09 Mayıs 2024, Perşembe 21:16:29

ACI'nın listesinde İST ve SAW zirveye oynuyor

ACI’nın (Airport Council International- Uluslararası Havaalanları Konseyi) yayınladığı Mart ayı verilerine göre İstanbul'daki havalimanları da ilk 10'da yerini aldı.
  • Sabiha gökçen havalimanının yoğun olmasından çalışanlar olarak gurur duyuyoruz. Çalışanların motivasyonu için bayram ikramiyesi bekliyoruz.
  • Tabi ki ilk 10'da yer alır, kapasite üstünde uçus yaptırırsan, altyapı yeterli olmaksızın yolcu sayısını artırırsan, tüm eziyeti havayollarının personeli çeker, vatandaş kaliteli hizmet alamadığından rezil olur, sen se ilk 10'a girersin. Her gün çalıştırma izninde minimum 6ncı sıradayız, genellikle de sıra çift basamaklı oluyor, sebeplerini yukarıda saydım. Bu havalimanının gerek terminal içi gerekse terminal dışı hizmetlerindeki kalitesizlik hiç düzelmeyecek anlaşılan.
  • Neyi ifade ediyor 2. Ve 8. Oluşları? Ne baz alınıyor?
  • 1+yarım yamalak 2. pistle iyi performans

ACI’nın (Airport Council International- Uluslararası Havaalanları Konseyi) yayınladığı ilk çeyrek verilerine göre İstanbul'daki havalimanları da ilk 10'da yerini aldı.

Airport Council International (ACI) 2024 yılı ilk çeyretk havalimanı trafik verilerini açıkladı. ACI'nin raporuna göre İstanbul Havalimanı listede 2. sırada yer alırken, Sabiha Gökçen Havalimanı ise 8. sırada yer aldı. 

Sabiha Gökçen Havalimanı geçen yılı 10'uncu sırada tamamlamıştı. Bu yılın ilk çeyrek verilerine göre Sabiha Gökçen Havalimanı 2 basamak yükselerek 8'inci sırada yer aldı. 

ACI'nın listesinde İST ve SAW zirveye oynuyor

Yorumlar Tüm Yorumlar (5)

heaş ~ 10 gün önce
Sabiha gökçen havalimanının yoğun olmasından çalışanlar olarak gurur duyuyoruz. Çalışanların motivasyonu için bayram ikramiyesi bekliyoruz.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
SABİHA GÖKÇEN HAVALİMANI ~ 11 gün önce
Tabi ki ilk 10'da yer alır, kapasite üstünde uçus yaptırırsan, altyapı yeterli olmaksızın yolcu sayısını artırırsan, tüm eziyeti havayollarının personeli çeker, vatandaş kaliteli hizmet alamadığından rezil olur, sen se ilk 10'a girersin. Her gün çalıştırma izninde minimum 6ncı sıradayız, genellikle de sıra çift basamaklı oluyor, sebeplerini yukarıda saydım. Bu havalimanının gerek terminal içi gerekse terminal dışı hizmetlerindeki kalitesizlik hiç düzelmeyecek anlaşılan.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Yani? ~ 11 gün önce
Neyi ifade ediyor 2. Ve 8. Oluşları? Ne baz alınıyor?

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Yolcu Hacmi ~ 10 gün önce
2024 yılı ilk çeyrek havalimanı trafik verileri.
saw ~ 11 gün önce
1+yarım yamalak 2. pistle iyi performans

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000