30 Ekim 2023, Pazartesi
Ali KIDIK
Ali KIDIK [email protected]
  • Bir bilafet isteyen de Köln Sunnexpress Ofisi.. Filistin bayraklarını asmış. Destekliyor Müdürünü
  • Çok övündüğün laiklik ve cumhuriyeti temsil edenler 100 yılda naptilar heykelden başka ne kazandırdılar ? ha pardon bayrak direğine ip yapıyorlardi birde ismetin 50 tane uçak sipariş verdikten sonra vazgeçip kapattırdığı uçak fabrikası var bu ülke bu bugün bu seviyeye geldiyse muhafazakâr dindar yoneticilerin sayesinde oldu bugün savunma sanayiinda bağımsızlığımizi kazandiysak bölgenin en güçlü ülkesi olduysak dindarların sayesinde onlar olmasaydı mazallah dışa bağımlı bir ülke olarak bayrak ipi ve heykel yapmaya devam ederdik ...
  • Eleştiri getirdiginiz şahsi tanimam ama ortaya koyduğunuz tutum ve düşünce tam bir faşistlik, bıktık artık sizin bu tavrinizdan her Müslümanca yaşamaya çalışan insana yallah Arabistan'a yallah Orta doğuya demenizden , cumhuriyeti ve laikliği dunyada sizin gibi anlayan tabulastiran bir güruh daha yok evet bu topraklarda 100 yıldır var ama unutma hilâfette bu topraklarda 600 yıl hüküm sürdü bu ülkenin her karşında bu ideolojiye sahip insanlar da var ya bizimle adam gibi saygı göstererek yaşamayı öğreneceksiniz yada yallah Yunanistana!!! (Umarım cesaret edip paylaşırsınız)
  • Konuyla ilgili olarak ne malum zattan ne de thy ve sxs.den kamuoyunu aydınlatmaya, bilgilendirmeye yönelik en ufak bir bilgi notu dahi olmaması çok ilginç değil mi? Kim ne düşünürse düşünsün biz bildiğimiz gibi yapar, bildiğimiz gibi okumaya devam ederiz demektir bu
  • Bu Ali Yaşar Aydoğan gitmez ve Sunexpress'de kimse onu gönderemez. kendisi bugüne kadar 4 GM, 5 tane de GMY ile çalıştı. Yani o kadar da kolay değil gönderilmesi. Reis-i Cumhurdan daha fazla maaş almaya devam....
  • SHGM güvenlik soruşturmasından geçmeyen Tügvalıların her odaya yerleştirildiği bir hafiyelik dönemine geçmiştir. Paralel yapılanma son hızıyla devam ediyor.
  • Faa lisansımız var ama ülkemizde sayılmıyor hayaller para, zaman çöp heba edildi
  • Dürüst müslüman dediğiniz zat-ı şahane, şirket SAW base kapatınca Antalya'ya gelicekti, ofisi bile yapıldı gelmedi. Yine de tamam dediler, sonra taşınma yardımı ödendiğini duyunca gelicem dedi Antalya'ya, taşınma tazminatı aldı. Ama nafile; sonuç olarak gelmedi. Buyrun size kul hakkı yiyen adam. Bu mudur müslümanlık? Resmen düzenbaz dolandırıcı.
  • Hem hiç iş yapmadan, hiç işe gitmeden 200 bin tl civarında bir maaş al sonra müslümanım diye ortada dolaş, şeriat iste. Bunun islamiyette yeri var mı? Öyle birşey mümkün değil ama olur da şeriat gelirse; ülkede, bunun gibi kimlerin kimlerin kelleleri gider. Bunlar yüzünden ülkede ateist ve deist sayısı artmaktadır
  • Ali bey benim yorumumu okudunuz ama niye yayınlamadınız?

Yüksek Stresli Kemal. Sunexpress’in Yobazı…

Sivil Havacılık Genel Müdürü Kemal Yüksek oldukça stresli. Geçen hafta gerçekleri noktası virgülüne kadar anlattığım yazıdan sonra bakanlıktan oldukça sert bir uyarı yedi. Bu gelişmeleri ve zulüm mobinglerini de anlatacağım. Bir başka konumuz Sunexpress Havayollarının yobaz bir yöneticisini sizinle tanıştıracağım.

Değerli okurlarım, Türkiye Cumhuriyeti tarihinde gelmiş geçmiş en kötü Sivil Havacılık Genel Müdürü Kemal Yüksek’in sektöre karşı uyguladığı baskıcı tavrının yanında, personeli adeta oluşturduğu korku cumhuriyeti ile baskı altına almış durumda.

