TSS olduk ama net maaşımız hala yerlerde herzmn ki gibi asgari ücretin bi tık üstü 21.000 çok gördüler 25 net yapmayı yazıklar olsun nasıl bir zihniyet şef ve üstü ünvanlar %50 alır yüksek maaşa yüksek az maaşa az zam

Yanıtla

Kalan karakter 1000
pilot kadar taş ~ 3 ay önce
Pegasus FO maaşı THY kaptan maaşına yaklaştı RiyadAir pilot almaya başladı RyanAir Martta İstanbula geliyor Siz bekleyin, elinizdeki tüm iyi pilotlar birer birer uçsun Sonra bol bol asr, unstablized app, incident okursunuz Yönetim ve bazı çalışanlar pilot düşmanlığıyla bindikleri dalı kesiyorlar

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Gökmen ~ 3 ay önce
Sn.Bolat sen kalkıp Müdüre şefe memurla işciye aynı zammı yapamazsın yüksek alan müdür şef daha çok zam aldı düşük alan yine ezildi yüzü gülen torpilli olanlar oldu aradaki fark felaket açıldı yazık değilmi bu insanlara

Yanıtla

Kalan karakter 1000
cafer ~ 3 ay önce
TİGİESTE'de kimse zamlardan memnun değil herkes isyanda geçim sıkıntısı yaşıyor Tigiesin yönetim kurulu başkanıda hala yolcu selamlama kılık kıyafetle ilgilensin.Aprondaki işcileri tehdit etirsin izin mizin yok hasta olmayın rapor alırsanız atılırsınız diye.O işe girmek için kapıda bekleyen 30000 kişiye güvenin bakalım.Ama gün gelir alt kademeye yaptığnızı bir üstünüz size yapacak göreceksiniz.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Tgs ~ 3 ay önce
Mobbing mobbing mobbing

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000