01 Temmuz 2019, Pazartesi 10:15:02

THK OLAĞANÜSTÜ GENEL KURULA GİDİYOR

Türk Hava Kurumu'nda Merkez Denetleme Kurulu tarafından şubelere gönderilen ve mevcut yönetime yapılan ültimatomdan sonra "Olağanüstü Büyük Genel Kurul" için resmen düğmeye basıldı.
  • Aziz önder büyük Atatürkün dünya mirası thk ehli ellerle yönetilmeli siyasi iradeyle baskı altına almaya çalışanlar kuruma hep zarar verdiler bu yönetim hamaset edebiyatıyla yönetim zaafiyeti yaşatmış kuruma zarar vermiştir genel kurulda kurumu adil yönetecek yönetime teslim etmek getekir.
  • YÖNETİMİN FAALİYETLERİNİ DENETLEYEN DENETLEME KURULU BU YÖNETİMİ BAŞARISIZ BULUYORSA, NEDEN OLAĞAN GENEL KURUL GÜNDEMİNDE YÖNETİM KURULUNU İBRASINA İLİŞKİN GÜNDEM MADDESİNİ ATLIYOR. YADA YÖNETİM KURULU HAKKINDA SUÇ DUYURUSUNDA BULUNMUYOR. ORTADA BİR BAŞARISIZLIK VARSA BU SADECE 1 KİŞİNİN DEĞİL TÜM YÖNETİMİN BAŞARISIZLIĞIDIR.

Türk Hava Kurumu'nda Merkez Denetleme Kurulu tarafından şubelere gönderilen ve mevcut yönetime yapılan ültimatomdan sonra "Olağanüstü Büyük Genel Kurul" için resmen düğmeye basıldı.

THK'da yaşanan gelişmelerle birlikte belgeler havada uçuşurken, Merkez Denetleme Kurulu geçtiğimiz hafta sonu mevcut yönetime son uyarıda bulunmuştu. Merkez Denetleme Kurulu tarafından şubelere gönderilen yazıda, "Merkez Denetleme Kurulu üyeleri, tüzüğümüz gereği 27 Haziran 2019 günü itibariyle olağanüstü genel kurul sürecini başlatmış ve Genel Merkezimizden son olağan kongreye katılanların delege listeleri ile yeni açılmış ve genel kurullarını yapmış şubelerin listesini talep etmiştir" diyerek "En kısa süre içerisinde Olağanüstü genel kurulumuzu yapacak ve mevcut belirsizliği ortadan kaldıracağız" ifadelerini kullanmıştı.

THK Merkez Denetleme Kurulu bugün de raporlarla birlikte açıklanan gerekçelerden dolayı Türk Hava Kurumu Olağanüstü Büyük Genel Kurulu'nun yapılması kararının elden teslim edildiğini ancak aradan geçen süreye rağmen THK Genel Yönetim Kurulu Başkanlığı tarafından herhangi bir adım atılmadığının ve tüzüğe aykırı hareket edildiğini duyurdu.

OLAĞANÜSTÜ BÜYÜK GENEL KURUL TARİHİ BELLİ OLDU

İlgili yerlere gönderilen yazılı kararda 20-21 Temmuz 2019 saat 10:00'da Ankara The Green Park Otel'de THK Olağanüstü Büyük Genel Kurulu'nun yapılacağı birinci toplantıda yeterli çoğunluğun sağlanamaması durumunda ikinci toplantının 27-28 Temmuz 2019'da aynı yer ve aynı saatte yapılmasına karar verildi.

NOGAYLAROĞLU BASIN TOPLANTISINI İPTAL ETTİ!

Öte yandan Türk Hava Kurumu Genel Başkanı Ahmet Bertan Nogaylaroğlu'nun kurum ile ilgili son dönemde yaşanan gelişmeler hakkında bilgi vermek için bugün THK Genel Başkanlığı'nda düzenleyeceği basın toplantısının ani bir kararla iptal edildiği duyuruldu.

THK Yönetimi'nin kurum içerisinde yaşananlar sonrasında Olağanüstü Büyük Genel Kurul'a gidilmesi kararının resmen tebliğ edilmesiyle basın toplantısının iptal edildiği iddia edildi.

©AirportHaber.com











THK OLAĞANÜSTÜ GENEL KURULA GİDİYOR

Yorumlar

Thklı gönüllü ~ 5 yıl önce
Aziz önder büyük Atatürkün dünya mirası thk ehli ellerle yönetilmeli siyasi iradeyle baskı altına almaya çalışanlar kuruma hep zarar verdiler bu yönetim hamaset edebiyatıyla yönetim zaafiyeti yaşatmış kuruma zarar vermiştir genel kurulda kurumu adil yönetecek yönetime teslim etmek getekir.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
DOĞRUCU DAVUT ~ 5 yıl önce
YÖNETİMİN FAALİYETLERİNİ DENETLEYEN DENETLEME KURULU BU YÖNETİMİ BAŞARISIZ BULUYORSA, NEDEN OLAĞAN GENEL KURUL GÜNDEMİNDE YÖNETİM KURULUNU İBRASINA İLİŞKİN GÜNDEM MADDESİNİ ATLIYOR. YADA YÖNETİM KURULU HAKKINDA SUÇ DUYURUSUNDA BULUNMUYOR. ORTADA BİR BAŞARISIZLIK VARSA BU SADECE 1 KİŞİNİN DEĞİL TÜM YÖNETİMİN BAŞARISIZLIĞIDIR.

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000