Öyle ki yaptığı yanlış işlerin tamamına kimse söz etmesin, kimse ses çıkarmasın, kimse “hayır” demesin düzeni oluşturmanın gayreti şiddetlenerek devam ediyor.

Geçen hafta yazmış olduğumuz yazıda belirttiğim gibi Solvera ve Pusula adlı şirketlerle ilgili sormuş olduğum sorulara cesaret edip cevap veremedi. Bu sessizlik daha fazlasının olduğunu gösteriyor.

Aslında Kemal Yüksek’in THY geçmişini de sorgulamamız gerektiğini söyleyenlerin sayısı az değil. Öyle ki THY’de iken kendi belirlediği ki doğrudan yakın olduğu bir şirket tarafından THY’ye ürün verdiği ortaya çıktığı için THY’den atıldığı iddiaları mevcut.

Hazırlanan teftiş raporu sonrası Bilal Ekşi’nin masasına konulan teftiş raporuna dahi inanılmadığı sonrasında THY’ye kesilen faturaların ibraz edilmesinin ardından kendisine çıkar sağladığı tespit edildiği için işinden kovulduğu iddiaları mevcut.

Bu raporlar Abdülkerim Çay tarafından muhafaza edildiği de bana verilen bilgilerin arasında. Tabi THY, bir yöneticisinin bu şekilde kovulduğunu açıklar mı bunu bilemeyiz.

Kemal Yüksek, haberlerimiz ve köşe yazılarımız sonrasında SHGM’de olağanüstü hal ilan etti. Kameralar didik didik edildi. SHGM Güvenlik Müdürü tarafından herkes sorguya tabi tutuldu. Sivil Havacılık Genel Müdürlüğü Güvenlik Müdürü senin görevin genel müdürlüğün güvenliğini sağlamak. Kanunen hata ediyorsunuz ve böyle bir hakkınız yok. Hatta personelin telefonlarına el koymak istemişler.

Bu arkadaşlar kafayı iyice bozmuş. Sizin yapacağınız en fazla bakanlık müfettişi çağırmak tüm kurumu teftiş ettirmektir. Başta Kemal Yüksek olmak kaydı ile.

Çok kötü olaylar var SHGM’de… Ulaştırma Bakanı derhal buraya el atmalı ve gerçeklerin ortaya çıkması için soruşturma başlatmalıdır.

Kemal Yüksek beye bir soru daha sormak istiyorum. Dermansan adlı bir şirketten bahsediliyor. Bu şirket ile ne tür bir ilişki içindesin?

Sivil Havacılık Genel Müdürlüğü’ndeki tüm vatanseverlere sesleniyorum. Korkmayın, ulaşın bana bir şekilde. Her ne kadar Airporthaber’e ulaşmak için SHGM bilgisayarların engel koysalar bile siz biliyorsunuz bize nasıl ulaşacağınızı.

Sunexpress Havayolları’nın Yobaz Müdürü…

Hiç böylesini görmedik. Adam müdür olmuş ama aklı kölelik düzeninde. Ali Yaşar Aydoğan adlı bir müdür var Sunexpress Havayolları’nda…

Adamın görev yeri Antalya… Filistin halkı için yapılan mitinge katılmış. Katılabilir buna bir söz söylemek bizim haddimiz değil. Ama bu cumhuriyetin çocukları olarak sizin “Hilafet” istemeniz, bu anlamda poz vermesi kabul edilebilir bir durum değil.

Cumhuriyetin nimetlerinden yararlanıp, hilafet istemek senin gibi en hafif tabiri ile densizlerin işi olabilir ancak.

Hadi oradan hadsiz herif, hadi oradan çapsız herif. Sunexpress Havayolları gibi bir kurumda makam işgal etmene kim izin veriyor göreceğiz.

Açık çağrımdır, bu adamı derhal savcılığa bildirin, bu adamı derhal işinden el çektirin.

Sunexpress bir THY/Lufthansa kuruluşudur. THY’de bu tip adamlar olabilir ama Lufthansa bu tür insanlara geçit vermez. Lufthansa işini bilene iş verir.

Ya kendin istifa et Arap ülkelerine yerleş ya da senin gibi karakter yoksunlarının burada işi olmasın.

