09 Şubat 2024, Cuma 09:18:43

THY'de yolcu memnuniyeti yüzde 81'e ulaştı

Türk Hava Yolları (THY) Genel Müdürü Bilal Ekşi, geçen yıl 796 bin yolcunun katılımıyla yapılan anketten yüzde 81 ''memnuniyet'' çıktığını açıkladı.
  • 56 yaşındayım ve her zaman Türk hava yolları ile uçtum, ve aynı zamanda Elit Plus yolcusuyum . Lakin size Türk Hava Yolları mununiyeti için katılmıyorum. Her geçen zaman içinde Müşteri ilişkileri kötüye gidiyor. Bir temsil olarak ve temsilde hata olmaz , hiç bir yolcusunu uyarmadan promosyon bilet milletini ortalama %80 artırılarak bizim milletimizi yarı değerine indirdiler. İkici örnek Elit Plus yolsusuna hediye Business Klass upgrade, artık yeni sisteme göre bir türlü verilen upgrade i kullanamıyorum. Ve buna benzer olumsuz şeyler, ben şahsıma konuşuyorum ,elimden geldiğince THY ile uçmayacağım.
  • Arada ateslemek yerıne maasalara düzenleme yapsanız.inankı calısan memnuniyeti yüzde yüz olur. Oda musteri memnunıyetine yansır. Bu arada kimsenın maasında gözümüz yok.
  • Yakında görürsünüz 81'i. O boş işler seflikleri, müdürlükleri de kendilerine yeni proje alanları olustursun. Kimse siz yolunuzu bulun diye, kokpit ve kabin için oluşturduğunuz saçma sapan projelerinizle ugrasamaz. Alayınızı toplasak ederiniz 25 bin lira. Hadi yolunuz açık olsun.
  • Bakalım kokpit verdiği emeklerden vazgeçince uçağı alel acele kaldırmak için uğraşmayınca kabin ekibi kimseye güler yüz göstermeyince (çünkü hal kalmadı aidiyet kalmadı motivasyon sıfır ) yemeğı onune yolcunun atıverınce enerjileri sıfır olunca bakalımm bakalımmm acaba yüzde kaç oluyor bu yolcu memnunıyetı paşşşşalar??? Bı ne şımarıklık yahu bizi yarıştırdığnz yerler katarlar emıratesler verdıgını para asgarı ucret zam desen yok enflasyon bınmış sırtımıza pazar mesaıdı yok o yok bu yok lafa gelince disiplin o bu şu !!! Lafsınz koca bir laf ! Insanları bıltırdınız yorulduk !!!
  • Bir de sirket ici memnuniyet anketi yapilsa da calisan memnuniyeti olculse. Bunu yapan sirketler var. Neden thy yapmiyor acaba?! Ama sonuclari egip bukmek yok simdiden anlasalim.
  • bundan sonra %50 ye şükredersiniz
  • Geçen ay günümüz Türkiye’sinde hakettiğinizden fazlasını alırken Sn. Ahmet Bılat’a ettiğiniz teşekkürler bu ay neden ters oldu, MÜŞTERİ YOLCU HER ZAMAN HAKLIDIR
  • bu ay almam gereken temel ücretin 15bin aşağısını aldım, her yorumda ağlayan tgs personelinden bile düşük aldım biz ne diye uçuyoruz, ayın çoğunu otelde evimizden ailemizden uzakta geçiriyoruz, sağlığımızı size bunun için mi satıyoruz, kanser vakaları almış başını gidiyor uçucu personelde , eskiden insanlar 10 senede tüm hayatını kazanacak parayı kazandığı için bu işi yapıyordu çünkü 10 sene sonra sağlık lisansimizi kaybettigimizde 30larda 40larda yeni bir sektörde sıfırdan iş bulmamız imkansiz. Siz bunu anlayıp ona göre insanlara davranmadiginiz sürece bu oranlari bir anı olarak hatırlarsınız, gerçi bence sizin amacınız şirketi batırmak olduğu için pek umrunuzda olduğunu sanmıyorum
  • Kabin ekibi memnuniyeti de son maaş faciasıyla -%81 oldu Mr. Sour bilginize
  • Sonucu ne çıkar acaba

Türk Hava Yolları (THY) Genel Müdürü Bilal Ekşi, geçen yıl 796 bin yolcunun katılımıyla yapılan anketten yüzde 81 ''memnuniyet'' çıktığını açıkladı.

Ekşi, 796 bin yolcuyla uçak içi ekranlardan yapılan THY servislerinden memnuniyet anketinin sonuçlarını sosyal medya hesabından paylaştı.