Yüksek Stresli Kemal. Sunexpress’in Yobazı…

Yorumlar Tüm Yorumlar (95)

HİLAFET ~ 6 ay önce
Bir bilafet isteyen de Köln Sunnexpress Ofisi.. Filistin bayraklarını asmış. Destekliyor Müdürünü

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Anayasaya cevap ~ 6 ay önce
Çok övündüğün laiklik ve cumhuriyeti temsil edenler 100 yılda naptilar heykelden başka ne kazandırdılar ? ha pardon bayrak direğine ip yapıyorlardi birde ismetin 50 tane uçak sipariş verdikten sonra vazgeçip kapattırdığı uçak fabrikası var bu ülke bu bugün bu seviyeye geldiyse muhafazakâr dindar yoneticilerin sayesinde oldu bugün savunma sanayiinda bağımsızlığımizi kazandiysak bölgenin en güçlü ülkesi olduysak dindarların sayesinde onlar olmasaydı mazallah dışa bağımlı bir ülke olarak bayrak ipi ve heykel yapmaya devam ederdik ...

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Koktu... ~ 6 ay önce
Ham softa kaba yobaz bademci ya da bademlenmis birisi yine kusmuş..
Cpt ~ 6 ay önce
Sana sadece acıyorum ailene daha da çok acıyorum
K/m8 ~ 6 ay önce
Eleştiri getirdiginiz şahsi tanimam ama ortaya koyduğunuz tutum ve düşünce tam bir faşistlik, bıktık artık sizin bu tavrinizdan her Müslümanca yaşamaya çalışan insana yallah Arabistan'a yallah Orta doğuya demenizden , cumhuriyeti ve laikliği dunyada sizin gibi anlayan tabulastiran bir güruh daha yok evet bu topraklarda 100 yıldır var ama unutma hilâfette bu topraklarda 600 yıl hüküm sürdü bu ülkenin her karşında bu ideolojiye sahip insanlar da var ya bizimle adam gibi saygı göstererek yaşamayı öğreneceksiniz yada yallah Yunanistana!!! (Umarım cesaret edip paylaşırsınız)

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Bilgi sürünüyor yerlerde.. ~ 6 ay önce
Bu yorum eleştiri sınırlarını aştığı için sansürlenmiştir.
Çok çok ilginç değil mi? ~ 6 ay önce
Konuyla ilgili olarak ne malum zattan ne de thy ve sxs.den kamuoyunu aydınlatmaya, bilgilendirmeye yönelik en ufak bir bilgi notu dahi olmaması çok ilginç değil mi? Kim ne düşünürse düşünsün biz bildiğimiz gibi yapar, bildiğimiz gibi okumaya devam ederiz demektir bu

Yanıtla

Kalan karakter 1000
TT ~ 6 ay önce
Bu Ali Yaşar Aydoğan gitmez ve Sunexpress'de kimse onu gönderemez. kendisi bugüne kadar 4 GM, 5 tane de GMY ile çalıştı. Yani o kadar da kolay değil gönderilmesi. Reis-i Cumhurdan daha fazla maaş almaya devam....

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Kahrolsun istibdat… ~ 6 ay önce
SHGM güvenlik soruşturmasından geçmeyen Tügvalıların her odaya yerleştirildiği bir hafiyelik dönemine geçmiştir. Paralel yapılanma son hızıyla devam ediyor.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Overlokcu ~ 6 ay önce
TUGVA gibi yerlerde takılıp istasyon şefi istasyon müdürü olamayan milletin hakkına hukukuna girmeyen yoktur diye biliyorum
Faa ~ 6 ay önce
Faa lisansımız var ama ülkemizde sayılmıyor hayaller para, zaman çöp heba edildi

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Commander ~ 6 ay önce
Gitmeden araştırmadın mı evladım?
Dürüstlük ~ 6 ay önce
Dürüst müslüman dediğiniz zat-ı şahane, şirket SAW base kapatınca Antalya'ya gelicekti, ofisi bile yapıldı gelmedi. Yine de tamam dediler, sonra taşınma yardımı ödendiğini duyunca gelicem dedi Antalya'ya, taşınma tazminatı aldı. Ama nafile; sonuç olarak gelmedi. Buyrun size kul hakkı yiyen adam. Bu mudur müslümanlık? Resmen düzenbaz dolandırıcı.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Şekilden ibaret ~ 6 ay önce
Hem hiç iş yapmadan, hiç işe gitmeden 200 bin tl civarında bir maaş al sonra müslümanım diye ortada dolaş, şeriat iste. Bunun islamiyette yeri var mı? Öyle birşey mümkün değil ama olur da şeriat gelirse; ülkede, bunun gibi kimlerin kimlerin kelleleri gider. Bunlar yüzünden ülkede ateist ve deist sayısı artmaktadır

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Sebep?? ~ 6 ay önce
Ali bey benim yorumumu okudunuz ama niye yayınlamadınız?

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000