 

THY'de yolcu memnuniyeti yüzde 81'e ulaştı

Yorumlar Tüm Yorumlar (31)

Yıldırım ~ 3 ay önce
56 yaşındayım ve her zaman Türk hava yolları ile uçtum, ve aynı zamanda Elit Plus yolcusuyum . Lakin size Türk Hava Yolları mununiyeti için katılmıyorum. Her geçen zaman içinde Müşteri ilişkileri kötüye gidiyor. Bir temsil olarak ve temsilde hata olmaz , hiç bir yolcusunu uyarmadan promosyon bilet milletini ortalama %80 artırılarak bizim milletimizi yarı değerine indirdiler. İkici örnek Elit Plus yolsusuna hediye Business Klass upgrade, artık yeni sisteme göre bir türlü verilen upgrade i kullanamıyorum. Ve buna benzer olumsuz şeyler, ben şahsıma konuşuyorum ,elimden geldiğince THY ile uçmayacağım.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
T. G.ss ~ 3 ay önce
Arada ateslemek yerıne maasalara düzenleme yapsanız.inankı calısan memnuniyeti yüzde yüz olur. Oda musteri memnunıyetine yansır. Bu arada kimsenın maasında gözümüz yok.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
81 ~ 3 ay önce
Yakında görürsünüz 81'i. O boş işler seflikleri, müdürlükleri de kendilerine yeni proje alanları olustursun. Kimse siz yolunuzu bulun diye, kokpit ve kabin için oluşturduğunuz saçma sapan projelerinizle ugrasamaz. Alayınızı toplasak ederiniz 25 bin lira. Hadi yolunuz açık olsun.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
E ~ 3 ay önce
Bakalım kokpit verdiği emeklerden vazgeçince uçağı alel acele kaldırmak için uğraşmayınca kabin ekibi kimseye güler yüz göstermeyince (çünkü hal kalmadı aidiyet kalmadı motivasyon sıfır ) yemeğı onune yolcunun atıverınce enerjileri sıfır olunca bakalımm bakalımmm acaba yüzde kaç oluyor bu yolcu memnunıyetı paşşşşalar??? Bı ne şımarıklık yahu bizi yarıştırdığnz yerler katarlar emıratesler verdıgını para asgarı ucret zam desen yok enflasyon bınmış sırtımıza pazar mesaıdı yok o yok bu yok lafa gelince disiplin o bu şu !!! Lafsınz koca bir laf ! Insanları bıltırdınız yorulduk !!!

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Calisan anketi ~ 3 ay önce
Bir de sirket ici memnuniyet anketi yapilsa da calisan memnuniyeti olculse. Bunu yapan sirketler var. Neden thy yapmiyor acaba?! Ama sonuclari egip bukmek yok simdiden anlasalim.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Yöneticiler ~ 3 ay önce
Aynen bu memnuniyet yöneticiler sayesinde oluyor değil mi? O 81’lik memnuniyet aklınızı birazcık kullanıp işçiyi düşünseydiniz %100 olurdu. Ama nerede sizde o zeka.
dua edin ~ 3 ay önce
bundan sonra %50 ye şükredersiniz

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Geçen ay ve bu ay ~ 3 ay önce
Geçen ay günümüz Türkiye’sinde hakettiğinizden fazlasını alırken Sn. Ahmet Bılat’a ettiğiniz teşekkürler bu ay neden ters oldu, MÜŞTERİ YOLCU HER ZAMAN HAKLIDIR

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Geçen ay ~ 3 ay önce
Geçen ay sadece kesintisiz maasimizin bir tık üzerine çıktık o kadar. Şükür falan edecek bir durum yoktu.
asgari ücretli hostes ( ilkokul terk tgsliler yazmasın) ~ 3 ay önce
bu ay almam gereken temel ücretin 15bin aşağısını aldım, her yorumda ağlayan tgs personelinden bile düşük aldım biz ne diye uçuyoruz, ayın çoğunu otelde evimizden ailemizden uzakta geçiriyoruz, sağlığımızı size bunun için mi satıyoruz, kanser vakaları almış başını gidiyor uçucu personelde , eskiden insanlar 10 senede tüm hayatını kazanacak parayı kazandığı için bu işi yapıyordu çünkü 10 sene sonra sağlık lisansimizi kaybettigimizde 30larda 40larda yeni bir sektörde sıfırdan iş bulmamız imkansiz. Siz bunu anlayıp ona göre insanlara davranmadiginiz sürece bu oranlari bir anı olarak hatırlarsınız, gerçi bence sizin amacınız şirketi batırmak olduğu için pek umrunuzda olduğunu sanmıyorum

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Uçan garson ve boyalı bez bebek ~ 3 ay önce
Rahat mı bari oteller ne güzel tatil yapıyorsunuz işte 70 bin tl de maaş oh
Çok cahilsin. ~ 3 ay önce
Ben endüstri meslek lisesi mezunuyum. 2 yıllık da arkasından üni okudum. Sen değil 4 yıllık 40 yıllık da bitirsen benim kafama ulaşamazsın çünkü cahilsin. İş bilenin kılıç kuşananın unutma. O Dışladıgın TGS lilerin bir çoğu senden daha verimli çalışıyorlardır eminim. (Tgsli değilim. TSSLİYİM)
Geçen ay ~ 3 ay önce
Geçen ay aldığın ikramiyeden dolayı maaşının brüt tutarının 150bin lira üzerinde kalanının gelir vergisi bu aya devretti. Yaklaşık 150 bin devretmiş 15 bin düşük aldıysanız. Maaşınızı böyle açık açık her yerde söylemeyin. Sonra kabin memurları şöyle kazanıyor böyle kazanıyor diye laf oluyor
Km6 ~ 3 ay önce
Kabin ekibi memnuniyeti de son maaş faciasıyla -%81 oldu Mr. Sour bilginize

Yanıtla

Kalan karakter 1000
TEK SUÇLU ~ 3 ay önce
EKİP TAHSİS VE EKİP PLANLAMA,nokta
Sonraki anket ~ 3 ay önce
Sonucu ne çıkar acaba

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000